Massage voor iedere beroepsgroep

scania-top-team

Over het algemeen wordt massage op het werk aangeboden aan medewerkers die in een kantooromgeving werken. Een eenzijdige (zittende) werkhouding met relatief weinig beweging zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat medewerkers klachten ontwikkelen. Ook bij andere beroepsgroepen met totaal andere werkomstandigheden en overeenkomstig risico op arbeidsgerelateerde klachten, worden onze massage-diensten met succes aangeboden.

Massage voor werklieden

Zo verzorgen wij al jaren massages voor de werklieden van de technische dienst bij een aantal woningcorporaties. Grote kerels (met blanke pit) die in vergelijking met kantoorpersoneel zwaar werk verrichten. Ondanks een grotere mobiliteit tijdens de werkzaamheden, zijn meest voorkomende klachten bij deze medewerkers onderrugklachten. Klachten die tot verzuim kunnen leiden. Met name onze shiatsu massages op de mat zijn bij dit soort klachten zeer effectief.

Ook vrachtwagenmonteurs

De afgelopen week hebben we tijdens een zogenaamd ‘Top Team’ trainingsweekend van een bekende internationale vrachtwagenfabrikant, aan maar liefst 120 monteurs stoelmassage aangeboden. Ter ondersteuning van de internationale wedstrijd, welke regionale afdeling per land, de beste monteurs in huis heeft.
Hoogspanning voor de monteurs en voor ons een niet alledaagse opdracht, want een gemiddelde vrachtwagenmonteur wijkt qua postuur en klachten af van de gemiddelde kantoormedewerker. Aanpoten geblazen voor ons masseurs!

Geen verschil

Of het nu gaat om stoelmassage verzorgen aan kantoorpersoneel, bouwvakkers of monteurs van een internationale vrachtwagenfabrikant; Het zwaartepunt van eventuele klachten bij de diverse groepen kan misschien verschillen, maar de reacties op ons werk zijn altijd weer dezelfde: verbazing over de effectiviteit van onze behandelingen, volop enthousiasme en opgeluchte en blije gezichten.
Mooi vak, dat masseren!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen