Stoelmassage Leiden

Voor ontspannen werknemers met meer energie

Bij Massage in Bedrijf begrijpen we het belang van pauzes voor ontspanning, zodat je fris en vol energie kunt blijven werken. Als je kantoor in de buurt van Leiden is gevestigd en je denkt dat jouw team een verfrissende stoelmassage verdient, dan zijn we er klaar voor om dit voor je te organiseren. Onze ervaren stoelmasseurs passen elke massage aan, zodat het perfect aansluit bij de behoeften van jouw teamleden (en natuurlijk ook bij die van jou!).

Dankzij onze persoonlijke aanpak leveren onze stoelmassages in Leiden en omgeving het gewenste resultaat op: ontspannen teamleden die zich beter voelen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze stoelmassages rondom Leiden? We komen graag bij je langs op kantoor om je alle details te vertellen!

stoelmassages in leiden

Bedrijfsmassage in regio Leiden voor vitale medewerkers!

Voor veel kantoormedewerkers is het een dagelijkse realiteit: langdurig in dezelfde ergonomische positie zitten. Maar zelfs in die goede houding kunnen spieren gespannen raken door stress en druk, zonder dat we het merken. Herhaalde spanning kan ongemak veroorzaken. Gelukkig kan een korte stoelmassage van slechts 20 minuten een enorme positieve impact hebben.

De voordelen voor jouw bedrijf zijn aanzienlijk. Een bedrijf staat of valt met haar medewerkers. Gezonde, fitte en gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat het team elke uitdaging aankan! Met onze stoelmassages in Leiden en omgeving verminderen klachten in nek, rug, schouders en armen.

Door regelmatig stoelmassages op de werkplek in Leiden en omstreken aan te bieden, kun je als werkgever zorgen voor een fit team dat elke dag soepel met uitdagingen omgaat. Investeer in het welzijn van je medewerkers en pluk de vruchten van een gezond en energiek team!

Zelf de voordelen van stoelmassages in regio Leiden ontdekken? Vraag gratis negen proefmassages aan!

Therapeutische of ontspannende stoelmassages in regio Leiden

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en minder werkgerelateerde klachten.

  • Betere werkbalans en stressregulering
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en kans op burn-out
  • Verbetering van de werksfeer
  • Betere doorbloeding
  • Betere hormoonbalans
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven
stoelmassages leiden

Positieve resultaten

97%

Ik voel me beter na een bedrijfsmassage.

90%

Ik merk direct verbeteringen aan mijn spierklachten.

94%

Ik ervaar een toename in energie en ontspanning.

84%

Ik ben me meer bewust van mijn houding tijdens het werk.

Ontdek alles over stoelmassages in de regio van Leiden

Als werkgever kan het aanbieden van bedrijfsmassages in de omgeving van Leiden nieuw terrein voor je zijn. Daarom zijn we er om al jullie vragen te beantwoorden en uit te leggen hoe onze diensten werken en welk effect ze hebben. Hier zijn enkele punten van aandacht:

1.       Om spierklachten bij medewerkers te verminderen, raden we aan om minstens eens in de 14 dagen behandelingen te plannen.

2.       We komen naar jouw kantoor voor een minimum van 12 stoelmassages van elk 20 minuten.

3.       Je kunt ook eenmalig van onze diensten gebruikmaken.

4.      Via een online enquête bieden we evaluaties aan, zodat je de effectiviteit van de bedrijfsmassages in Leiden en omgeving kunt meten.

5.       Dankzij ons online reserveringssysteem nemen we de volledige organisatie van de massages kosteloos uit handen.

6.       Als een collega afwezig is op de geplande dag voor een stoelmassage, rekenen we alleen kosten als een medewerker daadwerkelijk op die dag een massage heeft gehad.

7.       Elke opdrachtgever krijgt een vaste masseur. Zo blijft de masseur op de hoogte van de situatie van de medewerkers, wat het vertrouwen en de persoonlijke aanpak bij de massages bevordert.

 

stoelmassage in leiden

Wat kosten stoelmassages bij jou op kantoor?

Wij begrijpen dat een goede werkbalans van cruciaal belang is. Daarom bieden wij voordelige tarieven aan voor stoelmassages in Leiden. Daarnaast willen we je attenderen op de belastingvoordelen die je kunt krijgen wanneer je jouw team stoelmassages aanbiedt. Of het nu gaat om een enkele sessie of een regelmatige afspraak, onze persoonlijke aanpak en expertise worden zeer gewaardeerd door zowel bedrijven als werknemers.

De kosten per massage zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid massages die je afneemt en de frequentie. Alle benodigdheden voor ons massagewerk zijn inbegrepen bij de prijs, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Door gebruik te maken van de fiscale voordelen kun je de kosten aanzienlijk verlagen via de nihilwaardering van de werkkostenregeling. Als je hier niet bekend mee bent, leggen we graag uit hoe je dit kunt regelen!

We denken graag met je mee, zodat je geen enkel voordeel misloopt. Wil je weten wat de totale kosten zijn voor jouw stoelmassages in omgeving Leiden? Aarzel dan niet om vrijblijvend kennis te maken voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Zo kun je ontdekken hoe stoelmassages jouw team kunnen helpen ontspannen en optimaal laten presteren.

Een energiek en veerkrachtig team!

Jouw bedrijf rust volledig op de inzet van je team. Het is daarom van vitaal belang dat jouw medewerkers elke dag met energie, optimisme en gedrevenheid aan de slag kunnen. Door regelmatig momenten van ontspanning te bieden, geef je jouw team de kans om zelfverzekerd om te gaan met de soms intense werkdruk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, effecten of de voorwaarden? Neem dan direct contact met ons op! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil je jouw team verrassen met een stoelmassage in de buurt van Leiden? Onze deskundige masseurs komen graag naar jouw kantoor!

We verzorgen stoelmassages in de buurt van Leiden bij: