Massage voor musici bij Podium Witteman

Podium-Witteman

Ons werkterrein is behoorlijk divers. Als stoelmasseur werk je, behalve in de bekende kantooromgeving, op de meest uiteenlopende locaties. In ziekenhuizen, bij werkplaatsen van garagebedrijven, op bedrijfsfeesten, beurzen en bij de lancering van allerlei producten. In een TV studio voor de camera was voor ons nog onbekend terrein

Podium Witteman

Op zaterdagmiddag worden we gebeld door een producer van het TV programma Podium Witteman, het muzikale programma op zondagmiddag gepresenteerd door Paul Witteman. Of we de volgende dag een stoelmasseur kunnen aanleveren die live in de uitzending de pianist Ralph van Raat kan masseren…… “Ralph is te gast in ons programma vanwege het onderwerp ‘minimal music’. Hij heeft de nacht voor de uitzending een concert gegeven van 2 uur ‘s nachts tot maar liefst 7 uur ‘s ochtends”. Een verkwikkende stoelmassage voor de uitzending vanwege zijn gebrek aan nachtrust lijkt ons daarom op zijn plaats….”

BN-ers op de massagestoel

Publiciteit voor ons product is altijd welkom, zeker op TV. En daar sta je dan de volgende dag met de massagestoel in de schijnwerpers voor het publiek en de camera’s. Podium Witteman wordt live uitgezonden dus voor de uitzending moet er gerepeteerd worden. Pianist Ralp van Raat moet worden ‘ingemasseerd’. Even wennen aan de massage want stel je voor dat er iets mis gaat in de uitzending. En terwijl de masseur bezig is, blijkt ook Paul Witteman niet afkerig van een verkwikkende massage zo vlak voor de uitzending. Op de foto hierboven wordt ook hij onder handen genomen terwijl de regisseur nog iets instrueert.

Als herboren!

De uitzending, die je hier kunt bekijken, verloopt gesmeerd en op de vraag van Paul Witteman hoe zijn gast de massage heeft ervaren, antwoord Ralph van Raat met de woorden; als herboren! We horen deze woorden vaker, zeker wanneer je binnen 1 uur twee massages hebt ondergaan……
Ons werk wordt altijd zeer gewaardeerd waardoor we na de uitzending onverwacht mee kunnen eten met de crew. Het begint langzaam door te schemeren dat er meer mensen een massage willen want over een uur moet er verder gewerkt worden voor opnames van het programma NTR Podium sessies.

Musici masseren

Klaarblijkelijk is er ook buiten het bedrijfsleven behoefte aan stoelmassage. Cameramensen, producers, regisseurs maar vooral de musici stonden voor en na de TV opnames te trappelen voor een massagebehandeling. Voor met name de (professionele) musici is massage zeker nuttig vanwege hun eenzijdige werkhouding. Violisten en cellisten hebben vaker schouder- en nekklachten daar waar pianisten eerder last krijgen van rugklachten. Het is een goede zaak om professionele muziekgezelschappen te laten coachen met advies over hun werkhouding inclusief regelmatige massagebehandelingen want het scheelt lichamelijke ongemakken. Een interessant werkterrein om musici te masseren. We houden ons aanbevolen. Weer heel iets anders dan het moderne ‘lopende band werk’ van de kantooromgeving.

De NTR Podium Sessies zijn informele concerten na afloop van Podium Witteman met topmusici in de schijnwerpers. De sessies kun je hier terugkijken.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen