Wat kun jij doen om de productiviteit van jouw werknemers te verbeteren?

productiviteit werknemers verbeteren stoelmassage

Bij Massage in Bedrijf komen we dagelijks in aanraking met bedrijven waar de werkdruk hoog ligt. Het lijkt vreemd maar een zekere mate van werkdruk heeft een positieve invloed op de productiviteit je werknemers. Te veel werkdruk verlaagt de productiviteit op de werkplek. In die situaties is het voor werkgevers essentieel om manieren te vinden om de werkdruk te verlagen zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. Maar hoe kun jij de productiviteit verhogen? We vertellen je meer in deze blog!

Wat kun jij doen als werkgever?

Er bestaan diverse manieren om werknemers onder hoge werkdruk een prettige werksfeer te bieden waarin productiviteit wordt gestimuleerd. Hier zijn een aantal manieren die je kunt toepassen:

  1. Flexibele werkuren

Implementeer flexibele werktijden om werknemers meer controle te geven over hun schema’s, waardoor ze efficiënter kunnen werken op tijden die het beste bij hen passen.

  1. Ergonomische werkplekken

Creëer een ergonomische en prettige werkomgeving om het comfort en de gezondheid van werknemers te bevorderen, wat kan leiden tot verhoogde concentratie en productiviteit.

  1. Stimulerende werkomgeving

Investeer in een inspirerende en stimulerende werkomgeving met voldoende natuurlijk licht, planten en kleur om de motivatie en focus van werknemers te verhogen.

  1. Samenwerking en teamwork

Stimuleer een cultuur van samenwerking en teamwork, waarbij werknemers elkaar ondersteunen en gezamenlijk doelen nastreven.

  1. Stoelmassages op de werkvloer

Introduceer stoelmassage op de werkvloer om lichamelijke en mentale stress te verminderen, de werkhouding te verbeteren en de algehele productiviteit te bevorderen. Hier kunnen wij jou bij helpen!

productiviteit werknemers verbeteren

Stressreductie en ontspanning

Stoelmassage is bewezen effectief in het vermogen om stresshormonen te verlagen en ontspanning te bevorderen. Werknemers die regelmatig stress ervaren zijn minder productief en creatief. Een stoelmassage biedt een korte maar krachtige onderbreking van de dag. Het is een Ctrl-Alt-Delete voor lichaam en geest waardoor werknemers ontspannen en met vernieuwde energie weer aan het werk kunnen.

Verbeterde werkhouding en minder fysieke klachten

Langdurig zitten met aangespannen spieren kan leiden tot een verkeerde werkhouding en fysieke klachten. Dit heeft logischerwijs een negatieve invloed op de productiviteit op de werkvloer. Stoelmassage richt zich op ontspanning van lichaam en geest en de stoelmasseur geeft tips om de werkhouding aan te passen of te verbeteren. Door regelmatige massages op het werk aan te bieden worden lichamelijke klachten aan rug, nek, schouders verlicht, waardoor werknemers comfortabel kunnen werken.

Verhoogde teamdynamiek

Het voelen van erkenning en waardering is essentieel voor gelukkige werknemers. Het aanbieden van stoelmassages laat zien dat je als werkgever investeert in het welzijn van je team. De aanwezigheid van een stoelmasseur op de werkvloer werkt verbindend, wat zorgt voor een verhoogde moraal en een positieve teamdynamiek. Werknemers voelen zich gewaardeerd en ondersteund, wat een zorgt voor een meer samenhangend en productief team.

bedrijfsmassage productiviteit verbeteren

Toename van mentale scherpte

Het is wetenschappelijk aangetoond dat stoelmassages bijdragen aan een verbeterde bloedcirculatie en het stimuleren van de afgifte van endorfine, waardoor werknemers alerter en mentaal scherper worden. Dit resulteert in een hogere concentratie en betere besluitvorming, wat de productiviteit van individuele werknemers en het team als geheel ten goede komt.

Bedrijfsmassages bij jou op kantoor?

Stoelmassage op kantoor is een waardevolle investering voor het verbeteren van de productiviteit van je werknemers. Door stress te verminderen, de werkhouding te verbeteren en het welzijn te bevorderen, dragen stoelmassages bij aan een gezonde en meer productieve werkomgeving. Maak het verschil in het stimuleren van het welzijn van jouw team en de bedrijfsprestaties!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en resultaten? We komen graag langs om de stoelmassages vrijblijvend en kosteloos te demonstreren op negen vrijwilligers binnen jullie organisatie! Ze krijgen dan ieder een massage van 20 minuten. Heb je nog vragen over de massages, onze werkzaamheden of de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een prijsindicatie sturen we graag een vrijblijvende offerte!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen