Stoelmassage Arnhem

Jouw werknemers kunnen nu genieten van ontspanning en nieuwe energie!

Bij Massage in Bedrijf begrijpen we het belang van regelmatige ontspanning om jou en je medewerkers gemotiveerd en energiek te houden op de werkvloer.

Als jouw bedrijf zich in de buurt van Arnhem bevindt en je overweegt om stoelmassages voor je medewerkers in te plannen, staan we klaar om dit voor jou te organiseren. Onze ervaren stoelmasseurs zijn deskundig in het leveren van op maat stoelmassages die voldoen aan de individuele behoeften van jouw medewerkers, en uiteraard, ook die van jouw zelf. Dankzij onze persoonlijke aanpak en nauwkeurig maatwerk garanderen onze stoelmassages in Arnhem het gewenste resultaat: ontspannen medewerkers die zich beter voelen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? We komen graag naar jouw kantoor om je hier uitgebreid over te informeren inclusief een aantal gratis proefmassages!

stoelmassage arnhem

Bedrijfsmassage in Arnhem: gelukkige medewerkers

Voor veel kantoorwerkers is het een dagelijkse realiteit: urenlang in dezelfde ergonomische positie zitten. Echter, zelfs in een goede houding kunnen bepaalde spieren ongemerkt gespannen raken als gevolg van stress en druk. Deze herhaalde spierspanning kan leiden tot ongemak. Gelukkig kan een korte stoelmassage van slechts vijftien minuten hier al aanzienlijke positieve effecten hebben. De voordelen voor jouw bedrijf reiken verder dan je wellicht vermoedt.

Het succes van een bedrijf staat of valt met de gezondheid en motivatie van haar medewerkers. Gezonde, fitte, en gemotiveerde medewerkers stellen jullie in staat om als team elke uitdaging aan te gaan! Met onze stoelmassage in Arnhem en omgeving worden klachten in de nek, rug, schouders, en armen verminderd, en het helpt eveneens tegen hoge werkdruk. Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, kun je als werkgever ervoor zorgen dat je team fit is en zonder moeite de dagelijkse uitdagingen aankan. Investeer in het welzijn van je medewerkers en pluk de vruchten van een gezond en energiek team!

Verken de voordelen van bedrijfsmassage in de Arnhemse regio en profiteer van 9 gratis proefmassages!

Ontspanning of langdurige therapie?

 Onze ervaren stoelmasseurs passen de massages aan op de persoonlijke wensen van jouw medewerkers. Of het nu gaat om een ontspannende ervaring of een meer therapeutische aanpak voor de preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten, wij garanderen voelbare resultaten na elke sessie.

Een ontspannende bedrijfsmassage in de regio Arnhem geeft nieuwe energie en een positieve stemming. Aan de andere kant activeert een therapeutische stoelmassage het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam, waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest weer kunnen ontspannen. Dit is tevens een effectieve manier om verzuim te verminderen!

 • Kies uit stoelmassages van 20, 25 en 30 minuten, aangepast aan jouw voorkeur;
 • Verminder stress en verhoog het plezier op de werkplek;
 • Geef jouw medewerkers een energieboost;
 • Verminder ziekteverzuim en voorkom burn-outs;
 • Ontspan spieren voor een fitte uitstraling;
 • Verminder RSI en rugklachten;
 • Voorkom blessures door het werk;
 • Geniet van gemak en efficiëntie: massages over de kleding heen;
 • Profiteer van fiscale voordelen voor bedrijven.
stoelmassage in arnhem

De positieve effecten van stoelmassages in Arnhem

97%

van de deelnemers voelt zich aanzienlijk beter na een stoelmassage op het werk.

90%

merkt aanzienlijke verbetering van nek- en schouderklachten op.

94%

ervaart een diepere staat van ontspanning en voelt zich energieker.

84%

ontwikkelt een groter bewustzijn van hun werkhouding en werkplek.

Soepele werkwerken voor jouw werknemers?

Zelfs in tijden van overvolle agenda’s en nieuwe projecten heeft jouw team de energie om elke dag scherp en bewust aan de slag te gaan. We begrijpen dat medewerkers soms met een stijve nek en pijnlijke rug aan hun werkdag beginnen, wat een moeizame start kan veroorzaken. Daarom bieden wij heerlijke, rustgevende en professionele stoelmassages in de regio Arnhem aan, die zorgen voor een verfrissende start elke ochtend van de werkweek.

Bij ons is kwaliteit prioriteit boven kwantiteit, en we nemen de tijd om de behoeften en ervaringen van onze klanten grondig te begrijpen. We luisteren aandachtig naar elk individu, zodat we een gepersonaliseerde en effectieve behandeling kunnen bieden. Op die manier ontvangt iedereen de optimale massage die perfect aansluit bij hun behoeften. Investeer in het welzijn van jouw team en ervaar zelf de positieve resultaten van onze stoelmassages!

Alles over onze stoelmassages in de buurt van Arnhem

Is het organiseren van stoelmassages in de regio Arnhem nieuw voor je? Dan staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en om meer inzicht te geven in onze diensten en de impact ervan. Hieronder bieden we alvast enkele belangrijke aandachtspunten:

 1. Voor het verminderen van klachten raden we een behandelfrequentie aan van minimaal één keer per twee weken.
 2. Wij komen graag naar jouw kantoor voor een minimale boeking van 12 stoelmassages van 20 minuten per sessie.
 3. Het is ook mogelijk om eenmalige van onze diensten gebruik te maken.
 4. Periodiek bieden wij een online enquête aan voor een evaluatie, waarmee de effectiviteit van de bedrijfsmassages in Arnhem en omgeving meetbaar wordt.
 5. Ons online reserveringssysteem neemt de volledige organisatie van de massages kosteloos uit handen.
 6. Als een medewerker niet aanwezig is op de geplande massagedag, rekenen wij alleen kosten als de massage daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
 7. Elke opdrachtgever krijgt een vaste masseur, wat zorgt voor continuïteit en een persoonlijke benadering bij de massagebehandelingen. Dit bevordert het vertrouwen tussen de masseur en de medewerker.

Bij ons staat duidelijkheid en persoonlijke aandacht centraal. We zijn er om jouw team te ondersteunen en te zorgen voor een aangename en effectieve massage-ervaring op de werkvloer.

stoelmassage kantoor arnhem

De kosten van een stoelmassage in Arnhem

Op de werkvloer is ontspanning van onschatbare waarde, en daarom hanteren wij aantrekkelijke tarieven voor stoelmassages in Arnhem en omliggende gebieden. Bovendien willen we je attenderen op de fiscale voordelen die je kunt genieten wanneer je stoelmassages aanbiedt aan jouw medewerkers. Of het nu gaat om een eenmalige sessie of een regelmatig programma, onze persoonlijke benadering en uitgebreide ervaring worden hoog gewaardeerd door zowel bedrijven als werknemers.

De uiteindelijke kosten per massage variëren afhankelijk van factoren zoals het aantal massages dat je boekt, de frequentie en het doel van de massages. Ons werkmateriaal voor de massages is inbegrepen in de prijs, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bovendien kun je, als je gebruikmaakt van de fiscale voordelen, de kosten aanzienlijk verlagen door de werkkostenregeling toe te passen. Als dit concept nieuw voor je is, vertellen we je graag meer over hoe je dit kunt benutten!

We staan altijd paraat om met je mee te denken, zodat je geen enkel voordeel hoeft te missen. Wil je weten wat de exacte kosten zijn voor jouw specifieke situatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend kennis te maken of een offerte aan te vragen. Zo kun je ontdekken hoe stoelmassages jouw team kunnen helpen ontspannen en optimaal presteren.

Geef jouw team nieuwe energie!

Als bedrijf vertrouw je volledig op je toegewijde team. Het is daarom essentieel dat jouw medewerkers elke dag met een overvloed aan energie, positiviteit en motivatie aan het werk kunnen gaan. Zorg ervoor dat je medewerkers voldoende ontspanning krijgen, zodat ze met zelfvertrouwen de soms hoge druk moeiteloos kunnen trotseren.

Ben je benieuwd naar de beschikbare opties, de effecten van onze aanpak, of wil je meer weten over onze voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op! We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden tijdens een vrijblijvende kennismaking. Wil je je team aangenaam verrassen met stoelmassages in de regio Arnhem? Onze deskundige masseurs staan klaar om naar jouw kantoor te komen!

We verzorgen bedrijfsmassages in Arnhem bij: