Stoelmassage Den Haag

Vitaliteit, motivatie en nieuwe energie voor jouw team

Ontspanning is van groot belang voor het behouden van motivatie en vitaliteit op de werkvloer. Bevindt jouw werkplek zich in de buurt van Den Haag en is jouw team toe aan stoelmassages op get werk? Onze masseurs beschikken over een uitgebreide expertise waardoor wij massages aanbieden die uitgevoerd worden aan de hand van ieders individuele behoeften.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en zorgvuldig maatwerk, realiseren de stoelmassages in regio Den Haag het gewenste effect: ontspannen medewerkers met soepele spieren en nieuwe energie. Ben je benieuwd naar de uiteenlopende mogelijkheden? Wij komen graag vrijblijvend langs bij jou op kantoor om meer te vertellen over de details. Verzorg de nodige ontspanning voor jouw team dankzij onze stoelmassages in Den Haag en omgeving!

stoelmassage amsterdam

Vitaliteit dankzij stoelmassages in regio Den Haag

Voor vele kantoormedewerkers is het dagelijkse realiteit: urenlang in dezelfde ergonomische houding zitten. Echter, zelfs in deze optimaal geachte houding kunnen specifieke spiergroepen zich ongemerkt aanspannen door stress en druk, zonder dat we ons hier misschien bewust van zijn. Deze herhaaldelijke aanspanning kan leiden tot terugkomende spierklachten.

Gelukkig kan een korte stoelmassage van slechts 20 minuten een grootse positieve invloed hebben. De voordelen voor jouw organisatie zijn wellicht groter dan gedacht. Fitte en gemotiveerde medewerkers vormen namelijk het fundament voor een succesvol team en een gezond bedrijf.

Onze stoelmassages in de omgeving van Den Haag verminderen klachten in de nek, rug, schouders en armen, en dienen als antwoord op het ervaren van hoge werkdruk. Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, kan je als werkgever bijdragen aan een fit team dat met gemak de dagelijkse uitdagingen aangaat. Investeer in het welzijn van jouw medewerkers en ervaar de voordelen van een gezond en energiek team!

Ontdek de voordelen van stoelmassages in de buurt van Den Haag en neem 9 gratis proefmassages af!

Ontspannende en herstellende stoelmassages

Zowel een ontspannende ervaring als een meer herstellende benadering behoren tot de diverse mogelijkheden. We voorkomen en behandelen werkgerelateerde klachten en zorgen voor tastbare resultaten na iedere stoelmassage in regio Den Haag.

Een rustgevende stoelmassage in omgeving Den Haag brengt nieuwe energie en een gevoel van gedrevenheid en positiviteit. In tegenstelling tot dit, activeert een therapeutische stoelmassage het zelfherstellend vermogen van het lichaam, waardoor spierklachten verdwijnen en zowel lichaam als geest ontspanning kunnen vinden. Een zeer effectieve aanpak om ziekmeldingen te beperken! Geef je medewerkers de nodige en welverdiende pauze en gun ze een nieuwe, energieke start. Wij staan klaar om de ideale stoelmassage binnen de omgeving van Den Haag te verzorgen!

 • Stoelmassages van 20, 25 en 30 minuten;
 • Verminder stress en vergroot het arbeidsplezier;
 • Stimuleer een energieboosts;
 • Minimaliseer ziekteverzuim en burn-outs;
 • Soepele spieren en een fitte werkomgeving;
 • Verminder RSI en rugklachten;
 • Voorkom werkgerelateerde blessures;
 • Efficiënt: massages over kleding heen;
 • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven.
stoelmassage in den haag

Ontdek de positieve ervaringen zelf

97%

Ik voel me beter na een stoelmassage op kantoor.

90%

Ik merk duidelijke verbeteringen aan mijn nek- en schouderklachten.

94%

Ik ervaar een toename in energie en ontspanning.

84%

Ik ben me meer bewust van mijn houding tijdens het werk.

Haal alles uit je werkweken!

Ook tijdens hectische schema’s en veeleisende projecten, bezit jouw team de veerkracht om elke dag scherp en gefocust aan de slag te gaan. Het is niet gek dat medewerkers soms hun dag beginnen met een gespannen nek en pijnlijke rug, wat een moeizame start op de werkvloer als gevolg heeft. Onze deskundige en rustgevende stoelmassages in Den Haag en omgeving vormen een frisse start, elke dag van de week.

Dit komt doordat we de tijd nemen om de wensen en ervaringen van onze klanten goed te begrijpen, wat het niveau van onze stoelmassages verhoogt. We luisteren uitgebreid naar iedereen, zodat we consequent een doeltreffende behandeling kunnen bieden. Zo ontvangt iedere medewerker een optimale stoelmassage die perfect bij hen past. Investeer in het welzijn van jouw onschatbare team!

Ontdek alles over onze stoelmassages in regio Den Haag

Voor werkgevers kan het concept van stoelmassages in Den Haag wellicht nieuw zijn. Om die reden staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je uitgebreid te informeren over onze diensten en de gunstige effecten ervan.

 1. Wil je spierklachten bij werknemers verminderen? Wij adviseren een behandelfrequentie van minstens eens in de 14 dagen.
 2. We bieden stoelmassages op locatie aan, waarbij het minimale aantal behandelingen per sessie 12 stoelmassages van 20 minuten is.
 3. Indien gewenst, kun je ook een eenmalige stoelmassage boeken bij ons.
 4. Om de meetbaarheid van onze stoelmassages in Den Haag te vergroten, voeren we periodieke evaluaties uit via een online enquête.
 5. Dankzij ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem nemen we gratis de volledige organisatie van de massages op ons.
 6. Bij afwezigheid van een collega op de dag van een geplande stoelmassage, brengen we alleen kosten in rekening wanneer daadwerkelijk een massage is ontvangen op die dag.
 7. Elke opdrachtgever wordt toegewezen aan een vaste masseur. Hierdoor blijft de masseur op de hoogte van de situatie van medewerkers, wat vertrouwen tussen masseur en medewerker bevordert en leidt tot een persoonlijke benadering van de massagebehandelingen.

 

Wij zijn er om jouw team volledig te ondersteunen en voor aangename en effectieve stoelmassages op de werkvloer te zorgen. Mocht je nog verdere vragen hebben of interesse hebben in onze stoelmassages in Den Haag en omstreken, dan staan we voor je klaar.

stoelmassage den haag

Wat zijn de kosten voor een stoelmassage in regio Den Haag?

Binnen de werkomgeving is ontspanning van cruciaal belang, en daarom bieden we aantrekkelijke tarieven voor stoelmassages in de omgeving van Den Haag. We willen je bovendien wijzen op de belastingvoordelen wanneer je stoelmassages aanbiedt aan jouw medewerkers. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een regelmatige afspraak, onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring worden hoog gewaardeerd door zowel bedrijven als werknemers.

De uiteindelijke kosten per massage variëren afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal massages dat je afneemt, de frequentie en de invulling van de massages. Bovendien zijn onze werkmiddelen inbegrepen in de prijs, dus hierover hoef je je geen zorgen te maken.

Als je gebruik maakt van de belastingvoordelen, kun je kosten aanzienlijk verminderen door gebruik te maken van de werkkostenregeling. Indien je hier onbekend mee bent, willen we je graag informeren over de wijze waarop je dit aan kunt pakken!

Haal alles uit jouw team met onze stoelmassages in Den Haag en omgeving!

Als bedrijf steun je volledig op je hardwerkende team. Daarom is het essentieel dat jouw medewerkers dagelijks vol energie, positiviteit en motivatie aan hun taken kunnen beginnen. Om dit te bereiken, is het cruciaal om medewerkers voldoende momenten van ontspanning te bieden, zodat ze met vertrouwen de soms intense druk het hoofd kunnen bieden.

Wil je meer inzicht in de mogelijkheden, effecten of voorwaarden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking of het aanvragen van een offerte. We zijn er om al jouw vragen te beantwoorden. Onze stoelmassages in regio Den Haag dragen bij aan het welzijn van je medewerkers en verbeteren merkbaar ieders prestaties!

We verzorgen stoelmassages in de buurt van Den Haag bij: