Vitaal met voeding

voeding-gezondheid

Vitaal zijn en lekker in je vel zitten, dat willen we toch allemaal? Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers. Want vitaliteit zorgt niet alleen voor gezondheid maar ook voor daadkracht, motivatie en tevredenheid. En uiteindelijk leidt dit tot minder ziekteverzuim en een verhoging van de productiviteit van uw organisatie.

Gezonde voeding op de werkplek

Met z’n allen brengen we een groot deel van de dag op het werk door. Daarom is ook de voeding tijdens de werkdag bepalend voor een gezond voedingspatroon. Natuurlijk de lunch, maar ook de tussendoortjes. Het aanbod en de presentatie in het bedrijfsrestaurant hebben invloed op de voedselkeuze. Maar ook de bedrijfscultuur is belangrijk. Positieve aandacht voor gezonde voeding draagt een steentje bij aan de vitaliteit van de medewerkers.

Gezonde voeding in uw bedrijf

Eet u gezond? En uw werknemers? Wat is eigenlijk gezond eten?
Meer fruit en meer groente, maar hoe dan?
Onze doelstelling is om medewerkers zich meer bewust te maken van hun voedingspatroon. Naast onze individuele adviezen over voeding tijdens de massage sessies, leent dit weblog zich uitstekend om u te informeren over gezond eten en de invloed ervan op uw gezondheid. We doen dit aan de hand van publicaties uit vakbladen en de meest recente literatuur.

Samenwerkingsverband met diëtisten

We hebben plannen om te gaan samenwerken met een groep gespecialiseerde diëtisten waar uw medewerkers met gezondheidsproblemen naar kunnen worden doorverwezen.
Verzekeraars en instellingen die zich bezighouden met gezondheidsmanagement zien steeds meer het belang in van de invloed van voeding op de gezondheid en daarmee indirect de invloed van voeding op het ziekteverzuim.
In de nabije toekomst willen we bedrijven in company trainingen aanbieden op het gebied van voeding en gezondheid. Op een speelse en educatieve manier uw medewerkers laten kennismaken met het belang gezonde voeding.

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen