Bedrijfsmassage Rotterdam

Voor ontspannen werknemers, helder van geest en met meer energie​

Onze bedrijfsmasseurs wonen en werken in de regio Rotterdam en komen met een massagestoel bij jullie bedrijf. Ze bieden individueel maatwerk zodat iedere bedrijfsmassage in Rotterdam altijd aangenaam en het gewenste resultaat oplevert. De logistiek rond de massages nemen we kosteloos voor jullie uit handen dankzij ons handige online reserveringssysteem. Een regelmatige bedrijfsmassage bij je bedrijf in Rotterdam zet jullie medewerkers en organisatie in beweging. Het zorgt voor enthousiaste en fitte medewerkers die goed in hun vel zitten en langer gemotiveerd blijven.

Daarom kiezen bedrijven voor bedrijfsmassage

97%

Voelt zich duidelijk beter na een massage op het werk

90%

Duidelijke verbetering nek- en schouderklachten

94%

Meer ontspannen en meer energie

90%

Meer bewust van een betere werkhouding

Stoelmassage in Amersfoort

Voordelen bedrijfsmassage op werk

  • Verminderd stress bij werknemers
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en
minder werkgerelateerde klachten.

In Rotterdam geven we bedrijfsmassage bij:

Wat kost bedrijfsmassage in Rotterdam?

Dankzij onze gunstige tarieven en het fiscaal voordeel is bedrijfsmassage in Rotterdam haalbaar voor ieder bedrijf. Of het nu om een eenmalige of regelmatige opdracht gaat, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven en werknemers zeer gewaardeerd. Onze massages dragen bij aan het succes van jullie organisatie en het welzijn van de medewerkers. Voor bedrijfsmassage in Rotterdam hanteren we een minimale afname van twaalf standaard massages per masseur. Al ons werkmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

bedrijfsmassage is een zeer betaalbare interventie om de motivatie en het welzijn van de medewerkers te stimuleren. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten voor een 20 minuten durende massage ongeveer €19,50. Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen dan liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan o.a. via de werkkostenregeling. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.