Stoelmassage Utrecht

Creëer ontspanning en nieuwe energie voor jouw medewerkers!

Wij begrijpen het belang van ontspanning om gemotiveerd en energiek te kunnen blijven werken. Als jouw werkplek zich in de buurt van Utrecht bevindt en je denkt dat jouw medewerkers wel wat ontspanning kunnen gebruiken, staan we klaar om dat voor jou te regelen.

Onze ervaren en deskundige stoelmasseurs zorgen ervoor dat jouw medewerkers of collega’s (en natuurlijk jijzelf!) een op maat gemaakte stoelmassage krijgen, afgestemd op ieders individuele behoeften. Met onze persoonlijke aanpak en nauwkeurig maatwerk leveren de stoelmassages in Utrecht het gewenste resultaat op: ontspannen medewerkers die zich beter in hun vel voelen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We komen graag bij jou langs op kantoor om alles uit te leggen! Geef jouw team de kans om te genieten van ontspanning en vernieuwde energie met onze stoelmassages in Utrecht en omstreken.

stoelmassage utrecht

Een fit en gelukkig team dankzij stoelmassages in Utrecht

Zelfs in een goede houding kunnen bepaalde spieren verkrampen als gevolg van stress en druk, zonder dat we het doorhebben. De herhaaldelijke verkramping van dezelfde spieren kan voor ongemak zorgen. Gelukkig kan een korte stoelmassage van maar een kwartier hier al een enorme positieve invloed op hebben. De voordelen voor jouw bedrijf zijn groter dan je misschien weet. Een bedrijf staat of valt met haar medewerkers. Gezonde, fitte en gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat jullie als team alles aankunnen!

Met onze stoelmassage in regio Utrecht worden klachten in de nek, rug, schouders en armen verminderd, en het helpt ook tegen een hoge werkdruk. Door regelmatig stoelmassages aan te bieden, kun je als werkgever zorgen voor een fit team dat dagelijks moeiteloos alle uitdagingen aankan. Investeer in het welzijn van je medewerkers en pluk de vruchten van een gezond en energiek team! Geef jouw medewerkers de kans om fit en gelukkig te zijn met onze stoelmassages in omgeving Utrecht.

Ontdek de voordelen van bedrijfsmassages in regio Utrecht en neem nu 9 gratis proefmassages af!

Ontspannende of therapeutische stoelmassages

Onze ervaren stoelmasseurs stemmen de massages volledig af op de persoonlijke wensen van jouw medewerkers. Wij zorgen dat het gewenste resultaat voelbaar is na elke stoelmassage in regio Utrecht. Een ontspannende stoelmassage in regio Utrecht geeft een nieuwe lading energie en een gevoel van motivatie en positiviteit. Aan de andere kant zorgt een therapeutische stoelmassage ervoor dat het herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspanning kunnen vinden. Een erg effectieve manier om ziekteverzuim te verminderen! Bied je medewerkers een nodige en welverdiende pauze en een nieuwe, energieke start. Wij staan voor je klaar om de perfecte stoelmassage in omgeving Utrecht te bieden!

 • Stoelmassages op locatie van 15, 20 en 30 minuten;
 • Verminder stress en verhoog het werkgeluk;
 • Geef jouw medewerkers een echte energieboost;
 • Verlaag ziekteverzuim en voorkom burn-outs op jouw werkplek;
 • Zorg voor soepele spieren en een fit team;
 • Verminder RSI en rugklachten;
 • Voorkom werkblessures;
 • Gemak en efficiëntie: massages over de kleding heen;
 • Fiscaal voordelig voor bedrijven.
stoelmassage op het werk utrecht

Ervaar de positieve effecten zelf

97%

Ik voel me beter na een stoelmassage op het werk.

90%

Ik merk duidelijke verbeteringen van mijn nek- en schouderklachten.

94%

Ik ervaar meer energie en ontspanning.

84%

Ik ben me meer bewust van mijn werkhouding.

Haal meer uit je werkweken!

Ook tijdens drukke agenda’s en veeleisende projecten heeft jouw team de energie om elke dag scherp en gefocust aan het werk gaan. Wel is het veelvoorkomend dat medewerkers soms met een verkrampte nek en pijnlijke rug wakker worden, wat een stroeve start van de dag kan betekenen. Onze professionele en rustgevende stoelmassages in Utrecht en omstreken zorgen voor een frisse start, elke dag van de week.

We nemen namelijk de tijd om de wensen en ervaringen van onze klanten goed te begrijpen, wat de kwaliteit van onze stoelmassages omhoog brengt. Er wordt aandachtig geluisterd naar ieder individu, waardoor we elke keer weer een effectieve behandeling kunnen bieden. Elke medewerker krijgt zo een optimale stoelmassage die perfect bij diegene past. Investeer in het welzijn van jouw waardevolle team!

Wat moet jij weten over onze stoelmassages in regio Utrecht?

Als werkgever is het mogelijk dat stoelmassages in regio Utrecht een nieuwe ervaring voor je zijn. Daarom staan we klaar om al jullie vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over onze diensten en de positieve effecten ervan. Wist jij van de volgende punten?

 1. Om spierklachten bij werknemers te verminderen, adviseren wij een behandelfrequentie van minimaal eens in de 14 dagen.
 2. Wij bieden stoelmassages aan op jouw kantoor, waarbij het minimumaantal behandelingen per keer 12 stoelmassages van 20 minuten is.
 3. Als je dat wenst, is het ook mogelijk om een eenmalige stoelmassage bij ons te boeken.
 4. Om de effectiviteit van onze stoelmassages in regio Utrecht meetbaar te maken, houden wij periodieke evaluaties via een online enquête.
 5. Dankzij ons eenvoudige online reserveringssysteem nemen wij de volledige organisatie van de massages gratis uit handen.
 6. Als een collega niet aanwezig is op de dag dat er een stoelmassage gepland is, brengen wij alleen kosten in rekening wanneer een medewerker daadwerkelijk op die dag een massage heeft ontvangen.
 7. Elke opdrachtgever krijgt een vaste masseur toegewezen. Hierdoor blijft de masseur altijd op de hoogte van de situatie van de medewerkers, wat het vertrouwen tussen masseur en medewerker bevordert en zorgt voor een persoonlijke benadering bij de massagebehandelingen.

 

We zijn er om jouw team optimaal te ondersteunen en te zorgen voor aangename en effectieve stoelmassages op het werk. Mocht je nog meer vragen hebben of interesse hebben in onze stoelmassages in Utrecht en omstreken, staan we voor je klaar.

stoelmassages utrecht

Wat zijn de tarieven voor Stoelmassages in regio Utrecht?

Op de werkvloer is ontspanning essentieel, daarom bieden wij gunstige tarieven voor stoelmassages in omgeving Utrecht. We willen je graag wijzen op het fiscale voordeel dat je kunt behalen wanneer je stoelmassages aanbiedt aan jouw medewerkers. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een regelmatige afspraak, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden zeer gewaardeerd door bedrijven en werknemers.

De uiteindelijke kosten per massage zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal massages dat je afneemt, de frequentie en het doel van de massages. Ons werkmateriaal is bij de prijs inbegrepen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bovendien, als je gebruikmaakt van de fiscale voordelen, kun je de kosten aanzienlijk verlagen door de werkkostenregeling te benutten. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, vertellen we je graag meer over hoe je dit kunt regelen!

Een fit en energiek team dankzij stoelmassage in regio Utrecht

Als bedrijf vertrouw je volledig op je hardwerkende team. Het is dan ook van belang dat jouw medewerkers elke dag vol energie, positiviteit en motivatie aan het werk kunnen gaan. Om dit te bevorderen, is het belangrijk om je medewerkers voldoende ontspanning te bieden, zodat ze met zelfvertrouwen de soms hoge druk moeiteloos aankunnen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, de effecten of onze voorwaarden? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken of een offerte aan te vragen. We nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. We bieden een ontspannende ervaring die het welzijn van jouw medewerkers bevordert en hun prestaties verbetert.

We verzorgen stoelmassages in Utrecht bij: