Stoelmassage in Amsterdam

amsterdam

Wist u dat stoelmassage in Amsterdam meer populariteit  geniet dan in andere steden van Nederland? Niet zo verwonderlijk want Amsterdam loopt met veel zaken voorop, zoals mode, trends en uitgaansmogelijkheden. Deze vorm van massage, uitgevoerd op een speciale stoel, bestaat sinds de tachtiger jaren en is in de negentiger jaren naar Nederland overgewaaid. Waarschijnlijk is stoelmassage in Amsterdam geïntroduceerd.

Veel vraag naar stoelmassage in Amsterdam

Stoelmassage is vooral zinvol voor mensen die langdurig beeldschermwerk doen. Juist bij deze werkzaamheden is er kans op het ontwikkelen van werkgerelateerde klachten. De zakelijke markt is in onze hoofdstad sterk ontwikkeld wat verklaard dat er veel vraag is naar stoelmassage in Amsterdam. Werkgevers bieden juist de massages aan om bovengenoemde klachten te voorkomen.

Natuurlijk zijn er ook andere grote steden in Nederland waar massage aan de werknemers wordt aangeboden, doch wij vermoeden dat Amsterdam de kroon spant gezien de vele offerteaanvragen die we uit deze regio ontvangen. Wij hebben dit jaar alleen al op de Zuidas, het zakelijk centrum van de stad, voor diverse bedrijven demonstraties gegeven en een aantal vaste opdrachten binnengehaald.

Mentaliteit van Amsterdammers

De mentaliteit van de Amsterdammers speelt waarschijnlijk ook een rol in de groei van populariteit van stoelmassage. In vergelijking met een stad als Leeuwarden, waar de mensen over het algemeen wat meer terughoudend zijn, zal men eerder geneigd zijn te denken; “Doe toch niet zo mal met die fratsen, niet zeuren gewoon doorwerken”…..

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen