De optimale werkplek

optimale-werkplek

In dit artikel vindt u een goede test voor de optimale instelling van uw werkplek. Deze test is ontwikkeld door het bedrijf Ergonomique in samenwerking met Microsoft en de TU Delft. Tijdens onze stoelmassage werkzaamheden zien we, ondanks dure ergonomische aanpassingen en adviezen van ergo therapeuten, heel veel medewerkers verkeerd aan hun werkplek zitten.

Juiste werkhouding

Stoelmassage is een goede ondersteuning in het voorkomen van klachten maar een goede werkhouding is een eerste vereiste in preventie van arbeidsgerelateerde klachten. Met een korte maar doordachte test onderaan deze pagina krijg je snel een beoordeling en analyse van je persoonlijke werkplek. Hierbij staat de optimale werkplek centraal. Aan de hand van de adviezen uit deze test, kun je snel en eenvoudig je werkplek optimaliseren.

Zelf je werkplek instellen

Naast deze online test hebben we een overzichtelijke hand-out samengesteld waarmee je in vijf minuten je werkplek op een verantwoorde manier kunt afstellen. Het scheelt je aan het eind van je werkweek rug-, nek-, en schouderklachten. Download hier >> de hand-out ‘Zelf je werkplek instellen’ en ga aan de slag!

Online test instellen werkplek

Deze test duurt een paar minuten en geeft duidelijk aan hoe je optimaal gebruikmaakt van je werkplek. Aan het eind van de test wordt er gevraagd naar je e-mailadres. Vul een fictief adres in en je kunt alsnog de adviezen inzien.
Doe hier de test voor de optimale werkplek >>

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen