Stoelmassage Haarlem

Nieuwe energie voor jouw team!

Bij Massage in Bedrijf begrijpen we de noodzaak van regelmatige ontspanning om jouw werknemers gemotiveerd en energiek te houden op de werkvloer. Als je bedrijf gevestigd is in Haarlem en je overweegt om stoelmassages voor jouw medewerkers te introduceren, staan we klaar om dit voor jou te organiseren. Onze ervaren stoelmasseurs zijn experts in het leveren van op maat gemaakte stoelmassages die voldoen aan de individuele behoeften van jouw medewerkers, en natuurlijk, aan die van jou.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en nauwkeurig maatwerk garanderen onze stoelmassages in Haarlem het gewenste resultaat: ontspannen medewerkers die zich beter voelen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? We komen graag naar jouw kantoor om je hier uitgebreid over te informeren!

stoelmassages haarlem

Stoelmassage in Haarlem: energieke werknemers

Voor veel kantoorwerkers is het een dagelijkse realiteit: urenlang in dezelfde ergonomische positie zitten. Zelfs met de beste houding kunnen stress en druk bepaalde spieren ongemerkt gespannen maken. Dit herhaalde gespannen gevoel kan ongemak veroorzaken. Gelukkig kan een korte stoelmassage van slechts 20 minuten aanzienlijke positieve effecten hebben.

De voordelen voor jouw bedrijf gaan verder dan je misschien denkt. Het succes van een bedrijf staat of valt met de gezondheid en motivatie van haar medewerkers. Gezonde, fitte, en gemotiveerde medewerkers stellen jullie in staat om als team elke uitdaging aan te gaan! Met onze stoelmassage in Haarlem en omgeving verminder je klachten in de nek, rug, schouders, en armen.

Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, kun je als werkgever ervoor zorgen dat je team fit is en zonder moeite de dagelijkse uitdagingen aankan. Investeer in het welzijn van jouw medewerkers en pluk de vruchten van een gezond en energiek team!

Ontdek de voordelen van stoelmassages in regio Haarlem en profiteer van 9 gratis proefmassages!

Ontspanning of langdurige therapie?

Bij Massage in Bedrijf begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften heeft. Onze ervaren stoelmasseurs passen de massages aan op de persoonlijke wensen van jouw medewerkers. Of het nu gaat om een ontspannende ervaring of een meer therapeutische aanpak voor de preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten, wij garanderen voelbare resultaten na elke sessie.

Een ontspannende stoelmassage in de regio Haarlem geeft nieuwe energie en een positieve stemming. Aan de andere kant activeert een therapeutische stoelmassage het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam, waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest weer kunnen ontspannen. Dit is tevens een effectieve manier om verzuim te verminderen!

 • Kies uit stoelmassages van 20, 25 en 30 minuten, aangepast aan jouw voorkeur.
 • Verminder stress en verhoog het plezier op de werkplek.
 • Geef jouw medewerkers een energieboost.
 • Verminder ziekteverzuim en burn-outs.
 • Verminder RSI en rugklachten.
 • Voorkom blessures door het werk.
 • Geniet van gemak en efficiëntie: massages over de kleding heen.
 • Profiteer van fiscale voordelen voor bedrijven.
stoelmassages in haarlem

Ontdek de voordelen van onze stoelmassages in omgeving Haarlem

97%

van de deelnemers voelt zich aanzienlijk beter na een stoelmassage op het werk.

90%

merkt aanzienlijke verbetering van nek- en schouderklachten op.

94%

ervaart een diepere staat van ontspanning en voelt zich energieker.

84%

ontwikkelt een groter bewustzijn van hun werkhouding en werkplek.

Soepele werkweken voor jouw werknemers

Zelfs in tijden van overvolle agenda’s en nieuwe projecten heeft jouw team de energie om elke dag scherp en bewust aan het werk te gaan. We begrijpen dat medewerkers soms met een stijve nek en pijnlijke rug aan hun werkdag beginnen, wat een moeizame start kan veroorzaken. Daarom bieden wij heerlijke, rustgevende en professionele stoelmassages in de regio Haarlem aan, die zorgen voor een verfrissende start elke ochtend van de werkweek.

Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit, en we nemen de tijd om de behoeften en ervaringen van onze klanten grondig te begrijpen. We luisteren aandachtig naar elk individu, zodat we een gepersonaliseerde en effectieve behandeling kunnen bieden. Op die manier ontvangt iedereen de optimale massage die perfect aansluit bij hun behoeften. Investeer in het welzijn van jouw team en ervaar zelf de positieve resultaten van onze stoelmassages!

Alles over onze stoelmassages in de buurt van Haarlem

Is het organiseren van stoelmassages in de regio Haarlem nieuw voor je? Dan staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en om meer inzicht te geven in onze diensten en de impact ervan. Hieronder bieden we alvast enkele belangrijke aandachtspunten:

 1. Voor het verminderen van spierklachten bij werknemers raden we een behandelfrequentie aan van minimaal één keer per twee weken.
 2. Wij komen graag naar jouw kantoor voor een minimale boeking van 12 stoelmassages van elk 20 minuten per sessie.
 3. Het is tevens mogelijk om een eenmalige sessie van onze diensten te genieten.
 4. Periodiek bieden wij een online enquête aan voor een evaluatie, waarmee de effectiviteit van de stoelmassages in Haarlem en omgeving meetbaar wordt.
 5. Ons eenvoudige online reserveringssysteem neemt de volledige organisatie van de massages kosteloos uit handen.
 6. Als een medewerker niet aanwezig is op de geplande massage dag, rekenen wij alleen kosten als de massage daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
 7. Elke opdrachtgever krijgt een toegewijde masseur, wat zorgt voor continuïteit en een persoonlijke benadering bij de massagebehandelingen. Dit bevordert het vertrouwen tussen de masseur en de medewerker.

Bij ons staat duidelijkheid en persoonlijke aandacht centraal. We zijn er om jouw team te ondersteunen en te zorgen voor een aangename en effectieve massage-ervaring op de werkvloer.

stoelmassage in haarlem

Wat zijn de kosten van een stoelmassage in Haarlem?

Op de werkvloer is ontspanning van onschatbare waarde, en daarom hanteren wij aantrekkelijke tarieven voor stoelmassages in Haarlem en omliggende gebieden. Bovendien willen we je attenderen op de fiscale voordelen die je kunt genieten wanneer je stoelmassages aanbiedt aan jouw medewerkers. Of het nu gaat om een eenmalige sessie of een regelmatig programma, onze persoonlijke benadering en uitgebreide ervaring worden hoog gewaardeerd door zowel bedrijven als werknemers.

De uiteindelijke kosten per massage variëren afhankelijk van factoren zoals het aantal massages dat je boekt, de frequentie en het doel van de massages. Ons materiaal voor de massages is inbegrepen in de prijs, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bovendien kun je, als je gebruikmaakt van de fiscale voordelen, de kosten aanzienlijk verlagen door de werkkostenregeling toe te passen. Als dit concept nieuw voor je is, vertellen we je graag meer over hoe je dit kunt benutten!

We staan altijd paraat om met je mee te denken, zodat je geen enkel voordeel hoeft te missen. Wil je weten wat de exacte kosten zijn voor jouw specifieke situatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend kennis te maken of een offerte aan te vragen. Zo kun je ontdekken hoe stoelmassages jouw team kunnen helpen ontspannen en optimaal presteren.

Geef jouw team nieuwe energie!

Als bedrijf vertrouw je volledig op je toegewijde team. Het is daarom essentieel dat jouw medewerkers elke dag met een overvloed aan energie, positiviteit en motivatie aan het werk kunnen gaan. Zorg ervoor dat je medewerkers voldoende ontspanning krijgen, zodat ze met zelfvertrouwen de soms hoge druk moeiteloos kunnen trotseren.

Ben je benieuwd naar de beschikbare opties, de effecten van onze aanpak, of wil je meer weten over onze voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op! We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden tijdens een vrijblijvende kennismaking. Wil je je team aangenaam verrassen met stoelmassages in de regio Haarlem? Vraag dan een gratis offerte aan.

Onze deskundige masseurs staan klaar om naar jouw kantoor te komen!

We verzorgen stoelmassages in regio Haarlem bij: