De oplossing voor werkgerelateerde klachten

werkgerelateerde-klachten

Wekelijks krijgen we ze binnen, offerte aanvragen voor onze massagediensten. Vaak wordt er in de aanvraag al aangegeven hoe lang de behandeling mag duren, want tijd is geld! Wat kost het op z’n Hollands gezegd en wat is nu precies het beeld en het doel dat u als opdrachtgever heeft bij het aanbieden van massage aan uw medewerkers. Wilt u kwaliteit of wilt u kwantiteit, of wilt u beiden?

Een opkikkertje of toch meer?

Uit de reacties tijdens een kennismaking bij nieuwe opdrachtgevers merken we vaak dat de verwachtingen in beginsel vaak veel lager waren dan gedacht. Vaak hebben nieuwe opdrachtgevers het idee dat massage niet veel meer is dan een opkikkertje. Even ontspannen en daarna weer snel weer aan de slag, want zoals gezegd, tijd is geld. Maar met massage kan veel meer. Aan de hand van lokale spierspanningen kan een goede masseur haarfijn achterhalen hoe de betreffende persoon verkeerd achter zijn bureau of beeldscherm zit. Zelfs regelmatig optredende hoofdpijn kan mede het gevolg zijn van een verkeerde houding. Daarom is het als masseur soms goed om even mee te lopen naar de wekplek om de puntjes op de i te zetten qua werkplek en werkhouding.

Aanpak van gezondheidsklachten

En wat te denken van alle andere gezondheidsklachten. Ogenschijnlijk zijn we o-zo gezond, maar hoe zit het met al die lage rugklachten, darmproblemen, vermoeidheid en andere vage klachten. Een goed opgeleide en ervaren massagetherapeut ziet de patronen en oorzaken en kan hierin advies geven. Met een massage van 15 minuten kun je mensen inderdaad een opkikker geven, maar veel belangrijker is het om bij (beginnende) klachten naar achterliggende oorzaken te kijken. En daar is iets meer tijd voor nodig. Lees meer>>

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen