Stoelmassage voor bedrijven

Van werkdruk naar werkgeluk met stoelmassages.
Werkstress kun je als bedrijf niet altijd voorkomen maar zet daar ontspanning, waardering en werkplezier naast. Dat geef je de medewerkers eenvoudig met een verkwikkende stoelmassage. Het voelt als een cadeautje! Daarnaast werkt het preventief en verlichtend bij werkgerelateerde lichamelijke klachten.

Wat is stoelmassage?

Een stoelmassage is een korte, effectieve massage van twintig minuten die zich richt op veelvoorkomende probleemgebieden zoals nek, rug, schouders en armen. Deze massage helpt de doorbloeding van de spieren te verbeteren, wat essentieel is na lange uren in dezelfde houding te hebben gewerkt.

Omdat het eenvoudig op locatie kan worden uitgevoerd, is het een populaire keuze voor bedrijven. Een stoelmassage wordt over de kleren heen gegeven, waardoor de drempel voor deelname zeer laag is. Na een massage voel je ontspannen en verfrist met hernieuwde energie en minder kans op rsi- of pijnklachten als gevolg van een langdurige en eenzijdige werkhouding. Het verbetert je motivatie en vermindert spanningen.

Bij een stoelmassage zit de medewerker op een speciaal ontworpen massagestoel en ontspant vrijwel direct. Een gediplomeerde professional masseert je vastzittende spieren en houdt rekening met je specifieke wensen zoals gewenste druk en je eventuele klachten.

stoelmassage

Naar keuze kunnen onze stoelmassages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of therapeutisch waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten.
Ervaar het verschil.

Wat te verwachten van een stoelmassage?

Een stoelmassage ontspant, verkwikt en geeft je energie. Het is een cadeautje voor je lichaam en de opgebouwde spanningen in je rug, schouders, armen, hoofd en nek. De masseur maakt gebruik van drukpunten, stretching van de spieren en mobilisatie van gewrichten om de doorbloeding te stimuleren en eventuele blokkades op te heffen. Stoelmassage richt zich vooral op de spieren die het meest te lijden hebben van werkdruk en een niet optimale werkhouding.

Door deze aanpak worden de meest voorkomende probleemgebieden effectief aangepakt, wat leidt tot vermindering van klachten en verbetering van het algehele welzijn van de medewerkers.

Bij Massage in Bedrijf begrijpen we het belang van een gezonde en ontspannen werkomgeving. Onze stoelmassages zijn ontworpen om jouw team te helpen ontspannen en herstellen, waardoor ze productiever en gelukkiger worden.

Bedrijven kiezen voor stoelmassage!

97%

Ik voel me duidelijk beter na een stoelmassage

90%

Ik merk verbetering van mijn nek- en schouderklachten

94%

Ik ben meer ontspannen en voel me energieker

84%

Ik ben me meer bewust van mijn werkhouding en werkplek

stoelmassage kantoor

Voordelen van stoelmassage op werk

 • Vermindert spanningsklachten
 • Geeft nieuwe energie
 • Verbetert de productiviteit
 • Verbetert de werkbalans
 • Voorkomt werkgerelateerde klachten
 • Laagdrempelig en tegen lage kosten
 • Fiscaal aantrekkelijk

Waarom kiezen voor stoelmassage?

Een stoelmasseur op locatie als beloning na een drukke periode

Een welverdiende stoelmassage als beloning na een drukke periode of het behalen van een target. Het wordt door de medewerkers enorm gewaardeerd.

    Waarom?

 • Betere teamprestatie
 • Betere werksfeer
 • Geeft ontspanning
 • Als verrassing
 • Als blijk van waardering

Structureel ter bevordering van vitaliteit, werkplezier en duurzame inzetbaarheid

Regelmatig massage ter preventie en behandeling van klachten. Het gezondheidsvoordeel is groot tegen lage kosten en een minimale tijdsinvestering.

   Voor wie?

 • Voor mensen met veel beeldschermwerk 
 • Met een eenzijdige werkhouding
 • Een hoge werkdruk ervaren
 • Fysiek zwaar belastend werk doen
 • Te weinig bewust zijn hun werkhouding

Een stoelmasseur op beurs, evenement of gezondheidsweek

Tijdens een beurs, presentatie, gezondheidsweek of ander evenement ondersteunt een stoelmasseur de boodschap van je organisatie of bedrijf.

   Tijdens event of beurs?

 • Een gewilde incentive
 • Ondersteunt de boodschap van je product
 • Trekt de aandacht van bezoekers
 • Ontspant en verkwikt
 • Geeft een positief anker

Kwaliteit en ervaring; belangrijk voor een goede stoelmassage

Met 20 jaar ervaring en na meer dan een half miljoen massages weten we waar we het over hebben. Met opdrachtgevers die lang klant blijven dankzij masseurs met gemiddeld acht jaar werkervaring. De meesten daarvan hebben een drie- of vierjarige massageopleiding afgerond.

Als team organiseren we regelmatig intervisie en bijscholing waarmee we onszelf scherp houden. De jaarlijkse enquête-uitkomsten bij onze vaste opdrachtgevers helpen daarbij.

stoelmassage werk

Hoe werkt een stoelmassage?

Voor een stoelmassage is maar weinig ruimte nodig. Omdat de kleding aanblijft, kan de massage vrijwel overal plaatsvinden. Het is prettig om de massages in een aparte ruimte te laten plaatsvinden om afleiding te minimaliseren en volledige ontspanning te garanderen.

Tijdens de stoelmassage zit je in een speciaal ontwikkelde massagestoel met je gezicht in een zachte steun met een opening, kijkend naar de grond en met steun voor je armen en benen. Hierdoor wordt het hele lichaam ondersteund en kan het volledig ontspannen.

Waar kun je stoelmassage aanbieden?

Bij Massage in Bedrijf bieden we stoelmassages aan op diverse locaties door heel Nederland. Of je nu werkt in een drukke zakelijke omgeving, een zorginstelling, een opleidingsinstituut, een callcenter, een productiebedrijf, of  overheidsinstantie; wij komen naar je toe. Onze diensten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Dit kan variëren van een eenmalig evenement, zoals een gezondheidsdag, tot een terugkerend programma, zoals maandelijkse sessies, of een speciale welzijnsweek. Onze ervaren en gediplomeerde masseurs zorgen dat je team op elke gewenste locatie kan genieten van ontspannende en verkwikkende stoelmassages.

stoelmassage bedrijf

Kosten stoelmassage

Stoelmassage

20 minuten
€23
00
 • Vanaf 12 stoelmassages (minimale afname)
 • 20 minuten stoelmassages
 • Individueel maatwerk en preventief
 • Meer werkplezier en betere prestaties
 • Effectiviteit ++++
 • Gratis online je massage reserveren
 • Je betaalt alleen gewerkte tijd
Populair

Moeilijk om te kiezen?

Eenmalige opdracht?
Wil je de stoelmassages eenmalig aanbieden, kies dan voor 20 minuten durende massages.
Structurele opdracht?
Stoelmassages van 20 minuten kies je ook wanneer je de medewerkers regelmatig stoelmassage aan wilt bieden. Ter preventie van klachten, toename van motivatie en werkplezier. Voor het beste resultaat kiezen bedrijven ervoor om het eenmaal in de twee weken aan te bieden.

Wil je de stoelmassages minder vaak aanbieden?
Kies dan voor 25 minuten massages, bijvoorbeeld maandelijks of eenmaal per kwartaal. In een lagere frequentie en dus voordeliger maar wel met het extra effect van de langere massageduur.

Samengevat; kies voor 20 minuten stoelmassage bij eenmalige- of  tweewekelijkse opdrachten. Kies voor de 25 minuten stoelmassages als de frequentie lager ligt.

Uitgebreid

25 minuten
€27
50
 • Vanaf 10 stoelmassages (minimale afname)
 • 25 minuten stoelmassages
 • Individueel maatwerk, meer klachtgericht
 • Meer energie en klachtenvrij aan het werk
 • Langere massage groter effect ++++++
 • Gratis online je stoelmassage reserveren
 • Je betaalt alleen gewerkte tijd

Fiscaal vriendelijk voor bedrijven

Een masseur op de werkvloer levert voordeel op omdat je als werkgever investeert in gezondheid. De kosten voor stoelmassage kunnen onder een aantal voorwaarden als gerichte vrijstelling via de werkkostenregeling op een fiscaal vriendelijke manier worden verrekend

Vrijblijvend kennismaken?

We bieden bedrijven de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend met onze stoelmassages kennis te maken. Ter inventarisatie hoe groot het animo is en om te onderzoeken of het voldoet aan jullie verwachtingen. Kies voor negen gratis proefmassages en laat jullie overtuigen!

Stoelmassage en zwanger?

Een stoelmassage is 100% veilig. Ook wanneer je zwanger bent. Het doet de zwangerschap en de jonge moeder juist goed! De stoelmassages zijn voor iedereen toegankelijk en binnen het tijdsbestek van een koffiepauze voel je je een ander mens! Laagdrempelig staat in ons vak centraal. 

Veelgestelde vragen over stoelmassage

Vragen voor werkgevers

Een standaard stoelmassage-behandeling duurt 20 minuten. Afhankelijk van jullie wensen en budget kunnen jullie ook kiezen voor 25 of 30 minuten massages. We geven graag advies wat aansluit op jullie vraag. Vraag een vrijblijvende offerte aan »

Met de werkkostenregeling (WKR) kunnen jullie een gedeelte van het fiscale loon onbelast besteden. Dit deel is beperkt waardoor andere activiteiten hier niet meer binnen passen. Willen jullie de stoelmassages structureel aanbieden dan adviseren wij om de massages als nihil te waarderen waardoor de vrije ruimte van de werkkostenregeling ongemoeid blijft. Stoelmassage als nihilwaardering spaart dus de vrije ruimte. Meer over stoelmassage als nihilwaardering »

We adviseren een standaard behandelfrequentie van eenmaal in de 14 dagen. Een inventarisatie van de oorzaak van het verzuim staat natuurlijk voorop. We gaan hierover graag met jullie in gesprek om te kijken hoe onze diensten hierop aansluiten.

Ja natuurlijk. Als beloning na een drukke periode, tijdens een bedrijfsevenement , ter ondersteuning van je beursstand of tijdens een vitaliteitsweek staan we graag voor jullie klaar om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Ja, dat zit standaard in ons pakket. We maken gebruik van een online enquête waarin de medewerkers hun bevindingen anoniem kunnen rapporteren. Je krijgt als werkgever zeggenschap over de te stellen vragen. 

Ja dat doen we graag. We nemen we kosteloos voor jullie uit handen, hoe groot of klein jullie bedrijf ook is. Ons online reserveringssysteem is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

Ja, onze medewerkers zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00u. – 21.00u. onder nummer 071- 7507020. Daarnaast krijgt ieder bedrijf een vast contactpersoon van ons toegewezen.

Daarvoor brengen wij niets in rekening. Wij factureren alleen de medewerkers die daadwerkelijk die dag een massage hebben ondergaan. We hanteren wel een minimumafname van 4 werkuur per opdracht.

Nee, wij werken zonder langdurige contracten. Onze doelstelling is; gemak dient de opdrachtgever. Bij opdrachten voor onbepaalde tijd hanteren we een opzegtermijn van maximaal 2 maanden. Je kunt dit nalezen in onze algemene voorwaarden.

Nee, zorgverzekeraars vergoeden geen massages die bedrijfsbreed door de werkgever worden aangeboden. In sommige gevallen adviseren zorgverzekeraars in de keuze van een stoelmassage aanbieder. Dit is echter geen garantie voor kwaliteit.

Ja, iedere opdrachtgever krijgt bij ons een vaste masseur. Dat is goed voor het vertrouwen en de persoonlijke benadering bij de massagebehandelingen. De masseur is hierdoor altijd op de hoogte van de situatie van de medewerkers.

Vragen voor medewerkers

Ja, je blijft volledig gekleed, de massage wordt door de kleding heen gegeven. Een jasje of colbert graag uitdoen evenals de stropdas. Halssieraden en polssieraden kun je ter plaatse afdoen.

Nee, massage is ongevaarlijk voor jou en je kind, wanneer de massage door een ervaren masseur wordt uitgevoerd. Zelfs in de eerste 12 weken. Lees er meer over op weblog. Geef het wel aan dat je zwanger bent zodat de massage kan worden aangepast.

Jawel, je reageert alleen wat sterker op de behandeling. Geef deze klacht aan bij de masseur. Deze zal hier in het vervolg rekening mee houden en zal de stoelmassage aanpassen zodat de hoofdpijn niet meer zal optreden.

Veel mensen drinken te weinig water. Het drinken van water stimuleert de circulatie en zorgt dat u na de stoelmassage minder snel last krijgt van hoofdpijn of andere ongemakken.

Jazeker, werkplekadvies zit standaard in ons pakket. Daarnaast zijn onze masseurs getraind in het herkennen van klachten a.g.v. een verkeerde werkhouding en zullen je adviseren in de inrichting en het optimale gebruik van je werkplek.

Alle klachten gerelateerd aan een eenzijdige werkhouding, maar ook (sub)acute klachten aan het bewegingsapparaat zoals (lage)rugpijnen zijn prima te behandelen. Hoofdpijnklachten, RSI klachten, vermoeidheid en (rest)klachten van blessures reageren uitstekend op onze behandelingen.

Ja, onze behandelingen zijn hierin juist een ondersteuning. Je moet de masseur wel aan te geven waarvoor je de fysiotherapeut bezoekt zodat de masseur de behandeling op je klacht kan afstemmen.

Nee, wij maken geen gebruik van massage olie. Bij de toegepaste massagetechniek, de zogenaamde drukpuntmassage, is het gebruik van massage olie overbodig.

Onze shiatsu massages zijn intensiever en hebben een sterker therapeutisch effect. De behandelingen worden uitgevoerd op een zogenaamde futon. In tegenstelling tot stoelmassage wordt bij shiatsu massage ook de onderrug, het bekken en de benen behandeld.

Ja, dat kan. Je kunt op deze manier los van je werkgever gebruikmaken van onze diensten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Iedereen kan gemasseerd worden, geen enkel probleem. We hebben voldoende creativiteit, ervaring en hulpmiddelen tot onze beschikking om in dergelijke gevallen toch een aangename stoelmassage te geven. Dit geldt trouwens ook voor vrouwen in de laatste fase van hun zwangerschap.

Vrijblijvend kennismaken en uitproberen?

Eén van onze masseurs komt met alle plezier negen proefmassages bij jullie op locatie aanbieden. Het is vrijblijvend en kost niets. Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en minder werkgerelateerde klachten. 

We werken onder andere in opdracht voor:

Wat zeggen onze opdrachtgevers?