Stoelmassage Amsterdam

Laat je werknemers genieten van ontspanning en nieuwe energie!

Bij Massage in Bedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om af en toe te ontspannen, zodat je gemotiveerd en energiek kunt blijven werken. Als jouw werkplek zich in de buurt van Amsterdam bevindt en je denkt dat jouw medewerkers een welverdiende stoelmassage kunnen gebruiken, dan staan we klaar om dat voor jou te regelen.

Onze ervaren en deskundige stoelmasseurs zorgen ervoor dat jouw medewerkers of collega’s (en natuurlijk jijzelf!) een stoelmassage op maat krijgen, afgestemd op ieders individuele behoeften. Door onze persoonlijke aanpak en secuur maatwerk leveren de stoelmassages in Amsterdam het gewenste resultaat op: ontspannen medewerkers die zich beter in hun vel voelen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We komen graag bij jou langs op kantoor om je er alles over te vertellen!

stoelmassage amsterdam

Bedrijfsmassage in Amsterdam voor fitte en gelukkige medewerkers

Wist je dat je zelfs in een goede houding bepaalde spieren kan verkrampen? De herhaaldelijke verkramping van dezelfde spieren kan voor ongemak zorgen. Gelukkig kan een korte stoelmassage van slechts een kwartiertje hier al een enorme positieve invloed op hebben.

De voordelen voor jouw bedrijf zijn groter dan je denkt. Een bedrijf staat of valt met haar medewerkers. Gezonde, fitte en gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat jullie als team alles aankunnen! Met onze stoelmassage in Amsterdam en omstreken worden klachten in de nek, rug, schouders en armen verminderd, en het helpt ook tegen een hoge werkdruk.

Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, kun je als werkgever zorgen voor een fit team dat dagelijks moeiteloos alle uitdagingen aankan. Investeer in het welzijn van je medewerkers en pluk de vruchten van een gezond en energiek team!

Ontdek de voordelen van bedrijfsmassages in regio Amsterdam en neem 9 gratis proefmassages af!

Ontspannend of therapeutisch?

Bij Massage in Bedrijf begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften heeft. Daarom stemmen onze ervaren stoelmasseurs de massages af op de persoonlijke wensen van jouw medewerkers. Wij zorgen ervoor dat het gewenste resultaat voelbaar is na elk bezoek.

Een ontspannende bedrijfsmassage in regio Amsterdam geeft een hernieuwde lading energie en een gevoel van positiviteit. Aan de andere kant zorgt een therapeutische stoelmassage ervoor dat het herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest weer kunnen ontspannen. Dit is tevens een effectieve manier om verzuim te verminderen!

Ontdek de voordelen van onze bedrijfsmassages in omgeving Amsterdam en geef je medewerkers een welverdiende pauze en een energieke nieuwe start. Wat je ook kiest, wij staan voor je klaar!

 • Stoelmassages van 20, 25 en 30 minuten;
 • Verminder stress en verhoog het werkplezier;
 • Geef jouw medewerkers een energieboost;
 • Verlaag ziekteverzuim en voorkom burn-outs;
 • Verminder RSI en rugklachten;
 • Voorkom blessures;
 • Gemak en efficiëntie: massages over de kleding heen;
 • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven.
bedrijfsmassage amsterdam

Het positieve effect van stoelmassages in Amsterdam

97%

voelt zich beter na een massage op het werk.

90%

merkt duidelijke verbetering van nek- en schouderklachten.

94%

ervaart meer ontspanning en voelt zich energieker.

84%

is zich meer bewust van hun werkhouding en werkplek.

Wil jij soepele werkweken?

Zelfs in tijden van drukke agenda’s en nieuwe projecten heeft jouw team de energie om elke dag scherp en bewust aan de slag te gaan. We begrijpen dat medewerkers soms met een verkrampte nek en pijnlijke rug aan de dag beginnen, wat een stroeve start kan veroorzaken. Daarom bieden wij heerlijke, rustgevende en professionele stoelmassages in regio Amsterdam, die zorgen voor een frisse start elke ochtend van de week.

Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit, en we nemen de tijd om de wensen en ervaringen van onze klanten goed te begrijpen. We luisteren aandachtig naar ieder individu, zodat we een nauwkeurige en effectieve behandeling kunnen bieden. Op die manier krijgt iedereen de optimale massage die perfect bij hen past. Investeer in het welzijn van jouw team en ervaar zelf de positieve resultaten van onze stoelmassages!

Alles wat je moet weten over stoelmassages in regio Amsterdam

Als werkgever kan het organiseren van bedrijfsmassages in omgeving Amsterdam nieuw voor je zijn. Daarom staan we klaar om al jullie vragen te beantwoorden en meer te vertellen over onze werkzaamheden en het effect ervan. Hieronder geven we je alvast enkele belangrijke punten om aan te denken:

 1. Voor het verminderen van klachten adviseren wij een behandelfrequentie van minimaal eens in de 14 dagen.
 2. Wij komen bij jou op kantoor voor een minimumaantal van 12 stoelmassages van 20 minuten per keer.
 3. Het is ook mogelijk om eenmalig van onze diensten gebruik te maken.
 4. Met een online enquête evalueren we, zodat het effect van bedrijfsmassages in Amsterdam meetbaar wordt.
 5. Dankzij ons online reserveringssysteem nemen wij de volledige organisatie van de massages gratis uit handen.
 6. Is een collega niet aanwezig op de dag dat er een stoelmassage gepland is? We rekenen alleen gewerkte tijd.
 7. Iedere opdrachtgever krijgt een vaste masseur. Zo blijft de masseur altijd op de hoogte van de situatie van de medewerkers. Dit bevordert het vertrouwen en zorgt voor een persoonlijke benadering .

Bij ons staan korte lijnen en persoonlijke aandacht centraal. We zijn er om jouw team te ondersteunen en te zorgen voor een aangename en effectieve massage-ervaring op het werk.

stoelmasseur amsterdam

Wat kost een Stoelmassage in Amsterdam?

Op de werkvloer is ontspanning essentieel, en daarom bieden wij gunstige tarieven voor stoelmassages in Amsterdam en omstreken. Bovendien willen we je graag wijzen op het fiscale voordeel dat je kunt krijgen wanneer je stoelmassages aanbiedt aan jouw medewerkers. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een regelmatige afspraak, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden zeer gewaardeerd door bedrijven en werknemers.

De uiteindelijke kosten per massage zijn afhankelijk van factoren zoals het aantal massages dat je afneemt, de frequentie en het doel van de massages. Ons werkmateriaal is bij de prijs inbegrepen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bovendien, als je gebruikmaakt van de fiscale voordelen, kun je de kosten aanzienlijk verlagen door de werkkostenregeling te benutten. Als je hier nog niet bekend mee bent, vertellen we je graag meer over hoe je dit kunt regelen!

We denken altijd met je mee, zodat je geen enkel voordeel misloopt. Wil je weten wat de totale kosten zijn voor jouw specifieke situatie? Twijfel dan niet om vrijblijvend kennis te maken of een offerte aan te vragen. Zo kun je ontdekken hoe stoelmassages jouw team kunnen helpen ontspannen en optimaal presteren.

Jouw team fit en energiek!

Als bedrijf leun je volledig op je hardwerkende team. Het is dan ook essentieel dat jouw medewerkers elke dag vol energie, positiviteit en motivatie aan het werk kunnen gaan. Geef je medewerkers hierom voldoende ontspanning tussendoor, zodat ze met zelfvertrouwen de soms hoge druk moeiteloos aankunnen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, effecten of onze voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op! We nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je jouw team verrassen met een stoelmassage in regio Amsterdam? Onze professionele masseurs komen graag naar jouw kantoor!

We verzorgen stoelmassages in Amsterdam bij: