Stoelmassage Den Haag

Vitaliteit, motivatie en nieuwe energie voor jouw team

Ontspanning is van groot belang voor het behouden van motivatie en vitaliteit op de werkvloer. Bevindt jouw werkplek zich in Den Haag en is jouw team toe aan een stoelmassage ? Onze masseurs beschikken over een uitgebreide expertise waardoor wij massages aanbieden naar ieders individuele behoeften. Dankzij onze persoonlijke aanpak en zorgvuldig maatwerk zorgen de stoelmassages in regio Den Haag voor het gewenste effect: ontspannen medewerkers met soepele spieren en nieuwe energie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag vrijblijvend langs bij jou op kantoor voor een demonstratie. Zorg voor de nodige ontspanning en nieuwe energie voor jouw team dankzij onze stoelmassages in Den Haag en omgeving!
stoelmassages den haag

Vitaliteit dankzij stoelmassages in regio Den Haag

Voor veel kantoormedewerkers is het dagelijkse realiteit: urenlang in dezelfde ergonomische houding zitten. Zelfs in deze optimale houding kunnen specifieke spiergroepen zich ongemerkt aanspannen door stress en werkdruk, zonder dat we ons hier bewust van zijn. Deze herhaaldelijke aanspanning kan leiden tot terugkomende spierklachten.

Een korte stoelmassage van slechts 20 minuten doet wonderen. De voordelen voor jouw organisatie zijn groter dan gedacht.  We komen het vrijblijvend en graag demonstreren.  Fitte en gemotiveerde medewerkers vormen namelijk het fundament voor een succesvol team en een gezond bedrijf.

Onze stoelmassages in de omgeving van Den Haag verminderen klachten van de nek, rug, en schouders als gevolg van hoge werkdruk. Door regelmatig stoelmassages aan te bieden kun je als werkgever bijdragen aan een fit team dat met gemak de dagelijkse uitdagingen aangaat. Investeer in het welzijn van jouw medewerkers en ervaar de voordelen van een gezond en energiek team!

Ontdek de voordelen van stoelmassages in Den Haag met negen gratis stoelmassages op proef.

Ontspannende en herstellende stoelmassages

Zowel een ontspannende ervaring als een meer klachtgerichte benadering behoren tot de diverse mogelijkheden. We voorkomen en behandelen werkgerelateerde klachten en zorgen voor tastbare resultaten na iedere stoelmassage in regio Den Haag.

Een ontspannende stoelmassage in omgeving Den Haag brengt nieuwe energie en een gevoel van gedrevenheid en positiviteit. Een therapeutische stoelmassage versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam, waardoor spierklachten verdwijnen en zowel lichaam als geest ontspanning kunnen vinden. Onze massages zijn bedoeld om ziekmeldingen te beperken! Geef je medewerkers de nodige en welverdiende pauze en gun ze een nieuwe, energieke start. Wij staan klaar om de ideale stoelmassage binnen de omgeving van Den Haag te verzorgen!

 • Stoelmassages van 20, 25 of 30 minuten;
 • Verminder stress en klachten;
 • Vergroot het werkplezier;
 • Geeft een energieboost;
 • Minimaliseer ziekteverzuim;
 • Soepele spieren en een fitte werkomgeving;
 • Verminder RSI en rugklachten;
 • Voorkom werkgerelateerde blessures;
 • Efficiënt: massages over kleding heen;
 • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven.
stoelmassage in den haag

Ontdek de positieve ervaringen zelf

97%

Ik voel me beter na een stoelmassage op kantoor.

90%

Ik merk duidelijke verbeteringen aan mijn nek- en schouderklachten.

94%

Ik ervaar een toename in energie en ontspanning.

84%

Ik ben me meer bewust van mijn houding tijdens het werk.

Haal alles uit je werkweken!

Ook tijdens hectische schema’s en veeleisende projecten heeft jouw team de veerkracht om elke dag scherp en gefocust aan de slag te gaan. Het is niet gek dat medewerkers soms hun dag beginnen met een gespannen nek en pijnlijke rug, wat een moeizame start op de werkvloer als gevolg heeft. Onze deskundige en ontspannende stoelmassages in Den Haag en omgeving vormen een frisse start, elke dag van de week.

We doen dit werk al bijna 25 jaar en weten daardoor haarfijn hoe we iedere medewerker een passende en effectieve stoelmassage geven.
Voor de ene medewerker is dat een meer ontspannende massage en voor de andere juist met meer pit. Of juist meer gefocust op een schouderklacht of meer op die van de nek. Zo ontvangt iedereen de optimale stoelmassage die perfect bij hen past. Investeer in het welzijn van jouw team!

Ontdek alles over onze stoelmassages in regio Den Haag

Voor werkgevers kan het concept van stoelmassages in Den Haag wellicht nieuw zijn. Daarom staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te informeren over onze diensten en hoe het in zijn werk gaat.

 1. Wil je klachten bij werknemers verminderen? Wij adviseren een behandelfrequentie van minstens eens in de 14 dagen.
 2. We bieden stoelmassages op locatie aan, met het minimale aantal van twaalf stoelmassages van 20 minuten.
 3. Je kunt ook eenmalig stoelmassages bij ons boeken.
 4. Om de meetbaarheid van onze stoelmassages in Den Haag te vergroten, evalueren we via online enquêtes.
 5. Dankzij ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem nemen we gratis de volledige organisatie van de massages op ons.
 6. Je betaalt bij ons alleen voor gewerkte tijd.
 7. Elke opdrachtgever krijgt een vaste masseur naar keuze. De masseur is op de hoogte van ieders welzijn wat het effect van de massages bevordert. Het zorgt voor een individuele benadering van behanden. We staan klaar om jouw team te ondersteunen met aangename en effectieve stoelmassages op het werk.

stoelmassage den haag

Wat zijn de kosten voor een stoelmassage in regio Den Haag?

Binnen de werkomgeving is ontspanning van cruciaal belang, en daarom bieden we aantrekkelijke tarieven voor stoelmassages in de omgeving van Den Haag. We willen je bovendien wijzen op de belastingvoordelen wanneer je stoelmassages aanbiedt aan jouw medewerkers. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een regelmatige afspraak, onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring worden hoog gewaardeerd door zowel bedrijven als werknemers.

De uiteindelijke kosten per massage variëren afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal massages dat je afneemt, de frequentie en de invulling van de massages. Ons werkmateriaal en gebruik van de massagestoel zijn inbegrepen in de prijs, dus hierover hoef je je geen zorgen te maken.

Als je gebruik maakt van de belastingvoordelen, kun je kosten aanzienlijk verminderen door gebruik te maken van de werkkostenregeling. Als je hier niet bekend mee bent; we informeren je graag hoe je dit aan kunt pakken!

Haal alles uit jouw team met onze stoelmassages in Den Haag en omgeving!

Als bedrijf steun je volledig op je hardwerkende team. Daarom is het essentieel dat jouw medewerkers dagelijks vol energie, positiviteit en motivatie aan hun taken kunnen beginnen. Om dit te bereiken, is het cruciaal om medewerkers voldoende momenten van ontspanning te bieden, zodat ze met vertrouwen de soms intense druk het hoofd kunnen bieden.

Wil je meer inzicht in de mogelijkheden, effecten of voorwaarden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking of het aanvragen van een offerte. We zijn er om al jouw vragen te beantwoorden. Onze stoelmassages in regio Den Haag dragen bij aan het welzijn van je medewerkers en verbeteren merkbaar ieders prestaties!

We verzorgen stoelmassages in de regio Den Haag bij: