Tweets van een bedrijfsmasseur

twitter

De koningin had er ooit in haar kersttoespraak geen goed woord voor, maar u kunt ons sinds een paar weken volgen op Twitter. U weet niet precies wat het inhoudt? Twitteren is het verspreiden van korte berichtjes van maximaal 140 tekens. Zoals vogels zich kenbaar maken met hun gezang en gestjilp, zo laat de moderne mens van zich horen via het medium Twitter. Via de PC, tablet of smartphone kunt u de hele wereld betwitteren.

Bekende Nederlanders

Je kunt via Twitter ook andere mensen volgen in wat ze doen of wat ze aan het hart gaat. Een aantal weken geleden ontmoette ik een enthousiaste Twitteraar die mij de ins en outs uit de doeken deed. In eerste instantie was mijn reactie afwijzend. Zo van ‘wat een onzin, get a life!’ Maar zoals ik vaak zeg: ‘tien jaar geleden was het ook nog ondenkbaar je bankzaken vanachter de PC te regelen’…… dacht ik, waarom ook niet! Enigzins sceptisch heb ik voor ons stoelmassage bedrijf een account aangemaakt om te kijken wat er op Twitter te beleven valt. Omdat ik de PR behartig waren de woorden ‘Twitter is goed voor je netwerk’ een reden om actie te ondernemen. Wellicht kon ik in contact komen met Maxime Verhagen, waarvan ik wist dat hij ook Twittert…. De beste man heeft rugklachten en wellicht vele van zijn onderdanen ook?”
Er zijn meer bekende(re) Nederlanders die Twitteren. Wim de Bie, Ilse de Lange en ga zo maar door. Ook Barack Obama en andere mondiale beroemdheden twitteren.

Aardige contacten

Er zijn mensen op Twitter die schijnbaar hun hele ‘hebben en houwen’ met hun Twitter account (telefoon) in de hand de wereld in te moeten sturen. Aan de andere kant vind je er leuke, geestige en interessante figuren, ieder met hun eigen passie. Handig soms als zelfstandig ondernemer, om een ‘tweet’ te krijgen van iemand die zich werkplekcoach noemt en helpt in het organiseren van vele administratieve zaken. Je kunt mensen volgen en je kunt gevolgd worden. Ah! We hebben een nieuwe volger: “Oplossingsgerichte publicist voor hetkanWel en Ode; vernieuwing, groen en zelfontplooiing”. “Advies en interim-projecten nieuwe media”…. Snapt u het nog? De koningin snapt er ook niks van. Of heeft ze toch gelijk? Inmiddels is ook zij aan het twitteren. Wilt u onze laatste nieuwtjes weten en hoe het reilt en zeilt in de wereld van bedrijfsmasseurs? Volg ons dan op Twitter. Voor u het weet mist u iets…………

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen