Stoelmassage Hoofddorp

Voor ontspannen werknemers, helder van geest en met meer energie

Massage in Bedrijf bestaat uit een landelijke team stoelmasseurs waarvan er een aantal werken en wonen in Hoofddorp. Dat scheelt tijd en reiskosten wanneer je gebruik wilt maken van een stoelmasseur in Hoofddorp. Onze stoelmasseurs hebben gemiddeld acht jaar werkervaring in een bedrijfsmatige omgeving. Met als doelstelling meer werkplezier, minder ziekteverzuim en beter gemotiveerd personeel zijn we met succes uitgegroeid tot een landelijk opererend team van ervaren en representatieve stoelmasseurs met uitstekende klantbeoordelingen.

Daarom kiezen bedrijven voor stoelmassage

97%

Voelt zich duidelijk beter na een massage op het werk

90%

Duidelijke verbetering nek- en schouderklachten

94%

Meer ontspannen en meer energie

90%

Meer bewust van een betere werkhouding

Stoelmassage in Amersfoort

Voordelen stoelmassage op werk

  • Verminderd stress bij werknemers
  • Geeft medewerkers meer energie
  • Verlaagt ziekteverzuim en burn-out
  • Verbetert de werksfeer
  • Vermindert RSI en rugklachten
  • Voorkomt blessures
  • Laagdrempelig
  • Fiscaal aantrekkelijk voor bedrijven

Naar keuze kunnen onze massages worden uitgevoerd als heerlijk ontspannend of meer therapeutisch, waarbij extra aandacht wordt besteed aan preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten. Een ontspannende massage verkwikt en zorgt dat je de rest van de dag er weer tegenaan kunt. Een therapeutische stoelmassage activeert je herstellend vermogen waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest ontspannen. Het is dé manier om het verzuim terug te dringen!

Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor toename van werkplezier en
minder werkgerelateerde klachten.

In Hoofddorp geven we stoelmassage bij:

Wat kost stoelmassage in Hoofddorp?

Bekijk onze gunstige tarieven zodat ook jullie bedrijf in Hoofddorp kan profiteren van de voordelen van stoelmassage.De tarieven baseren we op de duur, de omvang en de frequentie van de opdracht. Advies over werkplek en werkhouding zit voor beeldschermwerkers standaard in ons pakket. Met belastingvoordeel komt de overheid financieel tegemoet omdat jullie met stoelmassage investeren in duurzame inzetbaarheid.