Sponsor feestweek Mc Donald’s kinderstad

VU-Amsterdam

Vorige week ontvingen we het verzoek om bij Ronald McDonald Kinderstad in Amsterdam massage te verzorgen. Zoals u wellicht weet kunnen zieke kinderen in deze unieke speelstad even vergeten dat zij ziek zijn en doen wat kinderen het liefste doen; spelen samen met familie, verzorgers, vriendjes en vriendinnetjes. Leuk om een keer iets te doen voor een goed doel en mooi om de ouders van de patiëntjes met ons werk letterlijk en figuurlijk een duwtje in de rug te geven.

Feestweek

De enthousiaste toon van de mail deed ons meteen besluiten om ja te zeggen.
“In de feestweek zullen er twee kinderfeestjes worden georganiseerd in Kinderstad. We zijn nu het programma aan het samenstellen en we hopen op elk feestje ongeveer 150 gasten te mogen ontvangen, kinderen en volwassen. Jullie massage lijkt ons een perfecte service aan de ouders, zodat zij ook even ontlast worden en even in het zonnetje worden gezet. Als we drie stoelen met masseurs kunnen aanbieden, zou dat geweldig zijn. De grote hamvraag: willen en kunnen jullie het verzorgen? Mocht dat zo zijn dan gaan wij hier alvast een vreugdedans maken en gaan we samen bespreken hoe we dit verder in kunnen richten. Ik ben benieuwd naar jullie reactie en vol verwachting klopt ons hart”! Op zo’n verzoek kun je toch geen nee zeggen…..

Sponsoring

Ronald McDonald VU Kinderstad ontvangt geen overheidssteun en is geheel afhankelijk van donaties, sponsorbijdragen en acties. Gelukkig kan VU Kinderstad rekenen op een grote groep vaste bedrijven die graag een helpende hand bieden. Ook u kunt als bedrijf op verschillende manieren een bijdrage leveren aan Ronald McDonald VU Kinderstad: door het beschikbaar stellen van middelen, menskracht of kennis en kunde. De medewerkers en ouders massage aanbieden was voor ons een dankbare en tegelijkertijd indrukwekkende manier om een bijdrage te leveren. Voor meer informatie over sponsoring van Ronald McDonald’s kinderstad raadpleeg hun website.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Eén reactie

  1. Ik las deze leuke actie, geweldig!!!!!!
    Zelf geef ik ook al jaren massage, en heb jaren in het UMC Ziekenhuis gewerkt, op de oncologie. Het deed mij weer denken aan die geweldige dankbare tijd. Deze massages gaf ik een aantal jaren geleden ook eens op de afdeling OK, dit werd ook zeer gewaardeerd en uiteraard heerlijk ontspannen!!!!

    Wanneer jullie interesse er nog steeds is, houdt ik mij zeker met zeer veel enthousiasme aanbevolen. Zeer zeker even een steuntje in de rug voor de ouders en medewerkers.

    Alvast vriendelijk dank

Zoek op trefwoord/onderwerp

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post

Onderwerpen