Ervaringen met massage tijdens vitaliteitsweek

ministerie-den-Haag

Tijdens een vitaliteitsweek van een ministerie in Den Haag mochten de medewerkers kennismaken met de diensten van Massage in Bedrijf.
Hieronder een overzicht van de vooral positieve reacties van mensen die het aandurfden….

De massage was heerlijk! Ik was helemaal ontspannen na de behandeling. Het zou geweldig zijn als we hier structureel gebruik van konden maken. Volgens mij prima voor vitaliteit, inzetbaarheid en productiviteit. Eerst investeren maar daarna oogsten.

Het is me uitstekend bevallen. In eerste instantie dacht ik: het is wel lekker, maar meer ook niet. Eenmaal weer aan het werk merkte ik echter dat er meer rust in mijn lichaam zat. Dat is wat ik op het moment goed kan gebruiken. De behandeling heeft dus zeker een nuttig effect gehad.

Ik vond de massage zowel rustgevend, in de zin dat ik daarna weer ontspannen aan het werk ben gegaan, als nuttig daar ik veel last heb van knopen en gespannen spieren. Heb daarvoor oefeningen meegekregen ter voorkoming daarvan. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

De massage was, hoewel soms zeer gevoelig, erg goed en na afloop was het een zeer goed gevoel. Ik denk dat eenmalig niet genoeg is. Van mij mag het iedere veertien dagen of liever nog iedere week. Het helpt zeker om meer ontspannen en zonder nek- en schouderpijn achter mijn bureau te zitten.

Ik zal heel heel kort zijn: ik vond de massage bijzonder prettig, zeer nuttig en zeker voor herhaling vatbaar.

Het is me goed bevallen. Werkt heel ontspannend en zo kom je ook nog eens achter de pc vandaan

‘Stevige aanpak’. Houd ik wel van en zouden we misschien wel op meerdere terreinen kunnen doen. Lijkt ook mij een heel aardig idee als we ons vaker kunnen laten masseren.

Ik vond de behandeling heel ontspannen en fijn. Jammer dat het eenmalig was, het zou fijn zijn om 1 x per maand gemasseerd te worden.

Het was een prettige ervaring. Totaalaanpak van rug, onderrug, schouders, armen, handen en zelfs vingers beviel erg. Voelde me na afloop nou ja niet als ‘herboren‘, maar toch licht-tintelend als een glas Spa Marie Henriette. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Het was heerlijk om even een kwartiertje gemasseerd te worden. Heel ontspannend. Masseur merkte dat ik zeer zeker een kantoorbaan heb en veel achter de pc zit. Zat “behoorlijk” vast allemaal.

Erg nuttig! De massage geeft ontspanning aan de spieren en is zeer en relaxed. Mag wat mij betreft vaker gebeuren.

De massage maakte mij ontspannen. Heerlijk en kon er weer tegenaan! Voor herhaling vatbaar. Dankjewel.

Dit is een goed initiatief. Genieten zou ik het niet noemen, daarvoor was het soms wat pijnlijk, maar het heeft mijn nek en schouders wel goed gedaan. De spieren zijn weer wat soepeler. Plus, ook niet onbelangrijk, nog wat nuttige tips meegekregen. Ik denk dat het voor mij goed zou zijn, dat onze organisatie dit standaard aan medewerkers aanbiedt!

Een heerlijke luxe tijdens de werkdag. Het was erg ontspannen, meer dan ik had verwacht van een massage op een stoel. Daarna weer lekker fit aan het werk. Wat mij betreft voor (structurele) herhaling vatbaar!

Ik vond het GE-WEL-DIG, ultiem ontspannend en het leek wel alsof ik weg kon zweven na dit kwartiertje ‘quality time’. Als je nu op zoek bent naar een korte activiteit die je even helemaal uit je werk haalt, is het dit. Pure verwennerij dat dit door de werkgever wordt mogelijk gemaakt en georganiseerd. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Ik heb het als heel aangenaam ervaren. De vijftien minuten waren heel snel om. Van mij hadden het ook twintig minuten mogen duren. Voor herhaling vatbaar.

De massage van masseur Baldur was erg nuttig, we kennen op dit moment een zeer hectische tijd op de afdeling dus dit was een zeer aangename afwisseling. Het voordeel is dat je toch gauw je toch werk weer kan hervatten, je komt weer “verfrist” op de afdeling.

Zeer ontspannen en rustgevend. Dit zou vaker toegepast moeten worden! Voor mij was het zeer nuttig, omdat ik vaker last heb van een verkeerde houding achter de computer.

Ik vond het ronduit heerlijk. Heel anders dan een gewone massage. Het is meer met drukpunten die aangepakt worden.

Die twintig minuten zijn me erg bevallen! Ik zat erna weer helemaal ontspannen en soepel achter mijn computer.

Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar, met al die stress hier! Zeer nuttig dus, één van de beste manieren om even te ontspannen.

Het was een bijzondere ervaring. Heel ontspannend en de masseur heeft m.i. goede kennis van zaken. Ik heb al enige tijd last van een stijve nek en hij heeft het aardig los kunnen krijgen. Voor herhaling vatbaar.

Het was enorm fijn. Aardig mens, prettig in de omgang, en knap dat hij in zo korte tijd je zo’n behandeling kan geven. De uitwerking is een combinatie van ontspannenheid en voelen waar de kwetsbare plekken zitten waar je met het werken op moet letten (houding achter de computer!!!!) Mooie actie in deze Vitaliteitsweek.

Heel erg fijn en nuttig: je ontspant je daarna veel beter. Het lijkt me nuttig om dit op regelmatige basis te laten gebeuren ook vanwege de preventieve werking die er van uit kan gaan.

Ik vond het erg relaxerend en kon daarna weer ontspannen aan het werk. Ook fijn om te horen waar mijn spieren gespannen zijn en ik op moet letten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik vond het een lekkere ontspannen massage. Het gaf me ook een fitter gevoel.

Erg fijn, ik merkte dat ik toch wat spanning in mijn schouders had en ik kreeg tips voor een betere houding achter de computer. Zeker voor herhaling vatbaar!

De behandeling is mij uitstekend bevallen. De massage was zeer professioneel uitgevoerd. En ik kan dat weten omdat ik na mijn schouderbreuk 2 jaar lang zeer intensief ben behandeld door een orthopedisch manueel therapeut.

Mocht onze organisatie besluiten om dit met regelmaat aan te bieden dan zal ik daar zeker gebruik van maken. Zelfs ben ik bereid tot een vergoeding. Een uitstekend initiatief! Bedankt!

Het was heerlijk, precies goed net wat ik nodig had. De masseur deed het prima, goede stevige druk op de nek en schouders. Ik zou het een goed idee vinden om dit elke week/maand te krijgen. Misschien een zacht melodietje op de achtergrond zou helemaal heerlijk ontspannend zijn geweest.

De sfeer was relaxed en de masseuse was vriendelijk. Een lekker moment om even helemaal te ontspannen.

Ik vond het een erg prettige massage met een zeer ontspannend effect. Voor mij heeft het een toevoegende waarde in die zin dat je je bewust wordt van je houding tijdens het computerwerk en er meer op gaat letten. Voor zowel de korte- als langere termijn vind ik dit erg nuttig en is dit zeker voor herhaling vatbaar. Ik hoop ook dat onze organisatie hier een vast item van gaat maken, veel bedrijven hebben wekelijks of om de week een “massagedag”. Ik heb hiervoor bij een bedrijf gewerkt waar je standaard wekelijks een kwartiertje naar de masseur kon en dit kwam het welzijn van werknemers zeer ten goede én had een positieve invloed op de werkzaamheden.

Ik vond het heel erg goed. De masseur was naar mijn mening kundig. Heb het als zeer nuttig ervaren en ben van mening dat het een goed idee zou zijn om dit met regelmaat aan te bieden.
Wellicht is het een bijdrage om het ziekteverzuim naar beneden te brengen. Voor mij in ieder geval een absolute top!

Het was heerlijk. Hij heeft mij gewezen op spanning in mijn schouders + onderrug. Op grond van deze constatering heb ik kritisch naar de instelling van mijn bureaustoel gekeken en let nu ook op mijn houding achter de PC. Voor herhaling vatbaar!

Ik vond het super. Het was lekker om even tijdens het werk te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Wat ik ook leuk vond van de masseur was ik ook tips van hem heb gekregen wat voor een soort sport je kan gaan doen om te ontspannen en hoe je op een andere manier je ademhaling kan gebruiken. De tijd ging wel veel te snel. Maar na afloop zaten mijn spieren wel wat losser.

Uitstekend bevallen! Ik heb al eerder op kantoor massages mogen ervaren bij een andere werkgever. Veel mensen die zittend werk doen ervaren klachten in de onderste rug. Zo ook ikzelf. Dit is inherent aan zittend werk. Het is duidelijk merkbaar dat mijn onderrug “losser” is en dat mijn pijnklachten weg zijn. De kans op klachten en uitval zal naar mijn mening ook verlagen indien dit periodiek gebeurt. Je voelt je immers beter, meer vitaal en dit zal de inzetbaarheid zeker verhogen!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen