Wie wij zijn?

Onze start in 1999

Eind negentiger jaren volgde de eerste uitbreiding van ons bedrijf heel ouderwets via mond tot mond reclame. Enthousiasme van werknemers en werkgevers zorgden destijds voor de eerste expansie. De foto hierboven is ons team anno 2004 (!)
Door het creëren van meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel zijn  we uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren enthousiastelingen. Met dertig vaste masseurs en een flink aantal freelancers.

Meer dan 550.000+ massages

We verzorgen met alle plezier eenmalig opdrachten, bijvoorbeeld als incentive om de medewerkers te belonen. Bij de meeste van onze opdrachtgevers (80%) hebben we langlopende opdrachten. Maar vrees niet, jullie kunnen bij ons altijd uitstappen. Met een opzegtermijn van slechts twee maanden zegt de veelal langdurige samenwerking met onze klanten voldoende over het rendement, de voordelen en het enthousiasme voor onze diensten.

Mogen we ons even voorstellen?

Annelie Kuiper

Als shiatsutherapeut (2004) verzorgt Annelie naast haar praktijk in Venhuizen al jarenlang shiatsu stoelmassage bij bedrijven. Daarnaast geeft ze yogales en doceerde ze lange tijd TCM bij een massageopleiding. In haar werk biedt ze je de ruimte om innerlijke rust, (lichaams)bewustzijn en een gevoel van stabiliteit te ervaren, op zoek naar gezondheid.

Terri van Tilburg

Terri zit ruim 20 jaar in het massagevak en is altijd geïnteresseerd om iets nieuws te leren op diverse vlakken. Ze is dol op dieren en zal altijd proberen om zelfs een mug of een vlieg te redden!
Het liefst wilde ze dierenredder worden maar besloot uiteindelijk om met toewijding & aandacht zich te richten op de mensen die ze onder handen krijgt.

Jasper Drent

Jasper is van origine cultureel antropoloog maar bleek meer een handen- dan een hoofdmens. Dol op yoga, dans en met vrienden drummen in de natuur. ’s ochtends doucht hij ijskoud totdat hij gaat tintelen of – nog liever – zwemt hij in de zee als het daar eigenlijk te koud voor is!

Swanica Bergsma

Swanica masseert al zo’n 18 jaar met veel plezier. Afwisseling en bijna elke dag een andere werkplek houdt haar fris en fruitig en daar slaat ze de spijker mee op de kop. Verder houdt ze van lekker veel lezen, stedentripjes en alles met caramel!”.

Arjan van Mulligen

Sinds 2008 geeft Arjan stoelmassages bij bedrijven en evenementen. Daarnaast heeft hij een praktijk voor shiatsu therapie en acupunctuur. Hij vindt het fijn om afwisselend bij bedrijven én in zijn praktijk te werken. Het geeft hem veel voldoening om mensen met massage en andere technieken bij zichzelf te brengen en well being te kunnen faciliteren.

Bram de Wit

Bram zijn interesse ligt bij de juiste balans tussen voeding en verzorging van lichaam en geest. Hij is naast masseur meditatie-trainer en een gepassioneerd wielrenner. In 2012 heeft hij zijn diploma voor de opleiding tot klassiek masseur en stoelmasseur behaald en is hier met veel plezier actief in. (bramdewit.com)

Esther Dekker

Esther is een allround masseur die klanten goed aanvoelt en daardoor altijd een massage op maat geeft. Ze heeft veel plezier in haar werk en dat voel je. In haar vrije tijd tuiniert en klust ze, doet yoga, danst en studeert Jungiaanse psychologie.

Jussara Barbosa

Jussara is in Brazilië grootgebracht door haar grootmoeder die mensen beter maakte met kruiden, gebeden, ademhaling en manuele therapie. Daar liggen de wortels voor haar keuze om shiatsu therapeut te worden. Haar drive is om vanuit haar vakgebied mensen een gezonder en meer gebalanceerd leven aan te kunnen bieden.

Mala Birute Kubiliute

Birute komt oorspronkelijk uit Litouwen. In 2004 verhuisde ze naar Amsterdam waar ze in 2012 afstudeerde op de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu Amsterdam. Ze heeft haar eigen praktijk (shiatsunoord.nl) en is gediplomeerd in Westerse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en Japanse acupunctuur.

Monique Keuper

Na jaren actief in het bedrijfsleven wilde Monique met haar handen aan de slag. Na een beroepsopleiding shiatsu runt ze een praktijk in Amsterdam (moniquekeuper.nl) en is ze actief als bedrijfsmasseur. Monique heeft een fascinatie voor beweging, bewustzijn, lichaam en geest. Vandaar haar hobby’s; yoga, wandelen, lezen en cello spelen.

Ramona Capilitan

Ramona masseert met veel plezier bij diverse bedrijven, op evenementen in binnen- en buitenland en in haar praktijk in Amstelveen. Tijdens haar massages neemt ze je mee op reis, waarna je als herboren ontwaakt. Namasté.

Cora van Doesum

Uit eigen ervaring weet Cora dat je niet gemaakt bent om langdurig te zitten met je ogen en gedachten 70 cm verderop. Ze crosst met veel plezier ’t land door met haar massagestoel. Daarnaast heeft Cora een shiatsu-praktijk in Doesburg. Ze blijft fit door bikram-yoga, pilates en lekker buiten zijn, wandelend, joggend en (rol)schaatsend.

Heleen de Koeijer

Heleen is shiatsu therapeut en zeer gesteld op een Bourgondisch leven. Ze vertoeft graag in en om de rivieren en heeft een passie voor portret- en modeltekenen. Heleen is geïnteresseerd in de mens en de kwantum- en metafysica. Logisch dat je dan masseur van beroep wordt.

Bea Vis

Bea is een van onze nieuwe aanwinsten in ons team. Wij noemen dat aanstormend talent. Ze heeft keiveel humor, is energiek en super-enthousiast. Een Brabantse met het hart op de juiste plek. En samen met twee kleine kids weet ze het massagewerk toch maar mooi te combineren.

Jacky Bekers

Jacky was in een vorig leven adviseur op milieugebied en masseert al heel wat jaartjes o.a. bij bedrijven. Ze heeft twee bijna volwassen kids en een massagepraktijk op een toplocatie in het bourgondische Den Bosch. Ze houdt van de goede dingen van het leven en is dol op wandelen, theater, film, terrasjes en lekker uit eten.

Graziella Moriceau

Graziella is van origine Française en dat merk je – naast haar accent – aan haar pittigheid. Leergierig, sociaal en gemotiveerd als ze is, masseert ze bij diverse bedrijven met als motivatie; mensen bewuster maken van hun gezondheid. In haar vrije tijd sport ze graag en kijkt graag geschiedkundige documentaires.

Natalie Carnier

Natalie is shiatsu-therapeut en reist graag! Daarnaast verdiept ze zich in meditatie, yoga, voeding en persoonlijke ontwikkeling. Het helpt haar bewuster, energieker en gezonder te leven. Voor haar is er niets mooier om dit aan cliënten en mensen op het werk door te geven. Haar credo; ‘het leven is om van te genieten!’

Frank Theijsmeijer

Frank brengt rebalancing- en shiatsu-massage samen in zijn stoelmassages. Hij laat je ervaren hoe je weer relaxed en goed in je lijf kan zitten. Frank geniet van de zee, de eilanden, dansen en lekker eten met leuke mensen.

Merlijn van den Akker

Merlijn is na zijn 1e massageopleiding in 1996 begonnen op het Scheveningse  strand en hij behandelt inmiddels topsporters in zijn praktijk aan de Scheveningse haven. Merlijn is een doener, vriendelijk en met een opgeruimd karakter. Watersport is zijn grote passie; onderwaterhockey, op zee in zijn zeilboot of in het zwembad om kinderen te leren zwemmen

Veselina Belezkhova

Veselina is shiatsu- en voetreflexzone-therapeute, docent Qi Gong, Yoga en Do-In en ze masseert met hart en ziel. Samen met vrienden, familie en collega’s op stap vindt ze gezellig. Ze houdt van muziek en lekker koken. Mensen, reizen, muziek en de natuur zijn haar inspiratie.

Florence Chereau

Regio Den Haag

Florence is na haar klassieke shiatsu opleiding nooit meer gestopt met leren. Ze combineert al die kennis in haar praktijk (flo-ki.nl) en haar bedrijfsmassages. Met haar heerlijke luchtige Franse vrolijkheid kun je haar buiten treffen tijdens een lesje Qi gong of shiatsu op het strand. Binnenhuis maakt ze illustraties en sketchnotes, vast hele vrolijke.

Carola van Houdt

Carola is onze steun en toeverlaat op kantoor. Vrolijk, vriendelijk en eigenwijs houdt ze voor ons de zaken op een rijtje. Daarnaast runt ze naast haar gezin een shiatsu praktijk in het pittoreske dorpje ‘t Woudt bij Delft. De natuur, haar gezin, gezondheid, balans vinden én haar kippen die de lekkerste eitjes leggen, zijn haar grote passie.

Ed van de Knaap

Ed is vanuit de sportwereld in aanraking gekomen met massage. Na diverse opleidingen startte hij zijn praktijk en hij verzorgt daarnaast ook massages op locatie; stoelmassage en shiatsu massage. Van wielrennen, mountainbiken en een terrasje pakken en live muziek luisteren wordt hij blij en geeft hem de nodige ontspanning.

Anja Verhoeven

Anja begon haar werk vanuit haar Indisch / Chinese roots. Van jongs af aan werd er bij haar thuis gemasseerd. De nek van haar ouders masseren of over iemands rug lopen was de normaalste zaak. Anja runt een massagepraktijk in Giessenburg en met haar Indo-power en pittige pitjit-massages werkt ze ook graag voor Massage in Bedrijf.

Piet Jan Hollemans

Regio Gouda

Ooit liep Piet Jan als commercieel manager vast in zijn werk en ging op zoek naar wat hij werkelijk wilde; anderen helpen om weer in hun kracht te komen. Hij doet dat met behulp van  shiatsu therapie en rebalancing in zijn praktijk in Gouda. Masseren bij bedrijven is voor hem een welkome afwisseling naast werken in zijn praktijk. Zijn hobby’s zijn kitesurfen, fietsen en reizen.

Karina Bijnsdorp

Daar waar Karina is daar schijnt het zonnetje. Opgewekt en vol positiviteit gaat ze door het leven. Naast haar parttime baan waar ze al jaren iedere twee weken wordt gemasseerd besloot ze om zelf het massagevak in te gaan. Haar hobby’s; er lekker op uit met vriendinnen, haar wekelijkse landelijke museumbezoekjes en nog veel meer

Wytske Zaal

Wytske verruilde het Brabantse Eindhoven voor de rust en kalmte van Friesland waar ze haar shiatsu-praktijk weer heeft opgebouwd. In haar praktijk ziet ze de positieve uitwerking van shiatsu op de gezondheid. En dat geldt ook voor de stoelmassages die ze verzorgt bij bedrijven.

Irene Pot

Als voormalig communicatiedeskundige werkt Irene nu als shiatsu-therapeut in haar praktijk in Leeuwarden en geeft stoelmassages bij diverse bedrijven in Friesland. Ze verdiept zich in gezondheid en natuurlijke geneeswijzen, voeding, meditatie, yoga en persoonlijke groei. Daarnaast geniet ze volop van haar gezin met  drie jonge kids.

Hans Planje

Hans heeft jaren als freelancer voor Massage in Bedrijf gewerkt en is sinds 2010 partner. Naast massage-opdrachten doet hij de planning en acquisitie voor de firma. De afwisseling van masseren en de logistieke organisatie is voor hem dé ideale combinatie. Zijn hobby’s? Tafelen in goed gezelschap en lekker banjeren in de natuur.

Leontien Hendriks

Kenmerkend voor Leontien is haar duidelijke manier van handelen en communiceren. To the point en zonder poespas. Jaren geleden haalde ze haar shiatsu diploma en na een carriere in het onderwijs is ze weer terug bij wat ze het liefste doet; mensen blij en ontspannen maken met stoelmassages. Ze is een wandelaar en kampeert graag met haar man in de natuur.

Remco de Wit

Remco startte Massage in Bedrijf meer dan 20 jaar geleden en met succes. Na een gedegen shiatsu-opleiding en vele andere opleidingen creëerde hij een geheel eigen stijl en werkwijze waarmee hij al snel diverse bedrijven en masseurs aan zich wist te binden. Met zijn creativiteit in de manier van werken noemen we Remco grappend de ‘Steve Jobs’ van de shiatsu.

Tom Bewernick

Regio Nijmegen - Arnhem

Tom is shiatsu-therapeut en woont met zijn jonge gezin in een ecodorp. Hij is een nieuwe ster in ons team en naast zijn massagewerk geeft hij meditatietrainingen en is hij een fanatiek danser. Hij doet alles met passie en dat merk je aan zijn massages. Zijn karakter is speels, mild en vriendelijk maar wel met kracht.

Astrid Oudenhoven

Regio Nijmegen - Arnhem

Astrid is een bevlogen shiatsu-therapeut en bedrijfsmasseur en runt haar praktijk in Nijmegen. Haar vrolijkheid, enthousiasme en lichtheid is voelbaar in haar massages. In haar vrije tijd is ze vaak in de keuken te vinden of ergens buiten in het groen voor een lange stevige wandeling, kamperen of sportklimmen.

Sandra Major

Sandra studeerde af als leraar maar maakte de beroepskeuze van lifestyle consultant. Ze masseert inmiddels al 15 jaar, eerst Ma-uri massage en later kindermassage en cranio-sacraal therapie.
Ze heeft een dochter, is van origine Hongaars en spreekt vloeiend Italiaans. Ze is buddhist en heeft een hart van goud en masseert als de beste.

Amber van Eijck

Regio Rotterdam

Tekst volgt nog. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ashwen Doekhie

Als jongeman stond Ashwen voor de keuze; word ik fysiotherapeut of accountant? Het werd een studie bedrijfseconomie en jaren later – na een massage-opleiding – beheerst hij beide beroepen en masseert naar hartelust bij diverse bedrijven. Het geeft hem enorme voldoening als mensen zich na een massage herboren voelen.

Scarlett van Keerberghen

Scarlett woont in Krimpen a/d IJssel met man en twee kids. Ze is met haar massagestoel te vinden in Rotterdam e.o.  Ze gaat graag naar het theater, sport en is gek op muziek. Voor haar blijft het een kadootje om mensen na een massage met een ander gevoel, minder spanning en meer rust de kamer te zien verlaten.

Raymond Tieland

Raymond is een fijne collega en vol humor. Op sportief vlak regelmatig te vinden op de squashbaan. Hij maakt het liefst lange wandelingen in de natuur samen met zijn Golden Retriever. Raymond zingt graag als hij onder de douche staat. Hij heeft een lieve vriendin en 2 kids waarmee hij het fijn vindt om dingen te ondernemen.

Door Verbeek

Regio Utrecht

Door is leuk en eigenwijs en heeft iets met gezondheid, voeding, leefstijl en goede zorg voor jezelf. Massage past daar perfect bij. Naast masseren bij bedrijven runt ze een praktijk in Utrecht. De eenvoud van wat je met je blote handen kan geven is voor haar bijzonder. Door raakt blij van yoga, kunst kijken en ETEN 

Pierre Fauser

Pierre is opgegroeid in een cultuur waar massage dagelijks wordt toegepast. Als baby kreeg hij al massages en vanaf zijn 4e jaar liep hij over de rug van zijn ouders: met zijn voetjes als massage-instrument.  Op latere leeftijd merkte hij de helende werking van massage. Voor Pierre is massage een medicijn dat overal kan worden toegepast.

Anita Knippels

Anita is een Tilburgse in hart en nieren. Naast haar praktijk in haar prachtige achtertuin masseert ze graag bij bedrijven en doet ze vrijwilligerswerk voor kankerpatiënten. Als ze niet masseert dan trekt ze er graag op uit met haar hond. Haar heimelijke passie is zingen; liefst ‘good ol’ time country music’.

Marian Stijnman

Regio Zwolle

Marian werkt, naast haar praktijk voor holistische massage, als stoelmasseur bij diverse bedrijven. Tijdens haar stoelmassages zet ze al haar kennis in om je dat te geven wat je nodig hebt om weer in balans te komen. Ze wandelt graag in de natuur en geniet volop van haar kleinkinderen.

Kennis en ervaring

Samengevat bieden wij bedrijven een toename van welzijn, werkplezier en vitaliteit op de werkvloer. Binnen onze werkwijze staan preventie, kwaliteit en een gezonde werk- en leefstijl centraal. Ons doel is dat werknemers goed in hun zitten en blijven presteren. Dat doen we best aardig al zeggen we het zelf. U kunt dat bij onze klantbeoordelingen nalezen, onderaan deze pagina.

Een up-to-date team

We zijn allemaal geschoold op HBO niveau met gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving.
En ervaring zorgt voor kwaliteit. Door regelmatige intervisie, bijscholing en halfjaarlijkse enquêtes bij vaste opdrachtgevers houden we onszelf scherp. Nieuwe ontwikkelingen in de markt worden op de voet gevolg door onze mensen op kantoor, gevestigd in onze fijne stad Leiden.

Onze social return

Ons werk is ontzettend leuk om te doen. Contact met mensen en deze fysiek, mentaal en soms ook emotioneel een duwtje in de rug geven is het mooiste vak wat er is. Voor een aantal goede doelen werken we kosteloos, gewoon omdat het leuk is om iets bij te dragen zonder het eeuwige ‘voor wat hoort wat’. En jaarlijks doen we een schenking aan een ecologisch initiatief in Zuid Frankrijk, wat goed is voor het milieu.

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Nieuwsgierig wat onze masseurs voor jullie bedrijf kunnen betekenen?
Een van ons komt vrijblijvend langs voor een demonstratie en kennismakingsgesprek.