De beste arbeidsvoorwaarde van directeur Google NL

Google

Pim van der Feltz, directeur van Google Nederland krijgt iedere twee weken een welverdiende massage. In een artikel in de Intermediar met de veelbelovende titel:’Van krantenjongen tot Google directeur’  las ik deze week een interview met de directeur van Google Nederland. Een aparte vogel die naar mijn idee heel veel in zijn mars heeft. We hebben Google proberen te overtuigen van onze shiatsu massage. Helaas!

Shiatsu

Een jaar geleden hebben we Google benaderd met onze diensten. Het was nog een behoorlijke klus om erachter te komen hoe we ze konden bereiken. Helaas kwam ik niet verder dan het antwoord van de telefoniste die vriendelijk meldde dat ze al gebruik maakten van massage…. Helaas voor ons maar ook helaas voor de medewerkers van Google want we hadden ze graag kennis laten maken met onze shiatsu massage. Massage op de stoel is een prima manier om mensen even te laten ontspannen, maar shiatsu is toch het echte werk. Ruim 80% van onze klanten verhuist uiteindelijk van de stoel naar de mat om even heerlijk een half uurtje alles los te laten.

Wie verzorgt de massage bij Google?

In het artikel wordt aan Dhr. van der Feltz onder andere het volgende gevraagd: “Wat is uw beste secundaire arbeidsvoorwaarde?’ U raadt het al; Iedere twee weken een stoelmassage!
De grote vraag blijft natuurlijk welk van onze collega bedrijven de eer heeft om Google te mogen kneden? Het is vast het bedrijf dat het hoogste scoort in de zoekresultaten van ‘s werelds meest populaire zoekmachine…….

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen