Stoelmassage Arnhem

Voor ontspannen werknemers en meer werkplezier

Stoelmassage in Arnhem verzorgd door gecertificeerde masseurs met uitstekende referenties. We zijn een landelijk team stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Arnhem. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een stoelmasseur in Arnhem. Onze masseurs hebben gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving. Met als doelstelling meer werkplezier, minder verzuim en gemotiveerd personeel, zijn we met succes uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren enthousiastelingen met uitstekende klantbeoordelingen.

Stoelmassage in Amersfoort

De voordelen van stoelmassage

  • Vermindert stress bij werknemers
  • Stoelmassage geeft meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en de kans op burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rug- en nekklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig en betaalbaar
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en
minder werkgerelateerde klachten.

Daarom kiezen bedrijven voor stoelmassage

97%

Ik voel me duidelijk beter na een stoelmassage

90%

Ik merk verbetering van mijn nek- en schouderklachten

94%

Ik ben meer ontspannen en voel me energieker

84%

Ik ben me meer bewust van mijn werkhouding en werkplek

Stoelmassage

Wat kost stoelmassage in Arnhem?

Stoelmassage in Arnhem is een uiterst betaalbare interventie om de motivatie en het welzijn van de medewerkers te vergroten. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten voor een 20 minuten durende massage vanaf € 21,50. Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen voor stoelmassage, liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan via de werkkostenregeling of via jullie ARBO plan. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Veel gestelde vragen over stoelmassage

Vragen voor werkgevers

Een standaard stoelmassage-behandeling duurt 20 minuten. Afhankelijk van jullie wensen en budget kunnen jullie ook kiezen voor 15 -, 25 – of 30 minuten massages. We geven graag advies dat aansluit op jullie vraagstelling. Vraag een vrijblijvende offerte aan »

We adviseren een standaard behandelfrequentie van eenmaal in de 14 dagen. Een inventarisatie van de oorzaak van het verzuim staat natuurlijk voorop. We gaan hierover graag met jullie in gesprek om te kijken hoe onze diensten hierop aansluiten.

Ja natuurlijk. Als beloning na een drukke periode, tijdens een bedrijfsevenement , ter ondersteuning van je beursstand of tijdens een vitaliteitsweek staan we graag voor jullie klaar om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Ja, dat zit standaard in ons pakket. We maken gebruik van een online enquête waarin de medewerkers hun bevindingen anoniem kunnen rapporteren. Je krijgt als werkgever zeggenschap over de te stellen vragen. 

Ja dat doen we graag. We nemen we kosteloos voor jullie uit handen, hoe groot of klein jullie bedrijf ook is. Ons online reserveringssysteem is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

We adviseren hierover graag, want hierdoor vallen de kosten voor jullie bedrijf aanzienlijk lager uit. We werken samen met een adviesbureau die alle ins en outs in kaart heeft gebracht. 

Ja, onze medewerkers zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00u. – 21.00u. onder nummer 071- 7507020. Daarnaast krijgt ieder bedrijf een vast contactpersoon van ons toegewezen.

Daarvoor brengen wij niets in rekening. Wij factureren alleen de medewerkers die daadwerkelijk die dag een massage hebben ondergaan. We hanteren wel een minimumafname van 4 werkuur.

Nee, wij werken zonder langdurige contracten. Onze doelstelling is; gemak dient de opdrachtgever. Bij opdrachten voor onbepaalde tijd hanteren we een opzegtermijn van maximaal 2 maanden. Je kunt dit nalezen in onze algemene voorwaarden.

Nee, zorgverzekeraars vergoeden geen massages die bedrijfsbreed door de werkgever worden aangeboden. In sommige gevallen adviseren zorgverzekeraars in de keuze van een stoelmassage aanbieder. Dit is echter geen garantie voor kwaliteit.

Ja, iedere opdrachtgever krijgt bij ons een vaste masseur. Dat is goed voor het vertrouwen en de persoonlijke benadering bij de massagebehandelingen. De masseur is hierdoor altijd op de hoogte van de situatie van de medewerkers.

Vragen voor medewerkers

Ja, je blijft volledig gekleed, de massage wordt door de kleding heen gegeven. Een jasje of colbert graag uitdoen evenals de stropdas. Halssieraden en polssieraden kun je ter plaatse afdoen.

Nee, massage is ongevaarlijk voor jou en je kind, wanneer de massage door een ervaren masseur wordt uitgevoerd. Zelfs in de eerste 12 weken. Lees er meer over op weblog. Geef het wel aan dat je zwanger bent zodat de massage kan worden aangepast.

Jawel, je reageert alleen wat sterker op de behandeling. Geef deze klacht aan bij de masseur. Deze zal hier in het vervolg rekening mee houden en zal de massage aanpassen zodat de hoofdpijn niet meer zal optreden.

Veel mensen drinken te weinig water. Het drinken van water stimuleert de circulatie en zorgt dat u na de massage minder snel last krijgt van hoofdpijn of andere ongemakken.

Jazeker, werkplekadvies zit standaard in ons pakket. Daarnaast zijn onze masseurs getraind in het herkennen van klachten a.g.v. een verkeerde werkhouding en zullen je adviseren in de inrichting en het optimale gebruik van je werkplek.

Alle klachten gerelateerd aan een eenzijdige werkhouding, maar ook (sub)acute klachten aan het bewegingsapparaat zoals (lage)rugpijnen zijn prima te behandelen. Hoofdpijnklachten, RSI klachten, vermoeidheid en (rest)klachten van blessures reageren uitstekend op onze behandelingen.

Ja, onze behandelingen zijn hierin juist een ondersteuning. Je moet de masseur wel aan te geven waarvoor je de fysiotherapeut bezoekt zodat de masseur de behandeling op je klacht kan afstemmen.

Nee, wij maken geen gebruik van massage olie. Bij de toegepaste massagetechniek, de zogenaamde drukpuntmassage, is het gebruik van massage olie overbodig.

Onze shiatsu massages zijn intensiever en hebben een sterker therapeutisch effect. De behandelingen worden uitgevoerd op een zogenaamde futon. In tegenstelling tot massage op de stoel wordt bij shiatsu massage ook de onderrug, het bekken en de benen behandeld.

Ja, dat kan. Je kunt op deze manier los van je werkgever gebruikmaken van onze diensten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Iedereen kan gemasseerd worden, geen enkel probleem. We hebben voldoende creativiteit, ervaring en hulpmiddelen tot onze beschikking om in dergelijke gevallen toch een aangename massage te geven. Dit geldt trouwens ook voor vrouwen in de laatste fase van hun zwangerschap.

In Arnhem geven we stoelmassage bij: