Bedrijfsmassage Leiden

Voor ontspannen werknemers met meer energie

Massage in Bedrijf bestaat uit een landelijke team bedrijfsmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Leiden. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een bedrijfsmasseur in Leiden. Onze stoelmasseurs hebben gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving. Met als doelstelling meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel zijn we met succes uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren en representatieve stoelmasseurs met uitstekende klantbeoordelingen.

Daarom kiezen bedrijven voor bedrijfsmassage

97%

Voelt zich duidelijk beter na een massage op het werk

90%

Duidelijke verbetering nek- en schouderklachten

94%

Meer ontspannen en meer energie

90%

Meer bewust van een betere werkhouding

Stoelmassage

Voordelen bedrijfsmassage

  • Verminderd stress bij werknemers
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en
minder werkgerelateerde klachten.

In Leiden geven we bedrijfsmassage bij:

Kosten bedrijfsmassage in Leiden

Dankzij onze gunstige tarieven en fiscaal voordeel is bedrijfsmassage in Leiden en omstreken haalbaar voor ieder bedrijf. Of het nu om een eenmalige of regelmatige opdracht gaat, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven en werknemers zeer gewaardeerd.

Voor bedrijfsmassage in Leiden hanteren we een minimale afname van twaalf standaard massages per opdracht. Ons werkmateriaal, zoals de massagestoel is bij de prijs inbegrepen. bedrijfsmassage  draagt bij aan het succes van jullie organisatie en het welzijn van de medewerkers.

bedrijfsmassage is een zeer betaalbare interventie om de motivatie en het welzijn van de medewerkers te stimuleren. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten voor een 20 minuten durende massage ongeveer €19,50. Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen dan liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan o.a. via de werkkostenregeling. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stoelmassage