Stoelmassage Amersfoort

Voor ontspannen werknemers met meer spirit en werkplezier

Stoelmassage in Amersfoort van Massage in Bedrijf is een landelijke team stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Amersfoort. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een stoelmasseur in Amersfoort. Met als doelstelling meer werkplezier, minder verzuim en betere motivatie zijn we met succes uitgegroeid tot een ervaren en representatief team enthousiastelingen.  

stoelmasseurs

Kwaliteit en ervaring;
belangrijk voor een goede stoelmassage

Met 20 jaar ervaring en na meer dan een half miljoen massages weten we waar we het over hebben. Met opdrachtgevers die lang klant blijven dankzij masseurs met gemiddeld acht jaar werkervaring. De meesten daarvan hebben een drie- of vierjarige massageopleiding afgerond.

Als team organiseren we regelmatig intervisie en bijscholing waarmee we onszelf scherp houden.
De jaarlijkse enquête-uitkomsten bij onze vaste opdrachtgevers helpen daarbij.

Stoelmassage in Amersfoort

Voordelen stoelmassage op werk

  • Verminderd stress bij werknemers
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Daarom kiezen bedrijven voor stoelmassage

97%

Ik voel me duidelijk beter na een massage op het werk

84%

Ik merk duidelijke verbetering van mijn nek- en schouderklachten

94%

Ik voel me meer ontspannen met meer zin en energie

84%

Ik ben me meer bewust van mijn werkhouding en werkplek

Wat kost stoelmassage in Amersfoort

Dankzij onze gunstige tarieven en fiscaal voordeel is stoelmassage in Amersfoort haalbaar voor ieder bedrijf. Of het nu om een eenmalige of regelmatige opdracht gaat, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven gewaardeerd.

Voor stoelmassage in Amersfoort hanteren we een minimale afname van twaalf massages per opdracht. Ons werkmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Stoelmassage draagt bij aan het succes van jullie organisatie en het welzijn van de medewerkers.

Stoelmassage in Amersfoort is een betaalbare interventie. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten per massage ongeveer € 21,50. Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen dan liggen de kosten duidelijk lager. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.

We verzorgen stoelmassage in Amersfoort bij: