HRM live beurs een succes

De HRM live beurs in de Jaarbeurs op 22 en 23 april j.l. was een succes! Althans voor Massage in Bedrijf zeer zeker! Ondanks dat het een professioneel opgezet event was, vielen de bezoekersaantallen volgens collega standhouders tegen. De reacties voor onze stand waren er echter niet minder om. Met een prachtige nieuwe presentatiewand, een vernieuwde brochure en twee massage-stoelen trokken vooral onze shiatsu behandelingen op de ‘mat’ de nodige interesse.

Shiatsu massage

Behalve dat wij stoelmassage verzorgen ligt onze kracht vooral bij de traditionele shiatsu, die wij ook toepassen bij bedrijven. Zonder enige twijfel waren het vooral de shiatsu behandelingen die de bezoekers wilden ondergaan. Op een beurs, ‘en plein public’ op je buik op een matras, even je rug , nek en schouders los laten maken….. Even leek het erop alsof we bij onze vaste opdrachtgevers bezig waren, zo gemakkelijk gaven de bezoekers zich over aan onze behandelingen.

Naast onze stoelmassage en shiatsu massage waren er ook veel vragen over de aanvullende diensten die wij aanbieden zoals ergonomisch advies en advies over gezondheid. Een aantal bezoekers hebben we zelfs nog met acupunctuur behandel.

De wens van iedere HR manager: sporten en bewegen

Wat ons vooral weer opviel is dat veel HR managers op zoek zijn naar mogelijkheden om medewerkers in beweging te krijgen, door ze bijvoorbeeld sportmogelijkheden aan te bieden. Uit onze ervaring blijkt dat het animo hiervoor vaak laag is. Onze aanpak richt zich vooral op het veranderen van bewustzijn ten aanzien van de eigen gezondheid. Het leuke van massage is, dat je mensen aan den lijve kunt laten voelen of  ze wel of  niet goed in hun jasje zitten….Dit is vaak een stimulans om tot actie over te gaan, of het nu sporten is of verandering van voedingsadviezen

Tevreden bezoekers

In ieder geval zijn er flink wat bezoekers naar huis gegaan met het idee dat de stoelmassage van Massage in Bedrijf niet alleen een verfrissing is tijdens de dagelijkse werkzaamheden, maar daadwerkelijk mogelijkheden biedt om beter in je vel te zitten. En nog even over de bezoekersaantallen…… Zoals een oer-Hollands spreekwoord zegt; beter één vogel in de hand dan tien in de lucht…

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen