Stoelmassage in Apeldoorn

Vitaliteit, motivatie en nieuwe energie voor jouw team

Begrijpen hoe ontspanning de sleutel is tot blijvende motivatie en energie op het werk, vormt de kern van onze aanpak. Als jouw bedrijf nabij Apeldoorn gevestigd is en je voelt dat jouw medewerkers baat hebben bij een moment van ontspanning, dan zijn wij er om dat voor jou te organiseren.

Onze ervaren stoelmasseurs zijn erop gericht om jouw medewerkers, collega’s (en natuurlijk ook jijzelf!) een op maat gemaakte stoelmassage te bieden die perfect aansluit op ieders specifieke behoeften. Met onze persoonlijke benadering en precieze aanpassingen halen onze stoelmassages in Apeldoorn het gewenste resultaat: ontspannen medewerkers die zich comfortabeler voelen.

Wil je meer details? We komen graag bij jou op kantoor om alles toe te lichten! Geef jouw team de gelegenheid om te profiteren van ontspanning en nieuwe energie met onze stoelmassages in en rond Apeldoorn.

stoelmassages in apeldoorn

Een fit en gemotiveerd team dankzij stoelmassages in regio Apeldoorn

Voor veel kantoormedewerkers is urenlang in dezelfde ergonomische houding zitten een dagelijkse realiteit. Zelfs bij een goede houding kunnen bepaalde spieren echter verkrampt raken door stress en druk. Gelukkig kan een korte stoelmassage van slechts 20 minuten hier al aanzienlijke positieve effecten hebben. De voordelen voor jouw bedrijf zijn aanzienlijk groter dan je mogelijk beseft. Het succes van een bedrijf staat of valt immers met haar medewerkers. Gezonde, fitte en gemotiveerde medewerkers zijn de bouwstenen voor een succesvol team!

Met onze stoelmassages in de regio Apeldoorn verminderen we klachten in de nek, rug, schouders en armen, en verlichten we ook de druk van een hoge werkbelasting. Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, kun je als werkgever zorgen voor een gezond en fit team dat moeiteloos de dagelijkse uitdagingen aankan. Geef jouw medewerkers de kans om fit en gelukkig te zijn met onze stoelmassages in de omgeving van Apeldoorn.

Ontdek de voordelen van stoelmassages in de buurt van Den Haag en neem 9 gratis proefmassages af!

Unieke voordelen

Onze deskundige stoelmasseurs stemmen elke massage af op de individuele wensen van jouw team. Of het nu gaat om een rustgevende ervaring of een gerichte therapeutische aanpak, beide opties zijn beschikbaar. We richten ons op het voorkomen en behandelen van werkgerelateerde klachten, waarbij het gewenste resultaat direct voelbaar is na elke stoelmassage in regio Apeldoorn.

Een ontspannende stoelmassage in regio Apeldoorn geeft nieuwe energie en een gevoel van motivatie en positiviteit. Aan de andere kant activeert een therapeutische stoelmassage het herstel van het lichaam, waardoor klachten verminderen en lichaam en geest ontspanning vinden. Een zeer effectieve manier om ziekteverzuim te verminderen! Geef je medewerkers een welverdiende pauze en een frisse, energieke start. We staan paraat om de ideale stoelmassage in de omgeving van Apeldoorn aan te bieden!

 • Stoelmassages op locatie van 15, 20 en 30 minuten;
 • Stressvermindering en verhoging van het werkgeluk;
 • Verminderd ziekteverzuim en voorkoming van burn-outs op de werkvloer;
 • Vermindering van RSI en rugklachten;
 • Soepele spieren en een gezond team;
 • Preventie van werkgerelateerde blessures;
 • Gemak en efficiëntie: massages over de kleding heen;
 • Fiscaal voordelig voor bedrijven.
stoelmassages apeldoorn

Ervaar de positieve ervaringen

97%

voelde zich beter na een stoelmassage op het werk.

90%

merkte duidelijke verbeteringen in nek- en schouderklachten.

94%

ervaarde meer energie en ontspanning.

84%

was zich meer bewust van de werkhouding.

Haal het maximale uit jouw werkweken

Zelfs tijdens hectische dagen en veeleisende projecten behoudt jouw team de energie om elke dag gefocust aan het werk te gaan. Toch ervaren medewerkers soms bij het ontwaken een stijve nek en pijnlijke rug, wat de start van de dag kan beïnvloeden. Onze professionele en rustgevende stoelmassages in Apeldoorn en omgeving zorgen voor een frisse start, elke dag van de week.

We nemen de tijd om de behoeften van onze klanten te begrijpen, waardoor de kwaliteit van onze stoelmassages wordt verhoogd. Door zorgvuldig te luisteren naar elk individu, kunnen we telkens een effectieve behandeling bieden. Elke medewerker krijgt zo een optimale stoelmassage in Apeldoorn en omgeving die perfect bij hen past. Investeer in het welzijn van jouw waardevolle team!

Wat moet jij weten over stoelmassages in Regio Apeldoorn?

Voor werkgevers kunnen stoelmassages in Apeldoorn en omstreken een nieuwe ervaring zijn. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en meer te vertellen over onze diensten en de positieve effecten ervan. Wist je dit al?

 1. Om spierklachten bij werknemers te verminderen, adviseren wij minimaal eens in de 14 dagen een behandeling.
 2. Wij bieden stoelmassages op locatie aan, met een minimum van 12 sessies van 20 minuten per keer.
 3. Een eenmalige stoelmassage boeken is ook mogelijk.
 4. Periodieke evaluaties via een online enquête meten de effectiviteit van onze stoelmassages in Apeldoorn.
 5. Ons eenvoudige online reserveringssysteem neemt de organisatie van massages volledig uit handen.
 6. Als een collega afwezig is op de dag van een geplande stoelmassage, brengen wij alleen kosten in rekening als een medewerker daadwerkelijk een massage heeft ontvangen.
 7. Elke opdrachtgever krijgt een toegewijde masseur, waardoor vertrouwen en een persoonlijke aanpak bij de massages worden bevorderd.

We streven ernaar jouw team optimaal te ondersteunen met aangename en effectieve stoelmassages op de werkvloer. Voor meer vragen of interesse in onze stoelmassages in Apeldoorn en omgeving, staan we voor je klaar.

stoelmassage in apeldoorn

Wat kosten stoelmassages bij jou op het werk?

Wij begrijpen de cruciale rol van ontspanning op de werkplek, daarom bieden we voordelige tarieven voor stoelmassages in de omgeving van Apeldoorn. We willen graag de aandacht vestigen op de belastingvoordelen die je kunt verkrijgen wanneer je stoelmassages aanbiedt aan jouw team. Of het nu gaat om een eenmalige sessie of een regelmatig programma, onze persoonlijke aanpak en uitgebreide ervaring worden hoog gewaardeerd door zowel bedrijven als werknemers.

De definitieve prijs per massage wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals het aantal massages dat je boekt, de frequentie en het specifieke doel van de massages. Het benodigde werkmateriaal is inbegrepen in de prijs, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bovendien kun je, bij gebruik van de fiscale voordelen, de kosten aanzienlijk verlagen door gebruik te maken van de werkkostenregeling. Indien je hier nog niet bekend mee bent, vertellen we je graag hoe je dit kunt opzetten!

Haal het beste uit jouw team met onze stoelmassages in Apeldoorn en omgeving!

Als bedrijf vertrouw je volledig op de inzet van je team. Het is essentieel dat jouw medewerkers elke dag met energie, positiviteit en motivatie aan het werk gaan. Om dit te ondersteunen is het cruciaal om hen voldoende ontspanning te bieden, zodat ze met vertrouwen de soms intense werkdruk aankunnen. Ben je nieuwsgierig naar de beschikbare opties, de impact of onze voorwaarden?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een offerte aan. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. We bieden een ontspannende ervaring die het welzijn van jouw medewerkers bevordert en hun prestaties naar een hoger niveau tilt.

We verzorgen stoelmassages in de buurt van Apeldoorn bij: