Stoelmassage Nijmegen

Voor nieuwe energie en de nodige ontspanning

Wij begrijpen het belang van ontspanning om gemotiveerd en vol energie aan het werk te kunnen blijven.

Onze ervaren en deskundige stoelmasseurs zorgen ervoor dat jouw medewerkers of collega’s (en natuurlijk jijzelf!) een stoelmassage op maat krijgen, afgestemd op hun individuele behoeften. Dankzij onze persoonlijke aanpak en precieze maatwerk leveren de stoelmassages in Nijmegen het gewenste resultaat op: ontspannen medewerkers die zich beter in hun vel voelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij jou op kantoor langs om alle details uit te leggen! Geef jouw team de kans om te genieten van ontspanning en hernieuwde energie met onze stoelmassages in Nijmegen en de omliggende regio.

stoelmassage nijmegen

Een fit team dankzij stoelmassage in regio Nijmegen

Voor veel kantoormedewerkers is het een dagelijkse realiteit: urenlang in dezelfde ergonomische houding zitten. Zelfs in de juiste houding kunnen bepaalde spieren ongemerkt gespannen raken als gevolg van stress, zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Herhaalde spierspanning kan leiden tot ongemak. Een korte stoelmassage van slechts 20 minuten kan hier al aanzienlijke positieve invloeden op hebben.

Het succes van een bedrijf staat of valt met de gezondheid en motivatie van haar medewerkers. Gezonde, fitte en gemotiveerde medewerkers stellen jullie als team in staat om elke uitdaging aan te gaan!

Met onze stoelmassage in de regio Nijmegen verminderen we klachten in de nek, rug, schouders en armen, en het helpt ook tegen de druk van een veeleisende werkomgeving. Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, kun je als werkgever zorgen voor een gezond en fit team dat dagelijks moeiteloos alle uitdagingen aankan. Geef jouw medewerkers de kans om vitaal en tevreden te zijn dankzij onze stoelmassages in de regio Nijmegen.

Neem maar liefst 9 gratis proef bedrijfsmassages in regio Nijmegen af en probeer het zelf!

Ontspannende en therapeutische massages

Onze ervaren stoelmasseurs passen de massages volledig aan op ieders individuele wensen. Of het nu gaat om een ontspannende ervaring of een meer therapeutische aanpak, wij bieden beide mogelijkheden. Wij helpen bij het voorkomen en behandelen van werkgerelateerde klachten en zorgen ervoor dat het gewenste resultaat voelbaar is na elke stoelmassage in de regio Nijmegen.

Een ontspannende stoelmassage in regio Nijmegen geeft een hernieuwde energieboost en creëert een gevoel van motivatie en positiviteit. Aan de andere kant stimuleert een therapeutische stoelmassage het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam, waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspanning kunnen vinden. Dit is een zeer effectieve manier om ziekteverzuim te verminderen! 

 • Stoelmassages op locatie van 20, 25 en 30 minuten beschikbaar;
 • Verminder stress en verhoog het werkgeluk;
 • Geef jouw medewerkers een echte boost in energie;
 • Verminder ziekteverzuim en burn-outs;
 • Zorg voor soepele spieren en een fit team;
 • Verminder RSI en rugklachten;
 • Voorkom werkgerelateerde blessures;
 • Gemak en efficiëntie: massages over de kleding heen;
 • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven.
stoelmassage in nijmegen

Ontdek de positieve resultaten zelf

97%

geeft aan zich beter te voelen na een stoelmassage op het werk.

90%

meldt aanzienlijke verbeteringen in nek- en schouderklachten.

94%

ervaart meer energie en diepe ontspanning.

84%

ontwikkelt een verhoogd bewustzijn van hun werkhouding.

Optimaliseer je werkweken!

Zelfs in tijden van drukke agenda’s en uitdagende projecten beschikt jouw team over de energie om elke dag scherp en gefocust aan de slag te gaan. Toch is het niet ongebruikelijk dat medewerkers soms met een stijve nek en pijnlijke rug ontwaken, wat een moeizame start van de dag kan betekenen. Onze professionele en rustgevende stoelmassages in Nijmegen en omgeving bieden een verfrissende start, elke dag van de week.

We nemen de tijd om de wensen en ervaringen van onze klanten grondig te begrijpen, wat de kwaliteit van onze stoelmassages aanzienlijk verbetert. We luisteren aandachtig naar elk individu, waardoor we keer op keer een effectieve behandeling kunnen aanbieden. Op deze manier ontvangt elke medewerker een stoelmassage die perfect op hen is afgestemd. Investeer in het welzijn van jouw waardevolle team!

Wat moet jij weten over stoelmassages in regio Nijmegen?

Als werkgever is het mogelijk dat stoelmassages in regio Nijmegen een nieuwe ervaring voor je zijn. Daarom staan we klaar om al jullie vragen te beantwoorden en je uitgebreid te informeren over onze diensten en de positieve effecten ervan. Ben je al op de hoogte van de volgende belangrijke punten?

 1. Om spierklachten bij werknemers te verminderen, raden wij een behandelfrequentie van minimaal eens in de 14 dagen aan.
 2. Wij bieden stoelmassages op jouw kantoor aan, waarbij het minimumaantal behandelingen per keer 12 stoelmassages van 20 minuten betreft.
 3. Indien gewenst is het ook mogelijk om een eenmalige stoelmassage bij ons te boeken.
 4. Om de effectiviteit van onze stoelmassages in de regio Nijmegen meetbaar te maken, voeren wij periodieke evaluaties uit via een online enquête.
 5. Dankzij ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem nemen wij de volledige organisatie van de massages kosteloos uit handen.
 6. Als een collega niet aanwezig is op de dag dat er een stoelmassage gepland is, brengen wij alleen kosten in rekening wanneer een medewerker daadwerkelijk op die dag een massage heeft ontvangen.
 7. Elke opdrachtgever wordt gekoppeld aan een vaste masseur. Hierdoor blijft de masseur altijd op de hoogte van de situatie van de medewerkers, wat het vertrouwen tussen masseur en medewerker bevordert en zorgt voor een persoonlijke benadering tijdens de massagebehandelingen.

 

Wij zijn er om jouw team optimaal te ondersteunen en te zorgen voor aangename en effectieve stoelmassages op de werkvloer. Als je meer vragen hebt of interesse hebt in onze stoelmassages in Nijmegen en omgeving, staan we graag voor je klaar.

stoelmassage kantoor nijmegen

Tarieven voor stoelmassages in regio Nijmegen

Op de werkvloer is ontspanning essentieel, daarom bieden wij gunstige tarieven voor stoelmassages in omgeving Nijmegen. We willen je graag wijzen op het fiscale voordeel dat je kunt behalen wanneer je stoelmassages aanbiedt aan jouw medewerkers. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een regelmatige afspraak, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden zeer gewaardeerd door bedrijven en werknemers.

De uiteindelijke kosten per massage zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal massages dat je afneemt, de frequentie en het doel van de massages. Ons werkmateriaal is bij de prijs inbegrepen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bovendien, als je gebruikmaakt van de fiscale voordelen, kun je de kosten aanzienlijk verlagen door de werkkostenregeling te benutten. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, vertellen we je graag meer over hoe je dit kunt regelen!

Jouw team fit en vitaal!

Als bedrijf steun je volledig op je toegewijde team. Het is dan ook van belang dat jouw medewerkers elke dag vol energie, positiviteit en motivatie aan het werk kunnen gaan. Om dit te stimuleren, is het essentieel om je medewerkers voldoende ontspanning te bieden, zodat ze met vertrouwen de soms hoge druk moeiteloos kunnen aanpakken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, de effecten, of onze voorwaarden? Neem dan meteen contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of een gratis offerte aanvraag. We nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Onze stoelmassages bieden een ontspannende ervaring die het welzijn van jouw medewerkers bevordert en hun prestaties verbetert!

We verzorgen bedrijfsmassages in Nijmegen bij: