De oplossing voor werkgerelateerde klachten vervolg

rsi

Waarom zien we nu zo graag dat u als opdrachtgever uw werknemers massages aanbiedt van 25 minuten in plaats van 15 minuten? Of dat u in plaats van maandelijkse massage er beter aan doet om tweewekelijkse behandelingen aan uw werknemers aan te bieden? Het antwoord is simpel. Het effect van de behandelingen neemt exponentieel toe. Dat is winst voor twee; zowel voor u als klant omdat uw investering meer loont en doordat de werknemers beter in hun vel komen te zitten.

Kwaliteit of kwantiteit?

Medewerkers met daadwerkelijke klachten kunnen we intensiever en doelgerichter behandelen en het preventieve aspect komt bij langere behandelingen veel duidelijker naar voren. De duur van een massage en de behandelfrequentie zijn van grote invloed op het resultaat. Daarnaast hebben we tijdens langere behandelingen meer tijd om medewerkers te adviseren over andere gezondheidsaspecten zoals voeding, beweging, algehele gezondheid en aanvullende therapieën. U kunt dus kiezen voor kortdurende (kwantiteit) massages of voor langere (kwaliteit) behandelingen.

Chronische klachten

Wat te doen bij een medewerker met bijvoorbeeld chronische darmklachten?
Volgens de internist is er niets afwijkends te vinden en de te hulp geroepen diëtist adviseert vezelrijke voeding……om de darm nog meer te prikkelen……In veel gevallen blijft resultaat uit en dit komt de productiviteit van uw medewerker niet ten goede. Wellicht wordt een voedselintolerantie over het hoofd gezien (regulier nog nauwelijks erkend) of zijn de klachten het resultaat van een jarenlang verkeerd voedingspatroon.

Netwerk van CAM therapeuten

Hoe zou het zijn wanneer uw medewerkers kunnen worden doorverwezen naar een netwerk van CAM artsen en therapeuten (complementary and alternative medicine). Ze kijken vaak verder dan de meeste artsen, therapeuten en specialisten. Er staan een aantal links op onze website die verwijzen naar diverse CAM disciplines.
Uw medewerkers krijgen de consulten vergoed door hun ziektekostenverzekering.
Samengevat: langere en frequente massagebehandelingen dragen bij aan een daadwerkelijke verbetering van de gezondheid van uw medewerkers!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen