Slim op gewicht met Cora de Fluiter

slim-op-het-juiste-gewicht

Een van onze masseurs tipte ons over het boek “Slim op uw juiste gewicht”. We geven het aan u door want de benadering in dit boek is ronduit interessant. Het juiste gewicht bereiken en behouden is voor de meeste mensen een behoorlijke uitdaging. Een dieet en extra bewegen kunnen heel nuttig zijn, maar helaas geven deze methoden meestal geen blijvend resultaat. Zodra u stopt bent u al gauw terug bij af of erger.
Een probleem dat de meesten wel herkennen. Reden dat Cora de Fluiter een diepgaande studie heeft gedaan naar oorzaken van gewichtstoename waar tot nu toe nog nauwelijks aandacht voor bestond.

Overgewicht voor 50% lichamelijke oorzaak

De resultaten van deze studie waren ronduit verbijsterend. Het bleek dat bij meer dan 50% van alle mensen, waarbij het gewicht is toegenomen, verschillende lichamelijke oorzaken verantwoordelijk waren. Bij deze mensen was een verkeerde voeding of te weinig beweging niet de oorzaak van hun gewichtstoename. Als u met uw pogingen om af te vallen weinig of geen resultaat hebt bereikt zou ook uw gewichtstoename een lichamelijke oorzaak kunnen hebben. In dit boek leest u hoe u deze oorzaken zelf kunt herkennen en wat u daaraan kunt doen. Hierdoor boekt u met al uw inspanningen om gewicht te verliezen blijvend meer resultaat.
De methode van Cora de Fluiter mag revolutionair genoemd worden omdat zij één van de eersten is die zich richt op de lichamelijke oorzaken van gewichtstoename.
Zij noent in haar boek als lichamelijke oorzaken:

  • koolhydraten verslaving
  • hyperinsulinemie
  • schildklierproblemen
  • verminderd verzadigingsgevoel
  • verlaagde verbranding
  • hormonale stoornissen
  • medicijngebruik
  • voedingstekorten
  • chronische stress

Bepaal zelf de oorzaak van je overgewicht

U kunt op de website van de auteur gratis een spreadsheet downloaden waarin u voor uzelf kunt bepalen of uw overgewicht een lichamelijke oorzaak heeft.

Toestemming van de auteur

Doordat we in ons werk veel van doen hebben met voeding, gezondheid en ook overgewicht, hebben we contact gezocht met de schrijfster met het verzoek of we de informatie uit dit boek op ons weblog mogen plaatsen. Behalve dat dit boek ingaat op de oorzaken van overgewicht geeft het een goed beeld om gezond en verantwoord met voeding om te gaan. We hebben haar permissie gekregen waarvoor we haar zeer erkentelijk zijn. Meer informatie volgt!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen