Stoelmassage Breda

Tijdens werk is een goede zithouding en genoeg ontspanning belangrijk. Zo kunnen we fris en energiek blijven werken, zonder dat we onze productiviteit verliezen. Een uitzonderlijk goede manier om jouw team het beste van beiden te bieden, is stoelmassage op kantoor in Breda! Bij Massage in Bedrijf gaan we voor een persoonlijke aanpak met een merkbaar resultaat. Wil jij ontspannen teamleden die zich beter in hun vel voelen? Vraag gerust een demo aan van 9 gratis bedrijfsmassages in regio Breda.

97%

Voelt zich duidelijk beter na een massage op het werk

90%

Voelt merkbare verbetering in nek- en schouderklachten

94%

Voelt zich ontspannen met meer energie

90%

Is zich bewust van een betere werkhouding

bedrijfsmassage productiviteit verbeteren

Energiek team met stoelmassage in regio Breda

Wil jij het ziekteverzuim terugdringen, de werksfeer verbeteren en een gezonde werkbalans introduceren in jouw bedrijfscultuur? Stoelmassage in Breda en omgeving geeft jouw team weer frisse energie en verlaagt het risico op burn-outs door werkgerelateerde stress. Wij komen al graag naar jouw kantoor voor minimaal 12 stoelmassages van elk 20 minuten. Natuurlijk is het mogelijk om ons eenmalig in te schakelen, al raden wij eens in de 14 dagen een behandeling aan voor een duurzaam resultaat.

Wij geven jou inzicht in onze werkzaamheden. Via een online enquête verzorgen we evaluaties, zodat je de effectiviteit van bedrijfsmassage in Breda en omstreken kunt meten. En is een collega onverwacht afwezig? Dan brengen wij hier geen kosten voor in rekening. Elke opdrachtgever krijgt een vaste masseur. Zo leert de masseur jouw team en hun specifieke situatie en wensen kennen, voor de meest effectieve aanpak.

Ontdek de voordelen van stoelmassages in de buurt van Eindhoven en probeer gratis 9 proefmassages!

Voordelen

Verlichting van spierspanning

Dag in dag uit in dezelfde houding zitten, terwijl je bezig bent met het uitvoeren van een drukke agenda, kan spierspanning veroorzaken. Deze spierspanning zorgt voor klachten in de nek, schouders, rug en het hoofd. Logischerwijs heeft dat geen positief effect op het welzijn van een medewerker. Stoelmassage verhelpt en voorkomt overmatige spierspanning waardoor pijnklachten in de spieren worden aangepakt. Zo begin jij je dag een stuk beter.

Stressvermindering

Bedrijfsmassage in regio Breda verminderen werkgerelateerde druk. Door de afgifte van endorfines en het verminderen van stresshormonen zoals cortisol, werkt een massage verhelderend en stress verlagend. Zo kunnen we ons beter focussen, zijn we creatiever en kunnen we beter omgaan met uitdagende situaties.

Stress is niet alleen een blokkade voor productiviteit, het heeft ook een negatief effect op onze fysieke gezondheid. Langdurige stress kan de bloedsomloop vertragen en de energieniveaus verlagen. Een massage stimuleert de bloedsomloop, waardoor zuurstof en voedingsstoffen weer gemakkelijk naar de spieren en organen kunnen stromen. Dit vermindert vermoeidheid en verhoogt de energie. Gezonde, fitte en gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat het team elke uitdaging aankan.

bedrijfsmassages eindhoven

In Breda geven we stoelmassage bij:

Verhoogde productiviteit

Het succes van een bedrijf staat of valt met haar medewerkers. Een verlaagde productiviteit is dan ook niet iets wat een ondernemer zich kan veroorloven. Mentale scherpte zorgt voor een hogere concentratie, een betere besluitvorming en een optimale productiviteit. Door het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van de afgifte van endorfine, is het wetenschappelijk aangetoond dat onze stoelmassage bij jou op kantoor in Breda de productiviteit verhoogt.

Bevordering van teambuilding

De juiste teambuilding zorgt voor een hecht team wat uitstekend op elkaar afgestemd samenwerkt. Even loskomen van de dagelijkse drukte en als team gezamenlijk ontspanning ervaren versterkt de onderlinge band, bevordert de communicatie en creëert een positieve werkomgeving.

Het voelen van erkenning en waardering is essentieel voor gelukkige werknemers. Door stoelmassage aan te bieden, laat je als werkgever zien dat je om het welzijn van je team geeft. Het hebben van een stoelmasseur op de werkvloer bevordert de teamspirit, verhoogt de moraal en zorgt voor een positieve dynamiek. Werknemers voelen zich gewaardeerd en ondersteund, met een hechter en productiever team als gevolg.

Effectieve stoelmassage in omgeving Breda

Massage in Bedrijf biedt voordelige tarieven. Daarnaast zijn er belastingvoordelen waar jij voor in aanmerking komt bij het aanbieden van stoelmassage aan je team! Wil je weten wat de totale kosten zijn voor stoelmassage in regio Breda? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Samen met jouw team zet je dagelijks prachtige resultaten neer. Om dit te kunnen blijven doen, is het essentieel om werkgerelateerde stress, spierklachten en een verlaagd energieniveau tegen te gaan op een manier die effectief werkt voor iedere collega. Probeer nu 9 gratis proefmassages en ervaar zelf hoe jouw team elke dag fit en gefocust aan het werk gaat dankzij soepele spieren en een lager stressniveau! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, onze werkwijze of de positieve effecten van bedrijfsmassage in regio Breda.