Stoelmassage Hoofddorp

Voor ontspannen werknemers met meer werkplezier en meer energie

Massage in Bedrijf bestaat uit een landelijke team stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Hoofddorp. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een stoelmasseur in Hoofddorp. Onze stoelmasseurs hebben gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving.

Onze doelstelling is meer werkplezier, minder verzuim en beter gemotiveerd personeel waarmee we met succes zijn uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren en representatieve stoelmasseurs met uitstekende klantbeoordelingen.

stoelmassage hoofddorp

Voordelen stoelmassage op werk

  • Vermindert spanningsklachten
  • Geeft de medewerkers energie
  • Verlaagt het verzuim en de kans op burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rug- en schouderklachten
  • Vergroot het werkplezier
  • Laagdrempelig en kostenefficënt
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om je medewerkers blij te krijgen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en
minder werkgerelateerde klachten.

Daarom kiezen bedrijven voor stoelmassage

94%

Ik voel me duidelijk beter na een massage op het werk

87%

Ik merk duidelijke verbetering van nek- en schouderklachten

91%

Ik voel me meer ontspannen en heb meer energie

80%

Ik ben me veel meer bewust van mijn werkhouding

Wat kost stoelmassage in Hoofddorp?

Bekijk onze gunstige tarieven zodat ook jullie bedrijf in Hoofddorp kan profiteren van de voordelen van stoelmassage. Onze tarieven baseren we op de duur, de omvang en de frequentie van de opdracht. Advies over werkplek en werkhouding zit voor beeldschermwerkers standaard in ons pakket. Met belastingvoordeel komt de overheid financieel tegemoet omdat jullie met stoelmassage investeren in duurzame inzetbaarheid.

We verzorgen stoelmassage in Hoofddorp bij: