Soelmassage op secretaressedag

secretaressedag1

Tover een glimlach op het gezicht van uw secretaresse door haar op secretaressedag met een stoelmassage in het zonnetje te zetten. Of met een grote bos bloemen, een beauty of sauna arrangement of met een uitgebreide stoelmassage. Door dik en dun kunt u een beroep doen op de kwaliteiten en loyaliteit van uw secretaresse. Secretaressedag is de dag om uw waardering te uiten.

Geschiedenis

Secretaressedag is een van oorsprong Amerikaans idee en bestaat al sinds 1952.
Pas in 1989 is het in Nederland geïntroduceerd en wordt sindsdien jaarlijks herhaald op de derde donderdag in april. Ook in andere landen bestaat een jaarlijkse secretaressedag (onder andere in België en de Scandinavische landen). De bedoeling van het jaarlijkse evenement is om stil te staan bij de toegevoegde waarde van het secretaressevak en om het imago ervan te verbeteren.

Secretaresseweek

In het verlengde van de secretaressedag bestaat sinds 2009 nu ook de secretaresseweek. Alle directiesecretaresses, secretaresses, managementassistenten, officemanagers en alle andere managementondersteuners worden in plaats van één dag een hele week lang in de spotlights gezet!

Massage

Uw secretaresse of managementondersteuning verrassen met een verkwikkende massage op het werk; een persoonlijk gebaar met een enorme blijk van waardering. Wij zien in de derde week van april heel veel blije gezichten van secretaresses die met een massage van de baas in het zonnetje worden gezet. En welke manager wil nu geen secretaresse die stralend de rest van het jaar voor hem of haar klaarstaat……..

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen