Stoelmassage Rotterdam

Voor ontspannen werknemers met meer energie

Ontspanning op zijn tijd is nodig om gemotiveerd en energiek te kunnen blijven werken. Kunnen werknemers op jouw werkplek in Rotterdam wel een stoelmassage gebruiken? Bij Massage in Bedrijf regelen we dat graag voor jou. Onze stoelmasseurs zijn ervaren en deskundig, waardoor jouw medewerkers of collega’s (en jij natuurlijk!) een stoelmassage in de regio Rotterdam krijgen die is afgestemd op wat diegene nodig heeft.
Dankzij maatwerk en onze persoonlijke aanpak leveren de stoelmassages het gewenste resultaat: ontspannen medewerkers die beter in hun vel zitten! We vertellen je hier meer over de mogelijkheden; wij komen graag bij jou langs op kantoor.

stoelmassage rotterdam

Stoelmassage in Rotterdam voor een fit team

Het komt vaak voor dat kantoormedewerkers de hele dag in dezelfde houding zitten. Ook al is dit een ergonomische houding, door stress of werkdruk kunnen bepaalde spieren verkrampen zonder dat we dat doorhebben. Doordat we steeds in dezelfde houding zitten, verkrampen dezelfde spieren keer op keer. Een stoelmassage van een kwartiertje kan hier al een enorme invloed op hebben.

En de voordelen die jullie hier als bedrijf van merken? Die zijn groter dan je denkt. Elk bedrijf is gebouwd op haar medewerkers. Gezonde, fitte en gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat jullie er weer met z’n allen tegenaan kunnen! Onze stoelmassage in Rotterdam en omstreken gaat klachten van nek, rug, schouders en armen tegen en helpt bij een hoge werkdruk. Door het regelmatig aanbieden van stoelmassages heb jij als werkgever een fit team dat dagelijks alle uitdagingen moeiteloos samen aankan!

Wil jij ervaren hoe het is om jouw medewerkers een bedrijfsmassage in Rotterdam en omstreken te bieden? Neem dan gratis 9 proefmassages af!

Ontspannend of therapeutisch?

Onze ervaren stoelmasseurs stemmen de massages af op de persoonlijke behoeftes van jouw medewerkers. De massages kunnen worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij er extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde lichamelijke klachten. We luisteren altijd goed naar ieders wensen, zodat het juiste resultaat voelbaar is na een bezoek van Massage in Bedrijf. Een ontspannende massage zorgt voor een nieuwe lading energie en een gevoel van positiviteit. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen, waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest weer kunnen ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen! Onze bedrijfsmassages in Rotterdam en omstreken zorgen voor een welverdiende pauze en een energieke nieuwe start.

 • Stoelmassages van 20, 25 en 30 minuten;
 • Vermindert stress en verhoogt het werkplezier;
 • Verlaagt ziekteverzuim en de kans op een burn-out;
 • Zorgt voor ontspannen spieren en een fit gevoel;
 • Vermindert RSI en rugklachten;
 • Voorkomt blessures;
 • Efficiënt en eenvoudig: massage op de kleding;
 • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven.
bedrijfsmassage rotterdam

Het effect van een stoelmassage in Rotterdam

97%

Ik voel me beter na een massage op het werk.

90%

Ik merk duidelijke verbetering van mijn nek- en schouderklachten.

94%

Ik ben meer ontspannen en voel me energieker.

84%

Ik ben me meer bewust van mijn werkhouding en werkplek.

Een soepele werkweek met onze bedrijfsmassages in Rotterdam

Zelfs in tijden van drukke agenda’s en nieuwe projecten heeft jouw team de energie om elke dag scherp en bewust aan de slag te gaan. Gebeurt het dat medewerkers elke dag met een verkrampte nek en een pijnlijke rug opstaan om naar hun werk te gaan? Dan begint de dag al stroef. Onze heerlijke, rustgevende en professionele stoelmassages in Rotterdam en omstreken helpen bij een frisse start, elke ochtend van de week.

Wij kiezen kwaliteit boven kwantiteit en nemen de tijd voor de wensen en ervaringen van onze klanten. We luisteren naar de wensen van ieder individu, zodat we secuur te werk kunnen gaan op de meest effectieve manier. Iedereen krijgt zo de behandeling die voor haar of hem optimaal is.

Alles wat jij moet weten!

Het organiseren van stoelmassages op kantoor in de regio Rotterdam is voor velen misschien nieuw. Daarom beantwoorden we graag al jullie vragen en vertellen we zo nodig meer over de werkzaamheden die we uitvoeren en het effect daarvan. We vertellen je hieronder alvast wat meer om als werkgever aan te denken:

 1. Voor het terugdringen van klachten bij werknemers adviseren wij een behandelfrequentie van eens in de 14 dagen.
 2. Wij komen bij jou op kantoor voor een minimum aantal van twaalf stoelmassages van 20 minuten per keer.
 3. Het is ook mogelijk om eenmalig van onze diensten gebruik te maken.
 4. Aan de hand van een online enquête bieden wij je een periodieke evaluatie, zodat de effectiviteit van de bedrijfsmassages in de regio Rotterdam meetbaar is.
 5. Wij nemen de organisatie van de massages volledig gratis uit handen dankzij een eenvoudig online reserveringssysteem.
 6. Is een collega niet aanwezig op de dag dat er een stoelmassage gepland is? Wij rekenen alleen kosten als een medewerker daadwerkelijk op die dag een massage heeft gekregen.
 7. Iedere opdrachtgever krijgt een vaste masseur. Zo is de masseur altijd op de hoogte van de situatie van de medewerkers. Dit is ook goed voor het vertrouwen tussen masseur en medewerker en zorgt voor een persoonlijke benadering bij de massagebehandelingen.
stoelmassage rotterdam

Wat ben ik kwijt aan stoelmassages in Rotterdam?

Ontspanning is essentieel op de werkvloer. Daarom bieden wij gunstige tarieven en wijzen we je graag op het fiscale voordeel waar je recht op hebt bij het aanbieden van stoelmassages in Rotterdam en omstreken.

Of het nu om een eenmalige of regelmatige opdracht gaat, onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven en werknemers enorm gewaardeerd! Afhankelijk van de afname van het aantal, de frequentie en het doel van de massages, worden de uiteindelijke kosten per massage berekend. Ons werkmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Maak je gebruik van de fiscale voordelen? Dan kun je de gemaakte kosten flink verlagen. Dit kun je regelen via de nihilwaardering van de werkkostenregeling. Heb je hier nog nooit van gehoord? Dan vertellen we je hier uiteraard graag meer over! We denken altijd met je mee, zodat je geen van onze voordelen laat liggen. Ben je benieuwd naar de totale kosten voor jou? Dan kun je altijd vrijblijvend kennis maken of een offerte aanvragen.

Elke dag fit en energiek op de werkvloer

Jouw team is het fundament van je bedrijf. Het is daarom essentieel dat medewerkers dagelijks fit, positief en gemotiveerd aan het werk gaan. Bied je medewerkers voldoende ontspanning om de hoge spanningen aan te kunnen met zelfvertrouwen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, effecten of onze voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op! We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Wil jij jouw team blij maken met een stoelmassage in Rotterdam en omstreken? Dan komen onze professionele masseurs naar jouw kantoor toe!

We verzorgen stoelmassages in Rotterdam bij: