Bedrijfsmassage Amsterdam

Voor ontspannen werknemers, helder van geest en met meer energie

Wij zijn een team gekwalificeerde masseurs waarvan een aantal woonachtig en werkzaam zijn als bedrijfsmasseur in Amsterdam. In de hectiek van de dag zorgen ze voor een welverdiend ontspanningsmoment wat stress voorkomt en de productiviteit vergroot.
Door het creëren van meer werkplezier, minder ziekteverzuim en gemotiveerd personeel zijn we met stoelmassage in Amsterdam, uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren enthousiastelingen. Onze bedrijfsmasseurs hebben gemiddeld acht jaar werkervaring. Met zoveel ervaring zit je na een bedrijfsmassage weer lekker fit en ontspannen in je vel.

Daarom kiezen bedrijven voor bedrijfsmassage

97%

Voelt zich duidelijk beter na een massage op het werk

90%

Duidelijke verbetering nek- en schouderklachten

94%

Meer ontspannen en meer energie

90%

Meer bewust van een betere werkhouding

Stoelmassage in Amersfoort

Voordelen bedrijfsmassage

  • Verminderd stress bij werknemers
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en
minder werkgerelateerde klachten.

We verzorgen bedrijfsmassage in Amsterdam bij:

Stoelmassage

Kosten bedrijfsmassage Amsterdam?

Dankzij onze gunstige tarieven en fiscaal voordeel is bedrijfsmassage in Amsterdam haalbaar voor elk bedrijf. Of het nu om een eenmalige of regelmatige opdracht gaat, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven en werknemers zeer gewaardeerd. Onze massages dragen bij aan het succes van je organisatie en het welzijn van de medewerkers. Voor bedrijfsmassage hanteren we een minimale afname van vier uur per opdracht. Ons werkmateriaal en de massagestoel zijn bij de prijs inbegrepen.

Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten voor een 20 minuten durende massage ongeveer €19,50. Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen dan liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan o.a. via de werkkostenregeling. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.