Stoelmassages op het werk: wat kun jij verwachten van een afspraak?

stoelmassage op het werk afspraak

In de moderne kantooromgeving is het een bekend tafereel: urenlang zitten in dezelfde ergonomische houding. Hoewel dit op papier de juiste manier lijkt om te werken, kunnen stress en druk ervoor zorgen dat bepaalde spieren ongemerkt verkrampen. Door de herhaalde verkramping van dezelfde spieren kunnen klachten ontstaan. Maar wat als we je vertelden dat een stoelmassage van slechts een 20 minuutjes een aanzienlijke impact kan hebben? Elk bedrijf staat of valt met haar medewerkers. Gezonde, fitte en gemotiveerde medewerkers zijn essentieel voor een gezonde onderneming. We vertellen je hier meer over hoe een afspraak met Massage in Bedrijf eruitziet.

Effectieve stoelmassages voor jouw werknemers

Een stoelmassageafspraak bij Massage in Bedrijf is zorgvuldig ontworpen om aan de specifieke behoeften van elk individu te voldoen. Allereerst, om spierklachten bij werknemers effectief te verminderen, adviseren wij een behandelfrequentie van minimaal eens in de 14 dagen. Bij jullie op kantoor voorzien we in een minimumaantal van 12 stoelmassages, elk met een duur naar keuze van 20 of 25 minuten per keer. Deze sessies kunnen op regelmatige basis worden gepland, maar we bieden ook de flexibiliteit voor een eenmalige ervaring.

De procedure begint met een eenvoudig online reserveringssysteem, dat wij gratis voor je beheren. Hierdoor heb je geen zorgen over de organisatie. Voor een effectieve opvolging en om de voordelen van onze massages te meten, voorzien wij periodieke evaluaties via een online enquête. Zo blijf je altijd op de hoogte van de impact van onze bedrijfsmassages.

Persoonlijke behandelingen voor optimale effectiviteit

Bovendien garanderen we een persoonlijke benadering bij elke massage. Al onze opdrachtgevers krijgen een vaste masseur, waardoor er vertrouwen en kennis van iedere medewerker ontstaat. Onze ervaren stoelmasseurs stemmen de massages af op de persoonlijke behoeften van medewerkers. De massages kunnen heerlijk ontspannend zijn of meer therapeutisch voor de preventie en behandeling van werkgerelateerde klachten.

We luisteren naar de wensen van iedereen, zodat het gewenste resultaat voelbaar is na een bezoek van Massage in Bedrijf. Een ontspannende massage geeft een nieuwe lading energie en een gevoel van positiviteit. Een therapeutische stoelmassage activeert het herstellend vermogen van het lichaam, waardoor klachten verdwijnen en lichaam en geest kunnen ontspannen. Het is dé manier om verzuim te verminderen!

afspraak bedrijfsmassage

Zwaarwegende voordelen

Onze stoelmassage richt zich op de specifieke klachten die worden veroorzaakt door langdurig zitten en de dagelijkse werkstress. We focussen op de nek, rug, schouders en armen; gebieden die vaak worden aangetast door een kantoorbaan. Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten:

  1. Stoelmassages zijn bewezen effectief in het verminderen van stress. De ontspannende massagebewegingen helpen spierspanning te verminderen en geven werknemers een moment van rust.

 

  1. Gelukkige werknemers zijn productiever. Stoelmassages kunnen het werkgeluk vergroten door stress te verminderen en het algemene welzijn te verbeteren.

 

  1. Lange dagen achter het bureau kunnen fysieke spanning veroorzaken. Stoelmassages richten zich op deze spanning, waardoor medewerkers zich fysiek ontspannen voelen.

 

  1. Stoelmassages vergroten het bewustzijn van lichaamshouding en spierspanning, waardoor een betere werkhouding wordt gestimuleerd.

 

  1. Ontspannen werknemers zijn over het algemeen productiever. Stoelmassages kunnen helpen om werknemers gefocust en energiek te houden.

 

  1. Minder stress en fysieke spanning kunnen leiden tot minder ziekteverzuim en werkgerelateerde blessures.
afspraak stoelmassage werk

Hoeveel kosten ben ik kwijt aan bedrijfsmassages?

Ontspanning is essentieel op de werkvloer. Daarom bieden wij gunstige tarieven aan voor stoelmassages. Onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven en werknemers sterk gewaardeerd. De kosten van de massages worden bepaald op basis van de afname, frequentie en het doel ervan. Bovendien kun je de kosten aanzienlijk verlagen door gebruik te maken van fiscale voordelen via de werkkostenregeling!

Maak eenvoudig een afspraak

Zelfs in drukke tijden heeft jouw team de energie om elke dag scherp en bewust aan de slag te gaan. Stoelmassages kunnen medewerkers helpen om de dag zonder nek- en rugpijn te beginnen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de details. Ontdek samen met ons de voordelen van stoelmassages op het werk en laat je team de positieve resultaten ervaren. Een investering in hun welzijn is een investering in de toekomst van je bedrijf!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen