Stoelmassage Eindhoven

Voor ontspannen werknemers met meer spirit en werkplezier

Stoelmassage in Eindhoven van Massage in Bedrijf. We zijn een landelijke team stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Eindhoven. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een van onze stoelmassages. We komen met alle plezier ook bij jullie bedrijf masseren. Met als doelstelling; meer werkplezier, minder verzuim en betere motivatie zijn we met succes uitgegroeid tot een ervaren en representatief team enthousiastelingen.  

stoelmasseurs

Kwaliteit en ervaring;
belangrijk voor een goede stoelmassage

Met 20 jaar ervaring en na meer dan een half miljoen massages weten we waar we het over hebben. Met opdrachtgevers die lang klant blijven dankzij masseurs met gemiddeld acht jaar werkervaring. De meesten daarvan hebben een drie- of vierjarige massageopleiding afgerond.

Als team organiseren we regelmatig intervisie en bijscholing waarmee we onszelf scherp houden.
De jaarlijkse enquête-uitkomsten bij onze vaste opdrachtgevers helpen daarbij.

Stoelmassage in Amersfoort

De voordelen stoelmassage op het werk

  • Verminderd stress bij werknemers
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen! Wil je weten hoe we stoelmassage bij bedrijven in de praktijk brengen? Nodig ons uit voor een tiental vrijblijvende proefmassages.

Daarom kiezen bedrijven in Eindhoven voor stoelmassage

97%

Ik voel me duidelijk beter na een massage op het werk

84%

Ik merk duidelijke verbetering van mijn nek- en schouderklachten

94%

Ik voel me meer ontspannen met meer zin en energie

84%

Ik ben me meer bewust van mijn werkhouding en werkplek

Wat kost stoelmassage in Eindhoven

Dankzij onze gunstige tarieven en fiscaal voordeel is stoelmassage in Eindhoven haalbaar voor ieder bedrijf. Of het nu om een eenmalige of regelmatige opdracht gaat, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven gewaardeerd.

Voor stoelmassage in Eindhoven hanteren we een minimale afname van twaalf massages per opdracht. Ons werkmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Stoelmassage draagt bij aan het succes van jullie organisatie en het welzijn van de medewerkers.

Stoelmassage in Eindhoven is een betaalbare interventie. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten per massage ongeveer € 21,50. Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen dan liggen de kosten duidelijk lager. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een offerte aan.

Veelgestelde vragen over stoelmassage

Vragen voor werkgevers

Een standaard stoelmassage-behandeling duurt 20 minuten. Afhankelijk van jullie wensen en budget kunnen jullie ook kiezen voor 15 -, 25 – of 30 minuten massages. We geven graag advies dat aansluit op jullie vraagstelling. Vraag een vrijblijvende offerte aan »

We adviseren een standaard behandelfrequentie van eenmaal in de 14 dagen. Een inventarisatie van de oorzaak van het verzuim staat natuurlijk voorop. We gaan hierover graag met jullie in gesprek om te kijken hoe onze diensten hierop aansluiten.

Ja natuurlijk. Als beloning na een drukke periode, tijdens een bedrijfsevenement , ter ondersteuning van je beursstand of tijdens een vitaliteitsweek staan we graag voor jullie klaar om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Ja, dat zit standaard in ons pakket. We maken gebruik van een online enquête waarin de medewerkers hun bevindingen anoniem kunnen rapporteren. Je krijgt als werkgever zeggenschap over de te stellen vragen. 

Ja dat doen we graag. We nemen we kosteloos voor jullie uit handen, hoe groot of klein jullie bedrijf ook is. Ons online reserveringssysteem is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

We adviseren hierover graag, want hierdoor vallen de kosten voor jullie bedrijf aanzienlijk lager uit. We werken samen met een adviesbureau die alle ins en outs in kaart heeft gebracht. 

Ja, onze medewerkers zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00u. – 21.00u. onder nummer 071- 7507020. Daarnaast krijgt ieder bedrijf een vast contactpersoon van ons toegewezen.

Daarvoor brengen wij niets in rekening. Wij factureren alleen de medewerkers die daadwerkelijk die dag een massage hebben ondergaan. We hanteren wel een minimumafname van 4 werkuur.

Nee, wij werken zonder langdurige contracten. Onze doelstelling is; gemak dient de opdrachtgever. Bij opdrachten voor onbepaalde tijd hanteren we een opzegtermijn van maximaal 2 maanden. Je kunt dit nalezen in onze algemene voorwaarden.

Nee, zorgverzekeraars vergoeden geen massages die bedrijfsbreed door de werkgever worden aangeboden. In sommige gevallen adviseren zorgverzekeraars in de keuze van een stoelmassage aanbieder. Dit is echter geen garantie voor kwaliteit.

Ja, iedere opdrachtgever krijgt bij ons een vaste masseur. Dat is goed voor het vertrouwen en de persoonlijke benadering bij de massagebehandelingen. De masseur is hierdoor altijd op de hoogte van de situatie van de medewerkers.

Vragen voor medewerkers

Ja, je blijft volledig gekleed, de massage wordt door de kleding heen gegeven. Een jasje of colbert graag uitdoen evenals de stropdas. Halssieraden en polssieraden kun je ter plaatse afdoen.

Nee, massage is ongevaarlijk voor jou en je kind, wanneer de massage door een ervaren masseur wordt uitgevoerd. Zelfs in de eerste 12 weken. Lees er meer over op weblog. Geef het wel aan dat je zwanger bent zodat de massage kan worden aangepast.

Jawel, je reageert alleen wat sterker op de behandeling. Geef deze klacht aan bij de masseur. Deze zal hier in het vervolg rekening mee houden en zal de massage aanpassen zodat de hoofdpijn niet meer zal optreden.

Veel mensen drinken te weinig water. Het drinken van water stimuleert de circulatie en zorgt dat u na de massage minder snel last krijgt van hoofdpijn of andere ongemakken.

Jazeker, werkplekadvies zit standaard in ons pakket. Daarnaast zijn onze masseurs getraind in het herkennen van klachten a.g.v. een verkeerde werkhouding en zullen je adviseren in de inrichting en het optimale gebruik van je werkplek.

Alle klachten gerelateerd aan een eenzijdige werkhouding, maar ook (sub)acute klachten aan het bewegingsapparaat zoals (lage)rugpijnen zijn prima te behandelen. Hoofdpijnklachten, RSI klachten, vermoeidheid en (rest)klachten van blessures reageren uitstekend op onze behandelingen.

Ja, onze behandelingen zijn hierin juist een ondersteuning. Je moet de masseur wel aan te geven waarvoor je de fysiotherapeut bezoekt zodat de masseur de behandeling op je klacht kan afstemmen.

Nee, wij maken geen gebruik van massage olie. Bij de toegepaste massagetechniek, de zogenaamde drukpuntmassage, is het gebruik van massage olie overbodig.

Onze shiatsu massages zijn intensiever en hebben een sterker therapeutisch effect. De behandelingen worden uitgevoerd op een zogenaamde futon. In tegenstelling tot massage op de stoel wordt bij shiatsu massage ook de onderrug, het bekken en de benen behandeld.

Ja, dat kan. Je kunt op deze manier los van je werkgever gebruikmaken van onze diensten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Iedereen kan gemasseerd worden, geen enkel probleem. We hebben voldoende creativiteit, ervaring en hulpmiddelen tot onze beschikking om in dergelijke gevallen toch een aangename massage te geven. Dit geldt trouwens ook voor vrouwen in de laatste fase van hun zwangerschap.

We verzorgen stoelmassage in Eindhoven bij: