Stoelmassage Rotterdam

Voor ontspannen werknemers met meer energie​

Onze stoelmasseurs wonen en werken in de regio Rotterdam en komen met een massagestoel bij jullie bedrijf. Ze bieden individueel maatwerk zodat iedere stoelmassage in Rotterdam altijd aangenaam is en het gewenste resultaat oplevert. De logistiek van de massages nemen we jullie kosteloos uit handen dankzij ons handige online reserveringssysteem. Een regelmatige stoelmassage bij je bedrijf in Rotterdam zet jullie medewerkers en organisatie in beweging. Het zorgt voor enthousiaste en fitte medewerkers die goed in hun vel zitten en langer gemotiveerd blijven.

Stoelmassage in Amersfoort

Voordelen van stoelmassage op werk

  • Verminderd stress bij werknemers
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en
minder werkgerelateerde klachten.

Daarom kiezen bedrijven voor stoelmassage

97%

Ik voel me heerlijk na een massage op het werk

90%

Ik merk duidelijke verbetering van mijn nek- en schouderklachten

94%

Ik ben meer ontspannen en voel me energieker

90%

Ik ben meer bewust van mijn werkhouding en werkplek

Wat kost stoelmassage in Rotterdam?

Dankzij onze gunstige tarieven en het fiscaal voordeel is stoelmassage in Rotterdam haalbaar voor ieder bedrijf. Of het nu om een eenmalige of regelmatige opdracht gaat, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven en werknemers zeer gewaardeerd. Onze massages dragen bij aan het succes van jullie organisatie en het welzijn van de medewerkers. Voor stoelmassage in Rotterdam hanteren we een minimale afname van twaalf standaard massages per opdracht. Ons werkmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Stoelmassage is een zeer betaalbare interventie om de motivatie en het welzijn van de medewerkers te stimuleren. Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, zijn de kosten voor een 20 minuten durende massage ongeveer € 21,50. Wanneer jullie gebruikmaken van de fiscale voordelen dan liggen de kosten duidelijk lager. Dat kan o.a. via de werkkostenregeling. We informeren jullie hier graag over. Bekijk onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan.

In Rotterdam geven we stoelmassage bij: