Bedrijfsmassage Utrecht

Voor nieuwe energie en de nodige ontspanning

Wij begrijpen het belang van regelmatige ontspanning voor het behouden van een hoog niveau van motivatie en energie tijdens het werk. Als je werkplek zich bevindt in de buurt van Utrecht en je overweegt om jouw waardevolle team te trakteren op professionele stoelmassages, zit je bij Massage in Bedrijf helemaal goed.

Onze ervaren stoelmasseurs staan voor jou klaar. Wij bieden op maat gemaakte bedrijfsmassages die perfect aansluiten op ieders individuele behoeften. Onze persoonlijke aanpak en uitgebreide expertise zorgen ervoor dat de bedrijfsmassages in omgeving Utrecht hun doel bereiken: een team van ontspannen medewerkers met hernieuwde energie en motivatie.

Als je nieuwsgierig bent naar de diverse opties, informeren wij je volledig over de mogelijkheden. Wij komen graag langs bij jou op kantoor!

stoelmassage amsterdam

Bedrijfsmassage in omgeving Utrecht: voor een fit team!

In de dagelijkse routine van vele kantoormedewerkers is het een vast gegeven: urenlang zitten in ergonomische posities. Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat zelfs in die ‘perfecte’ houding, bepaalde spieren ongemerkt kunnen verstijven als gevolg van stress en druk. De herhaaldelijke spanning in dezelfde spiergroepen kan ongemak veroorzaken. Gelukkig kan een korte sessie van slechts 20 minuten met een bedrijfsmassage hier al een buitengewoon gunstige impact op hebben.

De voordelen voor jouw onderneming gaan verder dan je misschien denkt. Het succes van een bedrijf wordt gedragen door zijn werknemers. Een team dat gezond, energiek en gemotiveerd is, staat klaar om gezamenlijk alle dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Onze bedrijfsmassages, beschikbaar in Utrecht en omgeving, verminderen klachten in de nek, rug, schouders en armen, en bieden tevens weerstand tegen hoge werkdruk. Investeer in het welzijn van je medewerkers en pluk de voordelen van een gezonde en vitale werkomgeving!

Neem maar liefst 9 gratis proef bedrijfsmassages in regio Utrecht af en probeer het zelf!

Kiezen tussen ontspanning en therapie

Onze ervaren stoelmasseurs spelen altijd in op de individuele verlangens van jouw team. Wij gaan met iedereen uitgebreid het gesprek aan om erachter te komen wat degene nodig heeft. Ongeacht of het nu gaat om ontspanning of een diepere therapeutische behandeling ter preventie en aanpak van werkgerelateerde klachten, wij garanderen tastbare resultaten na iedere sessie.

Een verkwikkende bedrijfsmassage geeft jouw medewerkers nieuwe energie, motivatie en positiviteit. Therapeutische stoelmassages herstellen het lichaam en zorgen voor het afnemen van diverse klachten. Verdiep je in de voordelen van onze bedrijfsmassages in de omgeving van Utrecht en gun jouw medewerkers een welverdiende adempauze en een energiek begin van elke dag.

 • Kies tussen bedrijfsmassages van 20, 25 en 30 minuten;
 • Verminder stress en verhoog werkplezier;
 • Geef jouw team een hernieuwde energieboost;
 • Beperk ziekteverzuim en voorkom burn-outs;
 • Ontspannen spieren en een energieke uitstraling;
 • Minimaliseer RSI en rugklachten;
 • Preventie van blessures;
 • Massages worden over kleding gegeven;
 • Fiscaal gunstig voor organisaties.
bedrijfsmassage utrecht

De impact van onze bedrijfsmassages in Utrecht en omgeving

97%

voelt zich beter na een stoelmassage op het werk.

90%

ervaart een duidelijke verbetering in nek- en schouderongemakken.

94%

ondergaat diepere ontspanning en voelt zich vitaler.

84%

heeft een verhoogd bewustzijn van hun werkhouding en de inrichting van hun werkplek.

Verlang je naar moeiteloze werkweken?

In zelfs de meest hectische tijden, wanneer agenda’s overvol zijn en nieuwe projecten zich opstapelen, beschikt jouw team over de energie om elke dag scherp en gefocust aan de slag te gaan. Werknemers beginnen soms elke dag met een stijve nek en pijnlijke rug, wat zorgt voor een moeizame start op het werk. Om die reden bieden wij ontspannende en professionele bedrijfsmassages in de omgeving van Utrecht aan. Zo voelt jouw team zich fitter, vitaler en merk jij dat het aantal ziekmeldingen zal terugvorderen.

Bij Massage in Bedrijf hechten we meer waarde aan kwaliteit dan kwantiteit. We luisteren aandachtig naar elke individuele wens, waardoor we in staat zijn om een behandeling te bieden die uiterst precies en effectief is. Dit resulteert in een massage die perfect past bij ieder individu. Investeer in het welzijn van jouw team en ervaar zelf de positieve impact van onze bedrijfsmassages!

Wat moet jij weten over bedrijfsmassages in Utrecht en omgeving?

Als werkgever kun je wellicht nieuw zijn met het concept van bedrijfsmassages in de omgeving van Utrecht. In dat geval zijn we er om al jullie vragen te beantwoorden en om jullie meer te vertellen over onze dienstverlening en de effecten ervan. We geven hieronder alvast enkele punten mee om in gedachten te houden:

 1. Om spierklachten bij jouw werknemers te verminderen, adviseren wij een behandelingsfrequentie van minimaal één keer in de twee weken.
 2. Wij bieden onze diensten aan op kantoor met een minimumaantal van 12 bedrijfsmassages van 20 minuten per keer.
 3. Het is ook een optie om eenmalig gebruik te maken van onze diensten.
 4. Met behulp van een online enquête zorgen wij voor periodieke evaluaties, waardoor de effectiviteit van bedrijfsmassages in Utrecht en omgeving meetbaar wordt en wij de massages zo effectief mogelijk kunnen blijven inrichten.
 5. Dankzij ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem verzorgen wij kosteloos de volledige organisatie van de massages.
 6. Er worden alleen kosten in rekening gebracht als een medewerker daadwerkelijk op die dag is behandeld.
 7. Iedere opdrachtgever wordt gekoppeld aan een vaste masseur. Op die manier blijft de masseur voortdurend op de hoogte van de situatie van de werknemers. Dit schept vertrouwen tussen masseur en medewerker en leidt tot een persoonlijke benadering bij de massages.

 

Bij ons staan transparantie en persoonlijke aandacht op de voorgrond. Wij zijn er om jouw team te ondersteunen en om te zorgen voor een aangename en effectieve bedrijfsmassage in regio Utrecht.

Bedrijfsmassages in Utrecht: wat zijn de kosten?

Binnen de werkomgeving is ontspanning van cruciaal belang. Daarom introduceren wij aantrekkelijke prijzen voor bedrijfsmassages in en rondom Utrecht. Bovendien willen wij je ook wijzen op de mogelijke belastingvoordelen bij het aanbieden van bedrijfsmassages. Of het nu om een enkele sessie gaat of een terugkerende afspraak, bedrijven en werknemers hechten grote waarde aan onze individuele benadering en uitgebreide expertise.

De uiteindelijke kosten per massage kunnen variëren, afhankelijk van het aantal massages dat je afneemt, de frequentie en het doel van de massages. Materiaalkosten zijn inbegrepen in de tarieven, waardoor jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Bovendien, indien je de fiscale voordelen benut, kan de werkkostenregeling voor aanzienlijke kostenverlagingen zorgen! Als je hier nog niet bekend mee bent, staan we klaar om je te informeren over hoe je dit eenvoudig kunt regelen.

We denken voortdurend met je mee, zodat je alle mogelijke voordelen kunt benutten. Wil je graag weten welke kosten gepaard gaan met jouw specifieke situatie? Benader ons dan gerust voor een informeel gesprek! Zo ontdek je in hoeverre bedrijfsmassages jouw team kunnen bijstaan in ontspanning en optimaal presteren.

Een energiek team op jouw werkvloer

Als onderneming drijf je op de inzet van je toegewijde team. Hierdoor wordt het van primair belang dat jouw personeel dag in, dag uit vol energie, positiviteit en toewijding aan de slag kan. Zorg voor voldoende rustmomenten zodat zij met vertrouwen de soms intense drukte effectief kunnen trotseren.

Indien je benieuwd bent naar de beschikbare opties, effecten, of onze condities, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen! We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. Wil je je team verrassen met bedrijfsmassages in de regio Utrecht? Onze bekwame masseurs staan klaar om jouw kantoor te bezoeken!

We verzorgen bedrijfsmassages in Utrecht bij: