Stoelmassage in Zoetermeer

Voor vitale medewerkers met nieuwe energie

Bij Massage in Bedrijf begrijpen we de waarde van pauzes voor herladen, waardoor je vol energie en frisheid aan het werk kunt blijven. Als jouw kantoor in de omgeving van Zoetermeer ligt en je denkt dat je team een verkwikkende stoelmassage verdient, staan wij klaar om dit voor je te organiseren. Onze ervaren stoelmasseurs passen elke sessie aan op de individuele behoeften van jouw teamleden.

Door onze persoonlijke aanpak garanderen onze stoelmassages in Zoetermeer en nabije omgeving het gewenste resultaat: een ontspannen team dat zich beter voelt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze stoelmassages rondom Zoetermeer? We komen graag bij je langs op kantoor om alle details te bespreken!

stoelmassages in zoetermeer

Stoelmassage op maat in Zoetermeer en omstreken

Voor veel kantoorwerkers is het een dagelijkse realiteit: langdurig in dezelfde ergonomische positie zitten. Zelfs in een goede houding kunnen spieren echter gespannen raken door stress en druk, zonder dat we het merken. Deze spanning kan ongemak veroorzaken. Gelukkig kan een korte stoelmassage van slechts een kwartier al een aanzienlijke positieve impact hebben.

De voordelen voor jouw bedrijf zijn duidelijk. Een bedrijf staat of valt met haar werknemers. Gezonde, fitte en gemotiveerde teamleden zijn cruciaal om elke uitdaging aan te kunnen! Met onze stoelmassages in Zoetermeer en omstreken worden klachten in nek, rug, schouders en armen verminderd, en wordt de werkdruk verlicht.

Door regelmatig stoelmassages aan te bieden op de werkplek in Zoetermeer en omgeving, kun je als werkgever zorgen voor een vitaal team dat moeiteloos met uitdagingen omgaat. Investeer in het welzijn van je team en pluk de vruchten van een gezonde en energieke werkomgeving!

Benieuwd naar de opvallende voordelen van stoelmassages op het werk in regio Zoetermeer? Vraag 9 gratis proefmassages af!

Wat biedt jij jouw werknemers met stoelmassages in omgeving Zoetermeer?

Onze professionele masseurs bieden de keuze tussen rustgevende ontspanning en meer therapeutische behandelingen, waarbij we extra aandacht schenken aan het voorkomen en behandelen van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verfrist en geeft je hernieuwde energie voor de rest van de dag. Een therapeutische stoelmassage stimuleert het herstel van het lichaam, waardoor klachten verdwijnen en zowel lichaam als geest ontspannen. Dit is dé manier om verzuim op de werkvloer te verminderen!

Onze deskundige masseurs zorgen voor meer werkplezier en minder werkgerelateerde klachten.

 • Een gezonde werkbalans en stressregulering;
 • Biedt werknemers meer energie;
 • Verlaag het ziekteverzuim en kans op burn-outs in jouw onderneming;
 • Verminder rugklachten en RSI;
 • Voorkom en verhelp werkblessures;
 • Efficiënt en laagdrempelig;
 • Profiteer van fiscale voordelen.
stoelmassages zoetermeer

De positieve effecten volgens onze klanten

97%

voelt zich merkbaar beter na een bedrijfsmassage.

90%

merkt direct verbetering in aanhoudende nek- en schouderklachten.

94%

kreeg meer energie en kon beter ontspannen.

84%

was zich na een bedrijfsmassage meer bewust van een correcte werkhouding.

Lees meer over de details!

Als werkgever kan het opzetten van bedrijfsmassages in de omgeving van Zoetermeer nieuw voor je zijn. Daarom zijn we hier om al je vragen te beantwoorden en uit te leggen hoe onze diensten werken en welke effecten ze hebben. Hier zijn enkele essentiële punten om in gedachten te houden:

 1. Voor het verhelpen van spierklachten bij medewerkers, adviseren we behandelingen minstens eens in de 14 dagen op de planning te zetten.
 2. We bieden een minimum van 12 stoelmassages van elk 20 minuten op jouw kantoor aan. Ook kun je kiezen voor massages van 25 of 30 minuten.
 3. Ook eenmalige afspraken zijn mogelijk met onze diensten.
 4. We bieden regelmatige evaluaties via een online enquête aan, zodat je de effectiviteit van de bedrijfsmassages in Zoetermeer en omgeving kunt meten.
 5. Dankzij ons eenvoudige online reserveringssysteem verzorgen wij kosteloos de volledige organisatie van de massages.
 6. Indien een collega afwezig is op de geplande dag voor een stoelmassage, brengen we alleen kosten in rekening als een medewerker daadwerkelijk op die dag een massage heeft gehad.
 7. Elke opdrachtgever krijgt een vaste masseur toegewezen. Dit bevordert het vertrouwen en een persoonlijke benadering bij de massages.

Bij Massage in Bedrijf gaat het om transparantie en persoonlijke zorg. Onze masseurs staan klaar voor jouw waardevolle team en bieden aangename en effectieve massages!

stoelmassage in zoetermeer

Hoeveel kosten stoelmassages in regio Zoetermeer?

Bij Massage in Bedrijf zetten we ons in voor de nodige ontspanning op de werkvloer. Daarom bieden wij aantrekkelijke tarieven aan voor stoelmassages in en rondom Zoetermeer. Daarnaast wijzen we je op de fiscale voordelen die je kunt behalen wanneer je jouw team deze massages aanbiedt. Of het nu gaat om een enkele sessie of regelmatige afspraken, onze persoonlijke aanpak en expertise worden hoog gewaardeerd door zowel bedrijven als werknemers.

De uiteindelijke kosten per massage variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal massages, de frequentie en het doel ervan. Alles wat nodig is voor de massage zit inbegrepen in de prijs, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bovendien, door gebruik te maken van fiscale voordelen, kun je de kosten aanzienlijk verminderen via de werkkostenregeling. Als dit nieuw voor je is, leggen we graag uit hoe je dit kunt regelen!

Wil je de totale kosten weten voor stoelmassages in de regio Zoetermeer? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe stoelmassages jouw team kunnen helpen om ontspannen optimaal te kunnen presteren.

Een team vol energie en veerkracht!

Jouw bedrijf draait op de inzet van je team. Het is dus cruciaal dat jouw medewerkers elke dag met energie, optimisme en vastberadenheid aan de slag kunnen. Door regelmatig momenten van ontspanning te bieden, geef je jouw team de kans om zelfverzekerd om te gaan met de soms intense werkdruk.

Benieuwd naar de mogelijkheden, effecten of voorwaarden? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking! We zijn er om al je vragen te beantwoorden. Wil je jouw team ondersteunen met stoelmassages in de omgeving van Zoetermeer? Onze ervaren masseurs komen graag naar jouw kantoor!

We verzorgen stoelmassages in de buurt van Zoetermeer bij: