Stoelmassage Arnhem

Voor ontspannen werknemers, helder van geest en met meer energie

Massage in Bedrijf bestaat uit een landelijke team stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Arnhem. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een stoelmasseur in Arnhem. Onze stoelmasseurs hebben gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving.

Met als doelstelling meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel zijn we met onze stoelmassage met succes uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren en representatieve stoelmasseurs met uitstekende klantbeoordelingen.

Daarom kiezen bedrijven voor stoelmassage

Stoelmassage in Amersfoort

Voordelen stoelmassage op werk

  • Verminderd stress bij werknemers
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en
minder werkgerelateerde klachten.

In Arnhem geven we stoelmassage bij:

Stoelmassage

Kosten stoelmassage Arnhem?

Stoelmassage is een zeer betaalbare interventie om de motivatie en het welzijn van de medewerkers te stimuleren. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten voor een 20 minuten durende massage vanaf €19,50

Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen die de overheid voor stoelmassage aanbiedt, liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan via de werkkostenregeling of via jullie ARBO plan. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.