Bedrijfsmassage Den Haag

Voor ontspannen werknemers, helder van geest en met meer energie

Zoeken jullie een bedrijfsmasseur in de regio den Haag? Of willen jullie de medewerkers belonen voor het harde werk van het afgelopen kwartaal? Of het nu om een gezondheidsweek, de dag van de leraar of een opdracht op meerdere locaties gaat. Het organiseren van stoelmassage in Den Haag is voor ons dagelijks werk. We nemen jullie de logistiek en organisatie van de massages graag uit handen en staan garant dat de bedrijfsmassages professioneel en vlekkeloos verlopen.

Daarom kiezen bedrijven voor bedrijfsmassage

97%

Voelt zich duidelijk beter na een massage op het werk

90%

Duidelijke verbetering nek- en schouderklachten

94%

Meer ontspannen en meer energie

90%

Meer bewust van een betere werkhouding

Stoelmassage

Voordelen bedrijfsmassage op werk

  • Verminderd stress bij werknemers
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en
minder werkgerelateerde klachten.

In Den Haag verzorgen wij bedrijfsmassage bij:

Stoelmassage in Amersfoort

Kosten bedrijfsmassage Den Haag?

Dankzij onze gunstige tarieven en fiscaal voordeel is bedrijfsmassage in Den haag en omstreken haalbaar voor ieder bedrijf. Of het nu om een eenmalige of regelmatige opdracht gaat, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven en werknemers zeer gewaardeerd.

Voor bedrijfsmassage in Den Haag hanteren we een minimale afname van twaalf standaard massages per opdracht. Ons werkmateriaal, zoals de massagestoel is bij de prijs inbegrepen. Stoelmassage draagt bij aan het succes van jullie organisatie en het welzijn van de medewerkers.

Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten voor een 20 minuten durende massage ongeveer €19,50. Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen dan liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan o.a. via de werkkostenregeling. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.