Stoelmassage Almere

Voor meer werkplezier op de werkvloer

stoelmassage

Stoelmassage in Almere

De vraag naar stoelmassage in Almere groeit. Niet zo gek voor een stad met 200.000 inwoners en een flink aantal bedrijven waarvan maar liefst 25% in de zakelijke dienstverlening actief is. De bedrijven die de medewerkers stoelmassage in Almere aanbieden zien de voordelen. Vooral bij beeldschermwerk en een langdurige eenzijdige werkhouding helpt stoelmassage om klachten te voorkomen. Voor stoelmassage in Almere kun je ons ook inhuren ter ondersteuning van uw bedrijfspresentatie, beurs of evenement. Wij staan garant voor meer succes en zorgen voor een onvergetelijke indruk.

De stoelmasseur in Almere

Massage in Bedrijf bestaat uit een landelijke groep stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Almere. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een stoelmasseur in Almere. Iedere stoelmasseur heeft gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving. Met als doelstelling meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel zijn we met stoelmassage in Almere met succes uitgegroeid tot een landelijk opererend team van representatieve en ervaren bedrijfsmasseurs.

Wat kost stoelmassage in Almere?

Dankzij onze gunstige tarieven en fiscaal voordeel is stoelmassage in Almere haalbaar voor ieder bedrijf. Of het nu om een eenmalige of regelmatige opdracht gaat, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven en werknemers zeer gewaardeerd. Onze massages dragen bij aan het succes van uw organisatie en het welzijn van de medewerkers. Voor stoelmassage in Almere hanteren we een minimale afname van twaalf standaard massages per masseur. Al ons werkmateriaal, waaronder de massagestoel, is bij de prijs inbegrepen.

stoelmassage almere

Heb je vragen over de inhoudelijke verschillen?
Of zoeken jullie naar een oplossing op maat?
Stuur ons een mail of bel 071-7507020